|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Devilbajka 21-40

![]()
|
Zaslal: čt říjen 16, 2008 5:22 pm Předmět: Pěkná hnědá |
|
|
Pomooccc, jsem tu nová, tak možná jsem úplně mimo mísu, možná se toto téma zde řešilo mockrát, ale ještě nevím, jak ho najít, jsem tu první minutu.. dvě. Jsem hrozně nedočkavá tohou, že mi někdo poradí. Jsem expert na blond barvy - měla jsem snad všechny odstíny, ale rozhodla jsem se ztmavit.Kdosi mi poradil přeliv Kaštan od Palettka, bože to je hrozně tmavéééééééééé, naštěstí se to docela rychle vymývá. Já ale toužím po něčem světlejším, ne tak dočervena, takovou nějakou PĚKNOU světlejší hnědou, nějaký přelivek(už jsem i dle diskuzí na netu pochopila, že přelivy chytají mnohem tmavěji, ale potřebuju vlasy ozdravit, a ne zničit definitivně) Máte nějaký tip??? plosim plosim smutně koukám. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt říjen 16, 2008 6:50 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, vítám tě na Dv
Rovnou říkám že najít hezkou hnědou bude asi těžké, dost lidí si stěžuje, že pěkné přirozené hnědé se dociluje těžko. Pokus ti nesedí palettko, tak z přelivů zbývá jedině Casting od lorealu ( pokud nepočítáme ty pytlíčky všemožných značek co se rychle smyjí ).
Zkus se kouknout na net, nebo lepší v drogerce, jaké odstíny má ten casting, snad tam nějakou pěknou hnědou najdeš  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Janie ***moderátorka***

|
Zaslal: čt říjen 16, 2008 7:20 pm Předmět: |
|
|
ahoj Devilbajko, vítej
zkus mrknout do tohoto vlákna..je tam spousta rad o barvách, henně, změnách barvy apod.
http://dlouhevlasy.cz/phpbb/viewforum.php?f=25
kamoška, když ztmavovala z hoodně blond barvy, kterou měla po melírech, tak chodila ke kadeřnici a ta jí dávala nějaký oříškový přeliv, než docílila své původní barvy...je to asi běh na dlouhou trať.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Devilbajka 21-40

![]()
|
Zaslal: pá říjen 17, 2008 8:08 am Předmět: |
|
|
Děkuju moc holky. Na to VLAAAKNO mrknu. Jde mi o to, že se všude dočítám, že to chytá tmavě. Já už právě blond nemám. Kdosi mi poradil kaštan od Paletka a mám to hrozně tmavééé, takže budu čekat na vymytí. Casting prý taky chytá tmavě, tak doufám, že to nedopadne podobně |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
kačorek 41-80

|
Zaslal: so říjen 18, 2008 11:45 am Předmět: |
|
|
Ahoj, tak já jsem si taky teď dala na melír hnědý přeliv z henny od Henne color a jsem moc spokojená. Může se dávat i na chemickou barvu, vymývá se po 6-8 umytích, neobsahuje čpavek ani peroxid a nááááááááááádherně voní po levanduli. Jinak se má s ním začít barvit asi 2-3x před práškovou hennou. Vlasy jsem si ještě nemyla, takže nevím jakou rychlostí to bude světlat, ale po prvním barvení mám barvu takovou krásně teple hnědou na slunci zlaté odlesky. Není světlá ani úplně tmavá. Nevím jaký odstín chceš, ale podle mě stojí za vyzkoušení!!!! Mají v nabídce i kaštan. www.hennecolor.com Najeď na produkty, tam je už to pěkně rozděleno. Objednávala jsem z www.cestaprirody.cz Držím palce!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|