Pěkná hnědá

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Devilbajka
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2008 5:22 pm    Předmět: Pěkná hnědá Citovat

Pomooccc, jsem tu nová, tak možná jsem úplně mimo mísu, možná se toto téma zde řešilo mockrát, ale ještě nevím, jak ho najít, jsem tu první minutu.. dvě. Jsem hrozně nedočkavá tohou, že mi někdo poradí. Jsem expert na blond barvy - měla jsem snad všechny odstíny, ale rozhodla jsem se ztmavit.Kdosi mi poradil přeliv Kaštan od Palettka, bože to je hrozně tmavéééééééééé, naštěstí se to docela rychle vymývá. Já ale toužím po něčem světlejším, ne tak dočervena, takovou nějakou PĚKNOU světlejší hnědou, nějaký přelivek(už jsem i dle diskuzí na netu pochopila, že přelivy chytají mnohem tmavěji, ale potřebuju vlasy ozdravit, a ne zničit definitivně) Máte nějaký tip??? plosim plosim smutně koukám.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2008 6:50 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, vítám tě na Dv Very Happy
Rovnou říkám že najít hezkou hnědou bude asi těžké, dost lidí si stěžuje, že pěkné přirozené hnědé se dociluje těžko. Pokus ti nesedí palettko, tak z přelivů zbývá jedině Casting od lorealu ( pokud nepočítáme ty pytlíčky všemožných značek co se rychle smyjí ).
Zkus se kouknout na net, nebo lepší v drogerce, jaké odstíny má ten casting, snad tam nějakou pěknou hnědou najdeš Smile
Janie
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2008 7:20 pm    Předmět: Citovat

ahoj Devilbajko, vítej Smile
zkus mrknout do tohoto vlákna..je tam spousta rad o barvách, henně, změnách barvy apod. Smile

http://dlouhevlasy.cz/phpbb/viewforum.php?f=25

kamoška, když ztmavovala z hoodně blond barvy, kterou měla po melírech, tak chodila ke kadeřnici a ta jí dávala nějaký oříškový přeliv, než docílila své původní barvy...je to asi běh na dlouhou trať..
Devilbajka
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 8:08 am    Předmět: Citovat

Děkuju moc holky. Na to VLAAAKNO mrknu. Jde mi o to, že se všude dočítám, že to chytá tmavě. Já už právě blond nemám. Kdosi mi poradil kaštan od Paletka a mám to hrozně tmavééé, takže budu čekat na vymytí. Casting prý taky chytá tmavě, tak doufám, že to nedopadne podobněSmile
kačorek
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2008 11:45 am    Předmět: Citovat

Ahoj, tak já jsem si taky teď dala na melír hnědý přeliv z henny od Henne color a jsem moc spokojená. Může se dávat i na chemickou barvu, vymývá se po 6-8 umytích, neobsahuje čpavek ani peroxid a nááááááááááádherně voní po levanduli. Jinak se má s ním začít barvit asi 2-3x před práškovou hennou. Vlasy jsem si ještě nemyla, takže nevím jakou rychlostí to bude světlat, ale po prvním barvení mám barvu takovou krásně teple hnědou na slunci zlaté odlesky. Není světlá ani úplně tmavá. Nevím jaký odstín chceš, ale podle mě stojí za vyzkoušení!!!! Mají v nabídce i kaštan. www.hennecolor.com Najeď na produkty, tam je už to pěkně rozděleno. Objednávala jsem z www.cestaprirody.cz Držím palce! Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Přejdi na: