|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Kulik7 21-40

|
Zaslal: st červenec 16, 2008 9:09 am Předmět: Nováček vás zdraví:) |
|
|
Ahoj, předem bych všechny chtěla pozdravit:)moje maličkost nese jméno Klára a na tuhle stránku jsem se dostala čirou náhodou, když jsem hledala rychlý účes a zalíbilo se mi tady, takže jsem se zaregistrovala:)Vlasy mám tak do půlky zad...moje přírodní barva je taková světle hnědá s náznakem zrzavé:)asi před rokem a půl jsem si vlásky obarvila na úplnou zrzavou, spíše tmavě červenou, ale hned po prvním umytí z toho byla zrzavá ...o vlasy pečuji kůrou glisskur a šamponem garnier a nebo palmoliv..bohužel se mi hodně mastí, ale s pubertou nic neudělám:)po umytí je nechávám volně proschnout a pokud potřebuji rychle někam jít, tak je vyfenuju, ale studeným vzduchem, aby to pro ně nebyla taková zátěž...na jaře si dávám odvar z kopřiv, břízu a teď i heřmánek...přírodní šampny a tak podobně si nekupuju, protože všechny "propriety" si nasbírám a seženu tady u nás v přírodě celkem sama:) :)no jo, Šumava je Šumava snažím se o ně pečovat jak jen to jde..ale docela dost(podle toho co vypozoruje mamina) mi padaji, nevíte čím to je?Sestra řiká, že protože nechodím ke kadeřnici a mam je hodně hustý, tak se tim prej "pročišťujou", podle mýho názoru je to ale blbost..:)nevíte proč?a popřípadě co s tím mám dělat?A taky se chci zeptat, jaká barva na vlasy je k nim asi tak nejšetrnější?Děkuju předem moc za odpovědi..:)ps:Proč mi nejdou nahrát fotky do galerie? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Aha Admin ADMIN

|
Zaslal: st červenec 16, 2008 10:56 am Předmět: Re: Nováček vás zdraví:) |
|
|
Kulik7 napsal: | Ahoj, předem bych všechny chtěla pozdravit:)moje maličkost nese jméno Klára a na tuhle stránku jsem se dostala čirou náhodou, když jsem hledala rychlý účes a zalíbilo se mi tady, takže jsem se zaregistrovala:)Vlasy mám tak do půlky zad...moje přírodní barva je taková světle hnědá s náznakem zrzavé:)asi před rokem a půl jsem si vlásky obarvila na úplnou zrzavou, spíše tmavě červenou, ale hned po prvním umytí z toho byla zrzavá ...o vlasy pečuji kůrou glisskur a šamponem garnier a nebo palmoliv..bohužel se mi hodně mastí, ale s pubertou nic neudělám:)po umytí je nechávám volně proschnout a pokud potřebuji rychle někam jít, tak je vyfenuju, ale studeným vzduchem, aby to pro ně nebyla taková zátěž...na jaře si dávám odvar z kopřiv, břízu a teď i heřmánek...přírodní šampny a tak podobně si nekupuju, protože všechny "propriety" si nasbírám a seženu tady u nás v přírodě celkem sama:) :)no jo, Šumava je Šumava snažím se o ně pečovat jak jen to jde..ale docela dost(podle toho co vypozoruje mamina) mi padaji, nevíte čím to je?Sestra řiká, že protože nechodím ke kadeřnici a mam je hodně hustý, tak se tim prej "pročišťujou", podle mýho názoru je to ale blbost..:)nevíte proč?a popřípadě co s tím mám dělat?A taky se chci zeptat, jaká barva na vlasy je k nim asi tak nejšetrnější?Děkuju předem moc za odpovědi..:)ps:Proč mi nejdou nahrát fotky do galerie? |
Ahoj Kuliku, vitej u nas!
Osobne si myslim, ze Sumava je z pecujicich prostredku o vlasy ten nejlepsi V Praze a jinych mestech lidi nici smog, stres, apod...
To ze ti vlasy vypadavaji kvuli nenavstevovani kadernic je pekna blbost Nenech se ukecat a radsi si tu u nas pocti v ruznych vlaknech venovanych vypadavani, najdes tam lepsi rady. Ale v zasade je vypadavani dano geneticky, pokud neni zpusobene stresem nebo nejakym zdravotnim problemem.
Fotky do galerie ti asi nejdou proto, ze je davas moc velke. V galerii je odkaz na stranku, kde si ty fotky muzes zmensit.
Jsme radi, ze jsi s nami!
 _________________ DlouheVlasy.cz!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st červenec 16, 2008 3:29 pm Předmět: |
|
|
Jéé, Šumava
Kuliku, vlasy ti určitě nepadají proto, že nechodíš ke kadeřnici. myslím, že pokud těch vlasů není zas tolik, je to normální Tady je spoustu rad jak na padání, možná že by ti pomohl lopuchový výluh---kor takový lopuch ze šumavského pralesa by měl zabrat určitě kdyby se ti s tím chtělo vlastnoručně mořit.
Koukni na fórum, tam je rad..a hlavně nestříhej  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Soufflet >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st červenec 16, 2008 7:01 pm Předmět: |
|
|
Tu souvislost padání a kadeřnice nějak nepobírám... To jako když si nechám vlasy třeba odbarvit, nešetrně vydrbat, vyfoukat a podobně, tak mi přestanou padat vlasy, jo? No tak to by mohlo být tím, že už mi po takových zásazích moc vlasů nezbyde, zůstane jen pár odolných jedinců a nemá co padat. Výborně
A jinak samozřejmě vítej a doufám, že se ti tu bude líbit (a promiň za tu úvodní ironii, nějak mi to nedalo ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st červenec 16, 2008 10:21 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Kuliku, vítej u nás Nejšetrnější barva je nejspíš henna, protože je to bylina a nikoliv barva chemická. Vlasům dělá vyloženě dobře. Jestli chceš mít zrzavé vlasy, tak právě henna umí nejkrásnější odstíny  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kulik7 21-40

|
Zaslal: st červenec 23, 2008 10:53 am Předmět: velký dík |
|
|
Moc děkuju všem za odpovědi..pomohli jste mi:)zkusím lopuch a různé bylinky co kde najdu:)babička mi poradí :)ještě jednou děkuju..zatím ahoj:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sidonie ADMIN

|
Zaslal: st červenec 23, 2008 11:12 am Předmět: |
|
|
S tím padáním - u mě je v létě a na podzim naprosto normální větší vypadávání vlasů, v zimě to zase nějakým záhadným způsobem zhoustne. Takže jestli to nemáš taky tak. S tou kadeřnicí je to rozhodně blbost.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|