|
✿
|
Autor |
Zpráva |
thessa 21-40
|
Zaslal: st srpen 20, 2008 9:34 am Předmět: konečně ahoj:) |
|
|
Ahoj, tak se uvolňuju a představuju Na tohle fórum chodím pravidelně už pár měsíců, (co jsem doma od matury, takže tak od května) a fakt moc se mi tu líbí. Hlavně ta atmosféra mezi váma + našla jsem tu spostu rad a tipů a podobně. Ale taky musim konstatovat, že tyhle stránky jsou strašnej žrout času a a co hůř, dokonce i peněz Nejenom, že tu prosedim plno hodin u různých vláken, který prostě musim přečíst od první do třicátý šestý stránky, ale následně mě to i ovlivňuje v nakupování. Tak snad to mý vlasy aspoň trochu ocení.
Takže jsem si řekla, že už bych teda mohla tý svojí registrace využít i jinak, než jen anonymně všechno číst Takže tímto vás všechny zdravím a díky za takovejhle skvělej web nejen o vlasech |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sidonie ADMIN
|
Zaslal: st srpen 20, 2008 9:37 am Předmět: |
|
|
vítej a hezky si to tu užívej |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lilith.2 ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: st srpen 20, 2008 9:42 am Předmět: |
|
|
Nazdárek! Konečně ses přihlásila No musím s tebou douhlasit,Na těchle stránkách strávím skoro půl dne a čtu a čtu... a taky už nakupuju |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tree >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st srpen 20, 2008 10:53 am Předmět: |
|
|
to už tady bylo víc lidí co to tu sledovali pár měsíců a pak teprve o sobě dali vědět
to nechápu, já když sem tyhle stránky našla, tak sem se okamžitě registrovala, fotky, komunikace a už to jelo:) _________________ http://www.youtube.com/watch?v=SME0ZDWnOrg |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Allean >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st srpen 20, 2008 11:03 am Předmět: |
|
|
Jo jo, taky tady mám záseky na kolik hodin začtu se a nevím o světě no a tom utrácení ani nemluvím |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st srpen 20, 2008 11:07 am Předmět: |
|
|
S tím souhlasím, člověk tu prosedí tolik hodin ..ale až začne škola tak si to tu budu muset zatrhnout |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: st srpen 20, 2008 11:25 am Předmět: |
|
|
Déscantes napsal: | S tím souhlasím, člověk tu prosedí tolik hodin ..ale až začne škola tak si to tu budu muset zatrhnout |
Jo no A zrovna letos maturuju-to bude asi málo času |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st srpen 20, 2008 11:50 am Předmět: |
|
|
Lilith.2 napsal: | Déscantes napsal: | S tím souhlasím, člověk tu prosedí tolik hodin ..ale až začne škola tak si to tu budu muset zatrhnout |
Ale ne Já jsem si tu četla i o svaťáku, první čtyři dny |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: st srpen 20, 2008 12:13 pm Předmět: |
|
|
Déscantes napsal: | Lilith.2 napsal: | Déscantes napsal: | S tím souhlasím, člověk tu prosedí tolik hodin ..ale až začne škola tak si to tu budu muset zatrhnout |
Ale ne Já jsem si tu četla i o svaťáku, první čtyři dny | |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kafin >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st srpen 20, 2008 12:55 pm Předmět: |
|
|
Déscantes napsal: | Lilith.2 napsal: | Déscantes napsal: | S tím souhlasím, člověk tu prosedí tolik hodin ..ale až začne škola tak si to tu budu muset zatrhnout |
Ale ne Já jsem si tu četla i o svaťáku, první čtyři dny | Já taky .Do toho sem si četl Úžasnou Zeměplochu a vůbec cokoliv abych se nemusel učit . _________________ My jsme ti lid?????©, p??ed kter??mi n??s na??e matky varovaly . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|