|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: út březen 11, 2008 8:01 pm Předmět: Politická korektnost |
|
|
Aha napsal: |
Jo a jinak za vyraz "negro english" ti Morgys ve vetsine anglofonnich zemich rozbijou ret
D. |
Sak prave proto ho nikde v anglofonnich zemich zasadne nepouzivam Taky by mi ho rozbili za "Indians" místo "Native Americans" a podobné jiné lahůdky, jojo |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út březen 11, 2008 8:35 pm Předmět: |
|
|
Vetsina Americanu predminuly cas nejen ze nepouziva, ale snad v zivote ani neslysela
To rekni nasemu anglictinarovi |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
rose lavender 161-320
|
Zaslal: út březen 11, 2008 8:58 pm Předmět: |
|
|
Určitě souhlasím s Aha. Předpřítomný či minulý. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: út březen 11, 2008 9:52 pm Předmět: |
|
|
Morganna napsal: | Aha napsal: |
Jo a jinak za vyraz "negro english" ti Morgys ve vetsine anglofonnich zemich rozbijou ret
D. |
Sak prave proto ho nikde v anglofonnich zemich zasadne nepouzivam Taky by mi ho rozbili za "Indians" místo "Native Americans" a podobné jiné lahůdky, jojo |
Indians se daji jeste prezit... Ale negro je horsi nez fuck, skoro nejhorsi slovo, co muzes minimalne v USe vypUStit z USt _________________ DlouheVlasy.cz!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bonemína ***moderátorka***
|
Zaslal: st březen 12, 2008 12:31 am Předmět: |
|
|
A jak se to tam řeší se zeměpisem? To jisté řece říkaji "Rio Afroamericano"? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: st březen 12, 2008 1:35 am Předmět: |
|
|
Bonemína napsal: | A jak se to tam řeší se zeměpisem? To jisté řece říkaji "Rio Afroamericano"? |
Haha, asi
Ale zazil jsem tam komedii, kdyz v jednom prehnane korektnim radiu se chudak moderatorka urekla a prohlasila o Mandelovi ze je jeden z "nejvyznamnejsich afroamericanu dneska".... prislo to blby uz i jim _________________ DlouheVlasy.cz!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: st březen 12, 2008 9:04 am Předmět: |
|
|
Aha napsal: |
Indians se daji jeste prezit... Ale negro je horsi nez fuck, skoro nejhorsi slovo, co muzes minimalne v USe vypUStit z USt |
Toz cernosi si tak rikaji sami, nebo jsem to aspon slysela od jednoho v US dele pobyvajiciho spoluzaka. Oni jsou vubec Amici nekdy tak strasne politicky korektni, az to boli. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bonemína ***moderátorka***
|
Zaslal: st březen 12, 2008 9:15 am Předmět: |
|
|
Jo, sami si tak říkají, ale nedejbože aby je tak nazval někdo zvenčí... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: st březen 12, 2008 11:11 am Předmět: |
|
|
Morganna napsal: | Aha napsal: |
Indians se daji jeste prezit... Ale negro je horsi nez fuck, skoro nejhorsi slovo, co muzes minimalne v USe vypUStit z USt |
Toz cernosi si tak rikaji sami, nebo jsem to aspon slysela od jednoho v US dele pobyvajiciho spoluzaka. Oni jsou vubec Amici nekdy tak strasne politicky korektni, az to boli. |
Yo, niggah, wazzup! je oblibene osloveni mezi urban cernochy, ale castecne i kvuli tomu, ze jim je jasne, ze to beloch naprosto nesmi vypustit z pusy a tak si uzivaji tu "vylucnost"... Jinak vlna politicke korektnosti nastesti z usa uz odchazi. Ja ji tam zazil na plne kule, delal jsem v jednom multikulturnim institutu, kde jsem byl jediny chlap a jediny beloch )) _________________ DlouheVlasy.cz!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st březen 12, 2008 5:55 pm Předmět: |
|
|
Trochu mi to pripomina i situaci u nas, kde se zase nenosí říkat o jisté skupině obyvatel cikáni, ale romové.Evokuje mi to komunismus, kdy si človek taky musel davat pozor na to, co rika. Nejak to nemam rada, mame predsi svobodu vyjadrovani... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|