|
✿
|
Autor |
Zpráva |
jitty ~ Strážkyně tématu ~

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
lučnívíla >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: út červenec 29, 2008 5:03 pm Předmět: |
|
|
no docela silene slozeni,myslim ze za tu cenu to nema smysl,jelikoz ucinky aloe v tom moc nepocitis
To uz je mnohem lepsi produkt s aloe od ESI
http://www.esiherbal.cz/
tam mas alespon jistotu,ze je tam hodne z aloe,ale zkusenosti nemam |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Damayanti >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út červenec 29, 2008 6:00 pm Předmět: |
|
|
Mě ta aloe od ESI moc nenadchla. Přišlo mi , že byla hooodně ředěná a té aloe tam bylo jen poskrovnu. Ale už to jsou víc jak dva roky, co jsem ji měla , tak se možná polepšili a dělají ji kvalitněji.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
jitty ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: út červenec 29, 2008 8:29 pm Předmět: |
|
|
aach jo,už si připadám vážně jako idiot:(z nějakého neznámého důvodu mě začala svědit hlava a mám obavy,že je to těma éterickýma olejema.moc to nemám ráda na pokožce.vím,že je tu o tom téma.
akorát já hledám něco,co by mi trochu pomohlo, jako šampon,nechce se mi vracet moc k chemii,takže hledám spíš něco bylinného..asi zkusím capillan nebo štěstí baronky fakt nevím.
zkusila jsem jinak hennový zábal,vodu s octem,lávovou zem dokonce i sprchový gel panthenol:)
máte pro mě nějaký tip?
jo a jak se vám zdá od evy to vlasové tonikum s aloe? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
poupátko 161-320

|
Zaslal: st červenec 30, 2008 9:50 am Předmět: |
|
|
jitty napsal: | aach jo,už si připadám vážně jako idiot:(z nějakého neznámého důvodu mě začala svědit hlava a mám obavy,že je to těma éterickýma olejema.moc to nemám ráda na pokožce.vím,že je tu o tom téma.
akorát já hledám něco,co by mi trochu pomohlo, jako šampon,nechce se mi vracet moc k chemii,takže hledám spíš něco bylinného..asi zkusím capillan nebo štěstí baronky fakt nevím.
zkusila jsem jinak hennový zábal,vodu s octem,lávovou zem dokonce i sprchový gel panthenol:)
máte pro mě nějaký tip?
jo a jak se vám zdá od evy to vlasové tonikum s aloe? |
Capillan mi vyhovuje velmi. Zkus ho, možná to bude lepší  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Marianna 321-600

|
Zaslal: st červenec 30, 2008 3:54 pm Předmět: |
|
|
Tak nevím, ta aloe co našla Jitty má ve složení aloi na prvním místě, zatímco ta Esi až někde vzadu... Složení ani jednoho není extra přírodní, ale když už, vzala bych to, kde je víc aloe. Mě zaujal ten šampon proti lupům. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|