|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Seeny 8-20

|
Zaslal: so listopad 01, 2008 9:32 pm Předmět: Nazdárek :o) |
|
|
Ahoj všem, pročetla jsem si tyhle stránečky a jsou super.. můj sen jsou dlouhé vlasy, ale bohužel mi moc nerostou a navíc jsem si je dřív dost zničila žehličkou, takže teď už nežehlím, papám vitamínky a kupuju regenerační kúry. Vlasy jsme si nechala ostříhat, takže je mám pod ramena, konce s emi kroutí, takže vypadají ještě kratší Vím, že to chce dost trpělivost..a bude to na dlouho...má někdo podobné zkušenosti? Co vám pomohlo k lepší hřívě? Předem děkuji za odpovědi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Karina 81-160

|
Zaslal: so listopad 01, 2008 10:36 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Seeny a vítej,jsem tu krátce ale ráda poradím.Je tu spoustu rad na regeneraci,úpravu a neboj,vlásky porostou ale chce to časA jaký je tvůj dlouhovlasý cíl? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Janie ***moderátorka***

|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 12:01 am Předmět: |
|
|
ahoj seeny, vítej
vlasy si stejně rostou svým tempem, ale na podporu růstu je tu vychvalovaný Biohar nebo lopuchový výluh
spoustu různých rad a nápadů dále najdeš v sekci regenerace a podpora růstu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Simba77 321-600

|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 8:03 am Předmět: |
|
|
Ahoj Seeny. Mám pocit že od doby co jsem na tomto serveru tak mi vlasy rostou rychleji.... začala jsem používat přírodní vlasovou kosmetiku, hennu a kokosový olej... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Seeny 8-20

|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 10:56 am Předmět: |
|
|
Děkuji moc za rady...chtěla bych vlasy tak do půl zad, když to půjde, dál už mi určitě nenarostou. Navíc mám svojí barvu dost nevýraznou a musím je melírovat... určitě zkusím tu přírodní kosmetiku, hodně mě zaujal ten kokosák Jinak objednala jsem si tu italskou vlasovou kosmetiku Edelstein a masku Wonder od Gestilu. Až vyzkouším, poreferuji  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Simeek 321-600

|
Zaslal: út listopad 04, 2008 11:34 pm Předmět: |
|
|
Ahojki, taky Tě tady vítám, tak to jsme na tom asi stejně, já měla furt poramena vlasy a ted díky tomudle serveru jsem se rozhodla si je nechat narůst tak do půli zad, víc to být ani nemusí. Zkusila jsem hennu, na regeneraci super, ale na obarvení tedy nic moc....Jsem v začátcích jak ty, takže si můžem postupně vyměňovat názory, nebo se podporovat a hecovat a měřit, kolik nám to porostlo. I ty konce se mi točí...Já bych zas chtěla dojít na mou přírodní barvu, což by znamenalo si nechat čast dorůst a pak se svěřit nějaké skvělé a šíkovné kadeřnici, kterých moc asi nebude...tak vláskům a růstu zdar, páčko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Elli 321-600

|
Zaslal: st listopad 05, 2008 8:41 am Předmět: |
|
|
ahoj,vitam ta tiez tu nie som nejako dlho,ale odkedy sem chodim vlasky sa az neskutocne zlepsili,uz bojujem iba s lamanim inak ja som mala vlasy kusok pod ramena asi pred dvoma rokmi a teraz su k pasu a to mi ich nedavno este kadernicka oskubala o dobrych desat cm takze ono to porastie nebojte s prirodnou kozmetikou opatrne ked mas melir,nemusi ti na vlasky sadnut takze skusaj postupne..ja som si nakupila kopu prirodnej kozmetiky po precitani zopar vlakien a zistila som ze prilis ju pouzivat nemozem ale je dobra napriklad ked ju striedas s chemickymi samponmi.myslim ze priroda skvele vyzivy a sadne hlavne vobec nefarbenym vlasom alebo vlasom farbenych hennou |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Valkira 321-600

