|
✿
|
Autor |
Zpráva |
tiborMel >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 11:18 am Předmět: Přírodní i nepřírodní leave-in |
|
|
kamarádka po mně chtěla poradit, jaký že leave-in je nejlepší na dlouhé kudrnaté suché a lámavé vlasy (možná si někdo vzpomene, měla jsem ji v galerii, krásná blondýnka s dlouhýma kudrnama).
jelikož mám >trochu< jiné vlasy a odzkoušenou jen kokosovou schaumu, červený sunsilk a růžový gliss (myslím že liquid silk nebo jak - nic moc ), poradila jsem jí žlutý gliss s tím, že šampon byl vela dobrý, tak snad i leave-in by nemusel být špatný...
máte někdo nějaké zkušenosti s tím, co je nejlepší na tyto vlasy???
?
Naposledy upravil tiborMel dne út březen 11, 2008 7:24 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 11:18 am Předmět: |
|
|
a zároveň ještě nějaký slepovač, který vlasy udrží v pramínkách, ale neztvrdne a nevysuší je. na to jsem radila ten vosk v pěně od welly, ale jak říkám, není nikde k nalezení. nějaké ozkoušené rady |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Janie ***moderátorka***
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 11:41 am Předmět: |
|
|
kamarádka kdysi dávno používala Leave in od Avonu a vyhovovalo ji to |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jna 161-320
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 12:08 pm Předmět: |
|
|
Když nerovnám, zvlněný vlasy mi krásně udrží zelenej Sunsilk krém či mléko či čo to je na vlasy. Mám ale vlnitý, ne kudrnatý. Snažím se najít přírodní ekvivalent, ale nedaří se Ani nepřírodního jsem ale nikdy nic lepšího neměla.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Herminka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 12:13 pm Předmět: |
|
|
Jna napsal: | Když nerovnám, zvlněný vlasy mi krásně udrží zelenej Sunsilk krém či mléko či čo to je na vlasy. Mám ale vlnitý, ne kudrnatý. Snažím se najít přírodní ekvivalent, ale nedaří se Ani nepřírodního jsem ale nikdy nic lepšího neměla.. |
Jno, díky za tip
Já používám na vlnité vlasy gumu got2b od Schwarzkopf, ale zdá se mi, že už to není, co bývalo Ta guma navíc trochu lepí, tak by to asi nebylo pro tu kamarádku to pravé... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bonemína ***moderátorka***
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 11:44 pm Předmět: |
|
|
Že jsem tak smělá, co je to to "leave-in"? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Janie ***moderátorka***
|
Zaslal: so únor 23, 2008 9:11 am Předmět: |
|
|
Tak leave-in je bezoplachovací kondicioner, který hydratuje vlásky bez oplachování, nezatíží je a dodá jim lesk a sílu, popř. podpoří vlny a usnadňuje rozčesávání může být ve spreji, nebo jako krém, pro nepoddajné vlasy, na vlasy, na barvené vlasy.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so únor 23, 2008 11:30 am Předmět: |
|
|
Dobrý bezoplachový kondicionér má také Ryor.
Co se týče úpravy voskem, mám od Welly nějaký vosk v oválné krabičce, který se ale má dávat jen na konečky, jinak vlasy zatěžuje. Na celé vlasy jsem to zkusila jen jednou (viz "mořská panna" u mě v galerii) - mělo to takový mokrý efekt a vlasy neměly žádný objem, i když v pramínkách a vlnách držely. Když se to pak rozčesalo, vypadaly celkem slušně, ale na sáhnutí byly nepříjemné - zkrátka navoskované |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bonemína ***moderátorka***
|
Zaslal: so únor 23, 2008 4:04 pm Předmět: |
|
|
Díky, zas jsem moudřejší |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
coma 161-320
|
Zaslal: po březen 17, 2008 7:23 am Předmět: |
|
|
Herminka napsal: | Jna napsal: | Když nerovnám, zvlněný vlasy mi krásně udrží zelenej Sunsilk krém či mléko či čo to je na vlasy. Mám ale vlnitý, ne kudrnatý. Snažím se najít přírodní ekvivalent, ale nedaří se Ani nepřírodního jsem ale nikdy nic lepšího neměla.. |
Jno, díky za tip
Já používám na vlnité vlasy gumu got2b od Schwarzkopf, ale zdá se mi, že už to není, co bývalo Ta guma navíc trochu lepí, tak by to asi nebylo pro tu kamarádku to pravé... |
Muzu vrele doporucir Goldwell kerasilk fluid stoji to sice asi 250 kc a sezenes to jen v kadernictvi, kde pouzivaji pripravky firmy Goldwell, nebo na netu, ale prisaham, stoji to za to. Krasne i voni a ty vlasy jsou potom sto a jedna, uhlazene a hedvabne Aspon teda ja mam takove zkusenosti. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|