|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Valkira 321-600
|
Zaslal: út září 09, 2008 1:08 pm Předmět: Nostalgie - aneb co nám schází, po čem se nám stýská... |
|
|
Znáte to... máte svůj oblíbený výrobek, ať už to je šampon, nebo cokoliv jiného... jste na něj zvyklí, vyhovuje vám... a najednou přijdete do drogerie (nebo jinam) a najdete jen prázdné místo v regálu. Prodavač/ka vám sdělí, že daná věc už není... a ani nebude. Prostě se nevyrábí. Konec.
A před vámi vize hledání a zkoušení nového, který na konec stejně nebude tak dobrý, jako oblíbená věc.
Myslím, že tenhle scénář tady zná většina lidí. Ať je to tenhle měsíc, nebo třeba 20 let... každý z nás postrádá něco, co už se dnes nevyrábí.
Podělte se o svoji vzpomínku... zavzpomínejte na chvilku s nostalgií na to, co jste měli rádi a nenávratně to zmizelo v propadlu dějin. _________________ Dnes je dobr?? den na smrt... Tvoji. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Valkira 321-600
|
Zaslal: út září 09, 2008 3:14 pm Předmět: |
|
|
Tak já si teda i rovnou zavzpomínám...
Když jsem byla ještě malá holka, měla jsem růžový šampon Mika. Skoro jsem už na něj zapomněla, ale mamka, když jsem u ní byla, vylovila od někud při úklidu lahev od tohodle šamponu. Tak mě v tu chvíli přepadla nostalgie.
Stejně tak mi chybí i růžový Clairol Herbal E. ... na ten tady vzpomíná docela dost lidí. No jo... na růže jsem byla vždycky.
A z nedávné doby mne zklamalo a zarmoutilo, že už se nevyrábí můj zbožŇovaný šampon na zlaté odlesky. Jmenoval se Au - tedy zlato. Byl v neprůhledné zlaté flaštičce a jako jeden z mála byl určený i pro přírodní vlasy. Takový tónovací... stačilo ho použít tak jednou za 3-5 mytí a vlásky se tak zlatě leskly. Ten budu hodně postrádat.
A také kondicioner citron/meduňka od Alverde... to nás tady také truchlí hodně _________________ Dnes je dobr?? den na smrt... Tvoji. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
egle ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: út září 09, 2008 3:22 pm Předmět: |
|
|
já si pamatuju, že jsem jako malá hrozně ráda používala šampon a kondicioner Organics.... pamatuju si ty zelený lahvičky
ale zase tak moc netruchlím, už si nepamatuju, jak moc dobrý byl (a jsem si téměř jistá, že dneska už by mi neseděl ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út září 09, 2008 3:57 pm Předmět: |
|
|
já postrádám od avonu naturals kondicionér mák a mandlové mléko, prostě ho přestali vyrábět, aspoň že šampon mám do zásoby
a pamatujete takovej kondicioner z kdysi, byly dva druhy, jeden v zelený a druhej v modrý flaštičce, myslim, že to bylo palette nebo něco. a byla na tom snad ženská s vlasama dlouhejma. _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kathory >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út září 09, 2008 6:26 pm Předmět: |
|
|
No tak to je pro mě aktuální... mně strašně mrzí Citron/Meduňka, fakt naschvál, alespoň jeden den (vždy po umytí) jsem si mohla užít toho, že jsem měla vlasy jak hedvábíííí.
Valkiro a ten Au šampon, ten mě hodně zaujal Fakt už není šance na to, že se dostane zpátky? To bych moooc chtěla vyzkoušet... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
speedy.gonzales391 >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út září 09, 2008 6:29 pm Předmět: |
|
|
Kath s tím citron/meduňka nejsi sama... _________________ Jsem jak?? jsem a komu se to nel?????????????Âb?????????????Â, a??..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
morana 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: út září 09, 2008 7:33 pm Předmět: |
|
|
tiborMel napsal: |
a pamatujete takovej kondicioner z kdysi, byly dva druhy, jeden v zelený a druhej v modrý flaštičce, myslim, že to bylo palette nebo něco. a byla na tom
snad ženská s vlasama dlouhejma. |
jo Palette kondicionér, tak ten si pamätám mama mi dávala na vlasy, tuším ten modrý... a bola tam taka blondínka na obale. môj prvý kondicionér |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tanka777 >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út září 09, 2008 8:10 pm Předmět: |
|
|
mne je smutno za samponom Organics. Ako malej mi s nim stale mamka umyvala vlasy, na druhy den krasne vonali....no skoda |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
osminka 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: út září 09, 2008 9:25 pm Předmět: |
|
|
Vzpomínáte na ty šampony v obalech z plastu, co vypadaly jako polštářky a byly na jedno umytí? Myslím , že byly březové a žloutkové. Kvalita to asi moc nebyla, ale ta nostalgie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Babu 321-600
|
Zaslal: út září 09, 2008 9:50 pm Předmět: |
|
|
luminka napsal: | Vzpomínáte na ty šampony v obalech z plastu, co vypadaly jako polštářky a byly na jedno umytí? Myslím , že byly březové a žloutkové. Kvalita to asi moc nebyla, ale ta nostalgie! |
Tyhle samponky si vybavuju dokonale, jezdila jsem jima zasobena na tabory a ruzna soustredeni |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|