|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Tonda 161-320
|
Zaslal: po září 03, 2007 5:47 pm Předmět: VyVolení 3 |
|
|
Chtěl bych, abychom si mohli psát o třetí řadě VyVolených, teda spíše kritizovat hlavním tématem tady bude asi naše oblíbená Veronika Fasterová. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lily 321-600
|
Zaslal: po září 03, 2007 6:03 pm Předmět: |
|
|
Tak kritizovat VyVolené, by mi šlo. Veronika je jistě inteligentní dívka. O tom jsem se přesvědčila při volbě.
Tondo - tobě se Veronika líbí? Viděla jsem nějaké fotky a ani bych se ti nedivila.
U Dominika jsem ještě nepřišla na to, jestli je takový opravdu nebo to jenom hraje. To ukáže čas. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Denynka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po září 03, 2007 6:10 pm Předmět: |
|
|
Lily napsal: | Tak kritizovat VyVolené, by mi šlo. Veronika je jistě inteligentní dívka. O tom jsem se přesvědčila při volbě.
Tondo - tobě se Veronika líbí? Viděla jsem nějaké fotky a ani bych se ti nedivila.
U Dominika jsem ještě nepřišla na to, jestli je takový opravdu nebo to jenom hraje. To ukáže čas. |
Dominik je mi sympatickej a veronika taky je moc hezká a má nádherný vlasy ikdyž nejsou její Ale inteligentní asi nebude mě spíš přijde že je úplně blbá |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lily 321-600
|
Zaslal: po září 03, 2007 6:12 pm Předmět: |
|
|
Však jsem to tak myslela s tou inteligencí Veroniky. Jen jsem se to bála napsat naplno |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
sarahpentium >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po září 03, 2007 6:31 pm Předmět: |
|
|
Lily napsal: | Však jsem to tak myslela s tou inteligencí Veroniky. Jen jsem se to bála napsat naplno |
Neboj, tady už se psaly horší věci Jinak mě přijde taky jako taková husička, no uvidíme, co ukáže čas |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po září 03, 2007 6:31 pm Předmět: |
|
|
Ta, která se tam dostala včera, mi připadala docela střelená Náhodou jsem měla puštěnou telku, když je volili.
Aspoň tam bude prča, i když já to asi sledovat nebudu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po září 03, 2007 6:32 pm Předmět: |
|
|
Marcela se jmenovala...ta včerejší...tuším. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tree >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po září 03, 2007 7:09 pm Předmět: |
|
|
to je tak trapná věc!!! to je HUMUS a nejvíc mě štve že debílek co to vyhraje dostane obrovskou sumu peněz a vlastně nic neumí,nic nedokázal, jenom měl štěstí že se líbil lidem
ale musím říct že se mi líbí na to koukat jako na tlupu zvířátek v kleci jak mezi sebou tokají soupeří apod... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Llucy >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po září 03, 2007 7:13 pm Předmět: |
|
|
Tree napsal: | to je tak trapná věc!!! to je HUMUS a nejvíc mě štve že debílek co to vyhraje dostane obrovskou sumu peněz a vlastně nic neumí,nic nedokázal, jenom měl štěstí že se líbil lidem
ale musím říct že se mi líbí na to koukat jako na tlupu zvířátek v kleci jak mezi sebou tokají soupeří apod... |
Naprostý souhlas Akorát, že mě ani nebaví se na to koukat |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lily 321-600
|
Zaslal: po září 03, 2007 7:17 pm Předmět: |
|
|
Já jsem trochu studovala psychologii, tak se na to dívám, jako na materiál ke studiu. Třeba takové řešení konfliktních situací je tam docela hezky vidět.
Taky se občas ujistím o tom, že nejsem tak moc divná, jak si o sobě často myslím |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|