|
Zaslal: st listopad 05, 2008 2:40 pm Předmět: |
|
|
Ahojky a vítej mezi námi Myslím, že tady najdeš nejen zajímavé rady a typy pro tvoje vlásky, ale i fajn atmosféru a dobrou náladu. Alespoň já jsem se tady vždy setkala s přátelským jednáním a příjemnýma lidičkama.
Za sebe osobně ti mohu říct, že s přírodní nebo polopřírodní kosmetikou jsi udělala dobře. Ne každému sice čistá příroda vyhovuje, ale mně se moc osvědčilo vynechat silikony a začít používat oleje nebo domácí masky. Uvidíš, že vlásky poporostou... a možná se dostanou tak daleko, kam bys to do nich nikdy neřekla
Kdyby se ti nechtělo melírovat, zkus mrknout třeba na hennu...  _________________ Dnes je dobr?? den na smrt... Tvoji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Seeny 8-20

|
Zaslal: st listopad 05, 2008 4:48 pm Předmět: |
|
|
Simeek napsal: | Ahojki, taky Tě tady vítám, tak to jsme na tom asi stejně, já měla furt poramena vlasy a ted díky tomudle serveru jsem se rozhodla si je nechat narůst tak do půli zad, víc to být ani nemusí. Zkusila jsem hennu, na regeneraci super, ale na obarvení tedy nic moc....Jsem v začátcích jak ty, takže si můžem postupně vyměňovat názory, nebo se podporovat a hecovat a měřit, kolik nám to porostlo. I ty konce se mi točí...Já bych zas chtěla dojít na mou přírodní barvu, což by znamenalo si nechat čast dorůst a pak se svěřit nějaké skvělé a šíkovné kadeřnici, kterých moc asi nebude...tak vláskům a růstu zdar, páčko |
Cauky, tak to jsem moc ráda, aspoň na to nebudu sama:) Právě s barvama na vlasy je to hodně riskantní a o kadeřnicích ani nemluvím..zatím hledám nějaké dobré kadeřnictví, ale nechci moc experimentovat. Zatím jsem byla 100% spokojená jen jednou, a to s kadeřníkem v Lorealu. Jinak vlásky máš pěkný Tak snad nám porostou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Seeny 8-20

|
Zaslal: st listopad 05, 2008 5:01 pm Předmět: |
|
|
Elli napsal: | ahoj,vitam ta tiez tu nie som nejako dlho,ale odkedy sem chodim vlasky sa az neskutocne zlepsili,uz bojujem iba s lamanim inak ja som mala vlasy kusok pod ramena asi pred dvoma rokmi a teraz su k pasu a to mi ich nedavno este kadernicka oskubala o dobrych desat cm takze ono to porastie nebojte s prirodnou kozmetikou opatrne ked mas melir,nemusi ti na vlasky sadnut takze skusaj postupne..ja som si nakupila kopu prirodnej kozmetiky po precitani zopar vlakien a zistila som ze prilis ju pouzivat nemozem ale je dobra napriklad ked ju striedas s chemickymi samponmi.myslim ze priroda skvele vyzivy a sadne hlavne vobec nefarbenym vlasom alebo vlasom farbenych hennou |
Ahojik.. mas krasně dlouhé vlasy.. snad mi někdy povyrostou taky Ja měla dřív vlasy po lopatky, ale potom jsme je začala žehlit a teď je mám vysušené a taky se lámou..u těch konečků..jj s přírodní kosmetikou to nehodlám přehánět, jenom jsme se docela zhrozila, když jsme četla o těch silikonech.. tak nevím, už jsem si objednala kvalitní kosmetiku bez silikonů(chemickou) a zkombinuju to s Alverde nebo Laverou.. co ti nejvíc pomohlo na růst? Máš nějaké oblíbené přípravky? jinak děkuju za radu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|