|
✿
|
Jste vlasový exibicionista? |
Ano, baví mě to . |
|
28% |
[ 20 ] |
Je to můj koníček :-) |
|
5% |
[ 4 ] |
To mě nikdy nenapadlo. |
|
20% |
[ 14 ] |
Někdy. |
|
33% |
[ 23 ] |
Ne, pozornost mi vadí. |
|
11% |
[ 8 ] |
|
Celkem hlasů : 69 |
|
Autor |
Zpráva |
yourcandy 41-80

|
Zaslal: pá leden 08, 2010 1:31 pm Předmět: Vlasoví exhibicionisté, přihlašte se :) |
|
|
Jste vlasový exhibicionista? )) Jak si užíváte svoje krásné dlouhé vlasy?
Jednou jsem byla na svatbě, kde asistentka oddávajícího měla dlouhý hustý cop asi pod zadek.Stála k nám zády, téměř vedle nevěsty a všichni svatebčané zírali jen na ten cop a nevěsta už nebyla za hvězdu ))) Asistentka si ten němý obdiv dost vychůtnávala , pořád si ten cop rovnala ))) Hotová exhibicionistka !...právě tak jako kdysi moje spolužačka ve škole, majitelka předlouhých blondatých vlasů-sedala si o přestávce na lavici a dlouze se pročesávala za závistivých pohledů spolužaček a slintajících spolužáků ))) I já jsem další dlouhovlasá provokatérka..chodím zásádně s rozpuštěnými vlasy a dělá mi moc dobře, když se lidí otáčejí ))) A co vy ? Provokujete své okolí svými překrásnými vlasy? Užíváte si to ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
osminka 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: pá leden 08, 2010 2:15 pm Předmět: |
|
|
Chudák nevěsta, to je mi jí líto, tohle bych těžko skousla. A vlasová exhibicionistka byla moje švagrová. Vlasy si přede mnou rozčesávala, jednou je hodila i mému synovi do kočárku, aby si hrál, jindy se ptala bráchy, mého manžela, jestli si všiml, že má nový drdol atd. Teď, co má vlasy kratší a řidší, tak se snažím ji neprovokovat, protože vím, jak bylo mně. Ale mně už taky řídnou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Soniczka ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: pá leden 08, 2010 2:46 pm Předmět: |
|
|
Tak asi půl na půl a spíše ne... Většinu času mám vlasy v vopu, který je zkracuje. Nepřitahuju pozornost, leda tak barvou. Ale když je výjimečně rozpustím (když mám náladu, málokdy), tak si užívám jak se všichni koukaj a diví se kde jsem vzala "takovou délku" ! Takže jak kdy a s kým. Ale abych je nějakjo davála na odiv, to ne... Já se totiž o ně děsně bojím, takže rozpuštěné ne-e |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tanka777 >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá leden 08, 2010 3:04 pm Předmět: |
|
|
ano som taky exhibicionista, teda niezeby som sa cesala pred ludmi, ale ma mi ich rada rozpustene na verejnosti. nemam sice dojem, ze budim nejaku velku pozornost nimi, ale ked sem tam pocujem nejaku poznamku, ake su dlhe alebo pekne. tak ma to potesi. myslim, ze hlavne blond dlhe vlasy lakaju pozornost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lalaith >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá leden 08, 2010 3:23 pm Předmět: |
|
|
Nemám délku na to, abych se s ní mhla nějak předvádět, ale spíš se mi daří "šokovat" barvou... v autobuse a tak - taky občas zaslechnu něco o Irkách, liškách a rezatých hřebících... ale jen sem tam, spíš v hanlivém slova smyslu od nějakých odbarvených pubertaček... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
barthezka ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: pá leden 08, 2010 4:49 pm Předmět: |
|
|
Nemám délku, kvalitu ani barvu na to, aby byly moje vlasy obdivovány, tudíž nemám s čím exhibovat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá leden 08, 2010 5:19 pm Předmět: |
|
|
Na takové machrování nemám matroš ani barvu - nejlíp se podle mě exhibuje blondýnám (přeju!)
A jinak mě to snad ani nenapadlo. Nosím sice rozpuštěné, protože mě všechno jiné tahá, ale že bych s tím dělala na někoho dojem? Nevím o tom, takže cíleně ne - já bych si připadala blbě. Jako ty holky, co natřásají svých pár vlasů a tváří se jako největší frajerky - to mi vždycky přišlo dost vtipné potkávám je třeba v tramvaji, někdy na nějakých akcích...a nechci dělat to samé, vidím v tom takové to jejich přezíravé..."a teď zírejte vy chudinky!"...Nevím, asi na to nejsem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
curupury 81-160

|
Zaslal: pá leden 08, 2010 7:16 pm Předmět: |
|
|
No jasně ,že si to užívám .Nemám sice bůhví jaký háro ,ale většinou se natřásám jak slípka,když mi někdo koukne na vlasy . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá leden 08, 2010 7:50 pm Předmět: |
|
|
Vlasy nosím rozpuštěné, protože svázané nesnáším. Ale barvou a délkou budím pozornost. Někdy nemám náladu na debilní poznámky a schovám vlasy pod kabát.
Když si třeba v MHD vytahuju skřípnuté prameny pod pásem od kabely, nebo přehazuju na ulici vlasy dozadu (v MHD je radši mám na klíně), asi to může vypadat jako exibicionismus
Bohužel ne vždy člověk rád budí pozornost. Ale jako černočerná metalačka v pánském ohozu a s metrem rudé na hlavě jsem asi vidět všude. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*Hanča >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá leden 08, 2010 7:52 pm Předmět: |
|
|
haha.. byl by to to můj koníček
.. kdyby se lidi čučeli...
já si totiž moc lidí nevšímám, no, budu to víc hlídat.. ste mě nahlodali...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|