Mohou dlouhe vlasy narust kazdemu?
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=6b82a5e9843bd092e003badd2fd40f1bZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
aninka
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2007 9:43 pm    Předmět: Mohou dlouhe vlasy narust kazdemu? Citovat

Nevim, jestli uz se tu nejake takove tema nevyskytlo, ale primo jsem zadne nenasla. Chtela bych se zeptat na vase nazory: existuji urcite typy vlasu vhodnejsi pro dlouhe vlasy? Mohou dlouhe vlasy narust kazdemu? Da se treba pomoci vlasum, ktere se zastavi na urcite delce a uz se jim dal nechce? Co vy na to?
Anicka (a dik moc za krasne stranky!)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Daniela
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2007 10:12 pm    Předmět: Citovat

Já myslím, že rostou každému, někomu rychleji, někomu pomaleji. Na dlouhé vlasy by se asi nehodily extrémě řídké nebo nekvalitní vlasy.
Jazzy
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2007 8:04 am    Předmět: Citovat

Většině asi ano, ale nemyslím, že každému. Mám kamarádku, která i kdyby se na hlavu stavěla, tak jí vlasy nedorostou víc než k ramenům. A přitom to není tím, že by se jí lámaly, třepily a tak. Takto je má zdravé, ale u ramen se jí růst zastaví a nic. I když myslím, že toto je vážně spíš výjimka.
aninka
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: so březen 17, 2007 7:42 pm    Předmět: Co drive? Citovat

To je zvlastni - docela by me zajimalo, jestli to tak s ridkymi nebo nekvalitnimi vlasy bylo i v drivejsich dobach, kdy zeny mely dlouhe vlasy bezne. Myslim, ze mozna ani nekvalitni vlasy v te dobe nebyly, protoze vlasy nebyly "znicene" mestem nebo chemikaliemi. Ale kdo vi, treba je moje teorie spatna... Jen, pokud se nemylim, v jistych dobach bylo i neslusne, aby zena mela kratke vlasy. No nic, to je jen takova uvaha. Hezky vecer!
Kafin
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2007 1:38 am    Předmět: Citovat

Jazzy napsal:
Většině asi ano, ale nemyslím, že každému. Mám kamarádku, která i kdyby se na hlavu stavěla, tak jí vlasy nedorostou víc než k ramenům. A přitom to není tím, že by se jí lámaly, třepily a tak. Takto je má zdravé, ale u ramen se jí růst zastaví a nic. I když myslím, že toto je vážně spíš výjimka.
Kamarádka má vlasy po zadek,ale ofina jí nenaroste dál než na ramena.Je to prostě daný geneticky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Hana K.
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2007 1:21 pm    Předmět: Citovat

Souhlasím s Kafinem,
každý z nás má geneticky podmíněnou délku vlasů stejně jako jejich kvalitu. Já mám vlásky po mamince a po babičkách. Moje sestra má vlasy po tátovi- narostou po lopatky a dál ani ťuk.
Proti genetice se s délkou vlasů nedá dělat nic krom umělého prodlužování.
Jediné, co můžete udělat je snažit se zlepšovat jejich kvalitu vhodnou péčí.
Klarusa
*** šéfredaktorka serveru ***

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2007 10:36 am    Předmět: Citovat

Kafin napsal:
Jazzy napsal:
Kamarádka má vlasy po zadek,ale ofina jí nenaroste dál než na ramena.Je to prostě daný geneticky.

Jsem na tom podobně. Tak do patnácti jsem měla ofinu, od té doby si ji nechávám narůst, ale pořád za těmi ostatními vlasy zaostává... Crying or Very sad A nejspíš je ani nikdy nedožene Embarassed
Denynka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2007 6:33 pm    Předmět: Citovat

Mám taky veliký problém s růstem.Mám vlasy po lopatky.Kdybych je ostříhala na mikádo tak by mi rychle dorostly ale zase jen k lopatkách.Pod prsa(což je má vysněná délka)mi vyrostly vlasy před rokem a půl v létě,ale pak sem poprosila kadeřnici o zastřihání konečků a vzala mi je o 10 cm ikdyž byly zdravé Surprised a od té doby už mi nikdy nenarostly.vždycky se zastavíSad
kkk
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2007 9:06 pm    Předmět: Citovat

Když jem byl na vojně, tak nás ošmikali proti naší vůli, to je známé.
A my jsme se dozvěděli, že když si budeme hlavu sprchovat hodně silným proudem vody, tak nám vlasy rychle dorostou. A fungovalo to. Ale nemůžu říct, jestli by rostly až pod prsa. Wink Wink Cool Cool Idea
Karob
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2007 9:15 pm    Předmět: Citovat

kkk napsal:
Když jem byl na vojně, tak nás ošmikali proti naší vůli, to je známé.
A my jsme se dozvěděli, že když si budeme hlavu sprchovat hodně silným proudem vody, tak nám vlasy rychle dorostou. A fungovalo to. Ale nemůžu říct, jestli by rostly až pod prsa. Wink Wink Cool Cool Idea

zajímavý, mně od vojny postupně padaj.... Confused Sad Sad Sad
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Další

Přejdi na: