|
✿
|
Autor |
Zpráva |
aninka 0-7

![]()
|
Zaslal: út březen 13, 2007 9:43 pm Předmět: Mohou dlouhe vlasy narust kazdemu? |
|
|
Nevim, jestli uz se tu nejake takove tema nevyskytlo, ale primo jsem zadne nenasla. Chtela bych se zeptat na vase nazory: existuji urcite typy vlasu vhodnejsi pro dlouhe vlasy? Mohou dlouhe vlasy narust kazdemu? Da se treba pomoci vlasum, ktere se zastavi na urcite delce a uz se jim dal nechce? Co vy na to?
Anicka (a dik moc za krasne stranky!) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út březen 13, 2007 10:12 pm Předmět: |
|
|
Já myslím, že rostou každému, někomu rychleji, někomu pomaleji. Na dlouhé vlasy by se asi nehodily extrémě řídké nebo nekvalitní vlasy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jazzy 161-320

|
Zaslal: st březen 14, 2007 8:04 am Předmět: |
|
|
Většině asi ano, ale nemyslím, že každému. Mám kamarádku, která i kdyby se na hlavu stavěla, tak jí vlasy nedorostou víc než k ramenům. A přitom to není tím, že by se jí lámaly, třepily a tak. Takto je má zdravé, ale u ramen se jí růst zastaví a nic. I když myslím, že toto je vážně spíš výjimka. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
aninka 0-7

![]()
|
Zaslal: so březen 17, 2007 7:42 pm Předmět: Co drive? |
|
|
To je zvlastni - docela by me zajimalo, jestli to tak s ridkymi nebo nekvalitnimi vlasy bylo i v drivejsich dobach, kdy zeny mely dlouhe vlasy bezne. Myslim, ze mozna ani nekvalitni vlasy v te dobe nebyly, protoze vlasy nebyly "znicene" mestem nebo chemikaliemi. Ale kdo vi, treba je moje teorie spatna... Jen, pokud se nemylim, v jistych dobach bylo i neslusne, aby zena mela kratke vlasy. No nic, to je jen takova uvaha. Hezky vecer! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kafin >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne březen 18, 2007 1:38 am Předmět: |
|
|
Jazzy napsal: | Většině asi ano, ale nemyslím, že každému. Mám kamarádku, která i kdyby se na hlavu stavěla, tak jí vlasy nedorostou víc než k ramenům. A přitom to není tím, že by se jí lámaly, třepily a tak. Takto je má zdravé, ale u ramen se jí růst zastaví a nic. I když myslím, že toto je vážně spíš výjimka. | Kamarádka má vlasy po zadek,ale ofina jí nenaroste dál než na ramena.Je to prostě daný geneticky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Hana K. 41-80

|
Zaslal: ne březen 18, 2007 1:21 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím s Kafinem,
každý z nás má geneticky podmíněnou délku vlasů stejně jako jejich kvalitu. Já mám vlásky po mamince a po babičkách. Moje sestra má vlasy po tátovi- narostou po lopatky a dál ani ťuk.
Proti genetice se s délkou vlasů nedá dělat nic krom umělého prodlužování.
Jediné, co můžete udělat je snažit se zlepšovat jejich kvalitu vhodnou péčí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***

|
Zaslal: út březen 20, 2007 10:36 am Předmět: |
|
|
Kafin napsal: | Jazzy napsal: | Většině asi ano, ale nemyslím, že každému. Mám kamarádku, která i kdyby se na hlavu stavěla, tak jí vlasy nedorostou víc než k ramenům. A přitom to není tím, že by se jí lámaly, třepily a tak. Takto je má zdravé, ale u ramen se jí růst zastaví a nic. I když myslím, že toto je vážně spíš výjimka. | Kamarádka má vlasy po zadek,ale ofina jí nenaroste dál než na ramena.Je to prostě daný geneticky. |
Jsem na tom podobně. Tak do patnácti jsem měla ofinu, od té doby si ji nechávám narůst, ale pořád za těmi ostatními vlasy zaostává... A nejspíš je ani nikdy nedožene  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Denynka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st březen 28, 2007 6:33 pm Předmět: |
|
|
Mám taky veliký problém s růstem.Mám vlasy po lopatky.Kdybych je ostříhala na mikádo tak by mi rychle dorostly ale zase jen k lopatkách.Pod prsa(což je má vysněná délka)mi vyrostly vlasy před rokem a půl v létě,ale pak sem poprosila kadeřnici o zastřihání konečků a vzala mi je o 10 cm ikdyž byly zdravé a od té doby už mi nikdy nenarostly.vždycky se zastaví |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
kkk >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st březen 28, 2007 9:06 pm Předmět: |
|
|
Když jem byl na vojně, tak nás ošmikali proti naší vůli, to je známé.
A my jsme se dozvěděli, že když si budeme hlavu sprchovat hodně silným proudem vody, tak nám vlasy rychle dorostou. A fungovalo to. Ale nemůžu říct, jestli by rostly až pod prsa.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Karob 321-600

|
Zaslal: st březen 28, 2007 9:15 pm Předmět: |
|
|
kkk napsal: | Když jem byl na vojně, tak nás ošmikali proti naší vůli, to je známé.
A my jsme se dozvěděli, že když si budeme hlavu sprchovat hodně silným proudem vody, tak nám vlasy rychle dorostou. A fungovalo to. Ale nemůžu říct, jestli by rostly až pod prsa.  |
zajímavý, mně od vojny postupně padaj....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|