|
✿
|
Autor |
Zpráva |
MichyX 161-320

|
Zaslal: pá říjen 10, 2008 7:59 pm Předmět: Kratke predstaveni |
|
|
Zdravim , psal jsem tu asi pred rokem o par rad .. no kazdopadne mi rikaji Michy , vlasy mi rostou od listopadu roku 2006 kdy me lsti ostrihali , nyni mam vlasy cca po ramena par jich dokonce saha i dolu nekde pod lopatky.Na tuhle stranku jsem se dostal pres kamose ktery ma taky dlouhe vlasy a poradil mi ji , a ted jsem se dostal do bodu kdy zvazuju jestli je ostriham protoze je zde celkem hodne minusu
- vitr .. a nejlepe do boku kdyz fouka
- ucitel na praxi , nehorazny kreten i kdyz mam culik porad nadava
- nutnost se o ne starat
No tak jsem si rekl ze si zase prectu par topicu a udelam si zase nazor .. tak jsem zpatky
predstaveni by bylo ted se na neco zeptam
je dnes patek ?
a uvolnim se
pitomy ucitel na praxi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Janie ***moderátorka***

|
Zaslal: pá říjen 10, 2008 8:04 pm Předmět: |
|
|
MichyX, tak opět vítej tady
mně se na chlapech dlouhý vlasy moc líbí ale znám ten vítr, naprostý profesionál v cuchání vlasů...a na učitele bych se asi vykašlala, ať žije dikriminace! navíc celý studium ho snad mít nebudeš, ne?
a pátek dnes je  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
MichyX 161-320

|
Zaslal: pá říjen 10, 2008 8:16 pm Předmět: |
|
|
byt prezident , zakazu vitr  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***

|
Zaslal: pá říjen 10, 2008 9:10 pm Předmět: |
|
|
Jo, vítr to je zkáza, zejména pro některé dlouhovlasé muže, kteří se následně odmítají učesat... Ale jinak je to jen drobnost a určitě stojí za to ji přežít Nestříhat, nestříhat A kretén zůstane kreténem, s tím se nedá nic dělat
Tak vítej zpátky a snad ti to tu pomůže ke správnému rozhodnutí...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kathory >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá říjen 10, 2008 11:41 pm Předmět: |
|
|
Welcome back, jestli učitelovi vadí culík, udělej si drdol A s větrem je boj marný. Jen co vylezu ven, zafouká, už je ze mě zas čarodějnice. Takže jediná rada - neřešit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
MichyX 161-320

|
Zaslal: so říjen 11, 2008 7:45 am Předmět: |
|
|
No ono ucitelovi vadi vsechno sice ne primo culik ale kdyz sem mel asi 4x takovou na prd gumicku ktera na dvakrat sla pretahnout ale potreti to uz bych ji ty vlasy neprotahl , no tak jsem to mel na dvakrat trosicku volne a v prubehu dne asi 3x mi par vlasu vypadlo a tak jsem si ji zase predelaval (otazka minuty) a to ho sralo jinak ucitel vtipna vec sama o sobe , dejme tomu ze se uvolnuju kdyz to pisu aby to nebyl OT
- delame praci a kdyz vam rekne co mate blbe a at to predelate rekne vam ale jen jednu chybu , ale vy jich tam mate pochopitelne vic protoze je to prvni prace , a to se opakuje akorat jeho rev nabira na intenzite , nakonec uplne podstatny krok ktery neni spis chyba ale je to cele blbe (poskladany plosnak) a musim ho vymyslet znovu - dement
- ty jeho kecy ze kdo nebude mit obaleny sesit nebo bude mit batoh na zemi sou sice k smichu ale jak muze neco takoveho rict je uplna nicka a hraje si na to ze muze vsechno
- vetsinou (ted) delame takove dementni prace jako nastrihat odznaky z logem nasi skoly a pocinovat je , totalni demence .. samozrejme vlna odporu proc delame takove pico*iny kdyz bysme se meli ucit pajet ale to ho asi nesere , vzdycky nam to da za domaci ukol
- minuly rok jsem tam tyden nebyl a on rekl at se zeptam co mam delat .. tak za hodinku jsem se ptal na dalsi postup kamose a on me vyhodil s neomluvenou hodinou ze diskutuju
- rika nam padousi nebo zlotrilci xD uz je to trapne .... takove na facku
- kdyz mam sluchatko v usich (jedno .. takze ho slysim ) rekne mi ze mi listi tak az mi vyleti z druheho ucha a ja mu reknu v cem je to jine nez to dementni radio co tam hraje cely den (apollo) na to jen suse rekne .. mam te odtud vyrazit ? jako by nic jineho rikat neumel
- a taky ty jeho sody jako "davam ti z milosti 4 " kdyz to mam tak na 3
- a taky je to nehorazny kreten
- tohle jsme psal protoze cekam az se mi neco odRARuje , no uz je to hotove tak koncim
-ale je to kreten |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so říjen 11, 2008 8:42 am Předmět: |
|
|
No koukám, že máš na něj pořádnou pifku.
Pokud jen hledá problémy, tak by ti stejně nepomohlo, kdyby ses nechal ostříhat. Prudil by tě dál kvůli jiným věcem.
Pořiď si pořádnou gumičku a vykašli se na něj.  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lilith.2 ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: so říjen 11, 2008 9:04 am Předmět: |
|
|
Ježiši,chudáku,vy musíte poslouchat Apollo?! To ti teda nezávidím No učitela lepší ignorovat,co říká pouštět jedním uchem tam a druhým pryč.A jak říka Dana citace: | Pořiď si pořádnou gumičku a vykašli se na něj. Wink |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kafin >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne říjen 12, 2008 12:35 am Předmět: |
|
|
Á, že by další mechanik-elektronik ? _________________ My jsme ti lid?????©, p??ed kter??mi n??s na??e matky varovaly . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Gela 0-7

![]()
|
Zaslal: ne říjen 12, 2008 3:56 pm Předmět: |
|
|
No jo, ale tací učitelé jsou všude.. na každé škole se někdo najde v jistých obměnách, ale výsledek je nesnesitelný člověk... Chce to jistou míru FLEGMATISMU... A problém s větrem?? Neznáte zapletený cop?? dyť na ten je vítr krátký.. a není to jen módou ženy.. i chlapi jsem viděla se zapletenými vlasy..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|