Lezou vám vlasy na mozek? =o)
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
*
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: ne listopad 09, 2008 11:12 am    Předmět: Lezou vám vlasy na mozek? =o) Citovat

Tak tahle otázka mě napadla ze své vlastní zkušenosti...Taky se vám stáva že furt kontrolujete své vlasy jestli sedí tak jak maji, češete je po umytí alespon 15 minut protože "co kdyby jsem omylem vythrla vlas ktery by tam mohl být ještě 2 měsice?!" Jakkékoliv skleněné vyklenky kde je možnost vidět alepson náznak vašich vlasů tak neváhate a jde te se podívat jestli je vše OK...Mazlíte se s nimi, mluvíte k nim, nadáváte jim....krmíte je všim možným i nemonym....Pokud trpíte takovými příznaky je toto vlákno to pravé pro vás Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Janie
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: ne listopad 09, 2008 4:38 pm    Předmět: Citovat

ahoj Kikachu, vítej u nás Smile
přesně jak říkás, toto vlákno je pro tebe stvořené, tak ať se ti tu líbí Smile
Janulína
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: ne listopad 09, 2008 5:24 pm    Předmět: Citovat

Já zase nemůžu chodit k holiči. Vždycky to obrečím, protože místo zastřižení 2 cm přijdu tak o 20 min. Vždycky mám pak chuť tu holičku přizabít. A to ještě musim v zrcadle sledovat ty její ksichty, jakoby se dlouhých vlasů štítila.
Někdy mi i vadilo, když mi na vlasy sahali někteří mí kluci, vždycky mi je akorát umastili.
Janulína
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: ne listopad 09, 2008 5:28 pm    Předmět: Citovat

Takhle úchylná jsem už od malička. Když mě Naši nechávali ostříhat na krátko, vždycky jsem to obrečela a pak jsem nosila na hlavě takovej šátek a hrála jsem si na to, že to jsou moje dlouhý vlasy Laughing
Simba77
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: ne listopad 09, 2008 5:36 pm    Předmět: Citovat

já to až tak úplně neřeším ale jinak jsem taky docela vlasový blázen....
pimpa
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne listopad 09, 2008 8:58 pm    Předmět: Citovat

Janulína napsal:
Takhle úchylná jsem už od malička. Když mě Naši nechávali ostříhat na krátko, vždycky jsem to obrečela a pak jsem nosila na hlavě takovej šátek a hrála jsem si na to, že to jsou moje dlouhý vlasy Laughing

Jo, tomu rozumím, my jsme si ze ségrou zase dělaly copy ze silonových punčoch a nosily jsme to pak na hlavě a hrály si na indiánky... Very Happy
osminka
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: ne listopad 09, 2008 10:16 pm    Předmět: Citovat

Janulína napsal:
Já zase nemůžu chodit k holiči. Vždycky to obrečím, protože místo zastřižení 2 cm přijdu tak o 20 min. Vždycky mám pak chuť tu holičku přizabít. A to ještě musim v zrcadle sledovat ty její ksichty, jakoby se dlouhých vlasů štítila.
Někdy mi i vadilo, když mi na vlasy sahali někteří mí kluci, vždycky mi je akorát umastili.

Já jsem u kadeřnice byla ve středu na ty konečky a neodstřihla mi možná ani ty 2 cm. Přesto to vypadá teď zdravěji.
Uumi
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: po listopad 10, 2008 6:33 am    Předmět: Citovat

Ja mam obdobi,kdy vlasy vubec neresim,stahnu do gumy a je vystarano. Pak ziskam pocit,ze prestavam vypadat jak zenska,tak se zacnu starat az moc,mnohdy ke skode a velke litosti z nepovedeneho vysledku. Jako naposled,kdy jsem si od kamaradky nechala udelat melir,misto prirozeneho ``slunickoveho`` efektu,vypadam jak spatne odbarvena Crying or Very sad . Dobre mi tak. Necham to postupne odrust,budu muset sestrihavat a pak uz zadna chemie.
Rina
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: po listopad 10, 2008 8:52 am    Předmět: Re: Lezou vám vlasy na mozek? =o) Citovat

Kikachu napsal:
Tak tahle otázka mě napadla ze své vlastní zkušenosti...Taky se vám stáva že furt kontrolujete své vlasy jestli sedí tak jak maji, češete je po umytí alespon 15 minut protože "co kdyby jsem omylem vythrla vlas ktery by tam mohl být ještě 2 měsice?!" Jakkékoliv skleněné vyklenky kde je možnost vidět alepson náznak vašich vlasů tak neváhate a jde te se podívat jestli je vše OK...Mazlíte se s nimi, mluvíte k nim, nadáváte jim....krmíte je všim možným i nemonym....Pokud trpíte takovými příznaky je toto vlákno to pravé pro vás Laughing

takmer presne to na mna sedí. hlavne čo sa týka zrkadiel a obchodných výkladov. Nikdy si nezabudnem obzrieť vlásky. Mojím problémom je že svoje vlasy vnímam ovela dlhšie ako sú a potom ked si ich uvidím v zrkadle, tak som sklamaná že sú odosť kratšie ako si myslím Crying or Very sad
Lucy W.

PříspěvekZaslal: po listopad 10, 2008 10:22 am    Předmět: Citovat

citace:
Jo, tomu rozumím, my jsme si ze ségrou zase dělaly copy ze silonových punčoch a nosily jsme to pak na hlavě a hrály si na indiánky... Very Happy

Tak si říkám, kdo to nedělal Laughing
A taky mám občas pocit, že jsem na své vlasy až nezdravě psychicky fixovaná. Pořád přemýšlím, co s nimi, aby vypadaly lépe a pořád se trápím, že dost nerostou. A pořád říkám, no ještě 5 cm a pak si ty konečky dám opravdu zastřihnout. No, a podobně. A taky si s nima hraju, čímž rozčiluju okolí.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: