|
✿
|
Autor |
Zpráva |
* 81-160

|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 11:12 am Předmět: Lezou vám vlasy na mozek? =o) |
|
|
Tak tahle otázka mě napadla ze své vlastní zkušenosti...Taky se vám stáva že furt kontrolujete své vlasy jestli sedí tak jak maji, češete je po umytí alespon 15 minut protože "co kdyby jsem omylem vythrla vlas ktery by tam mohl být ještě 2 měsice?!" Jakkékoliv skleněné vyklenky kde je možnost vidět alepson náznak vašich vlasů tak neváhate a jde te se podívat jestli je vše OK...Mazlíte se s nimi, mluvíte k nim, nadáváte jim....krmíte je všim možným i nemonym....Pokud trpíte takovými příznaky je toto vlákno to pravé pro vás  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Janie ***moderátorka***

|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 4:38 pm Předmět: |
|
|
ahoj Kikachu, vítej u nás
přesně jak říkás, toto vlákno je pro tebe stvořené, tak ať se ti tu líbí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Janulína 21-40

|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 5:24 pm Předmět: |
|
|
Já zase nemůžu chodit k holiči. Vždycky to obrečím, protože místo zastřižení 2 cm přijdu tak o 20 min. Vždycky mám pak chuť tu holičku přizabít. A to ještě musim v zrcadle sledovat ty její ksichty, jakoby se dlouhých vlasů štítila.
Někdy mi i vadilo, když mi na vlasy sahali někteří mí kluci, vždycky mi je akorát umastili. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Janulína 21-40

|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 5:28 pm Předmět: |
|
|
Takhle úchylná jsem už od malička. Když mě Naši nechávali ostříhat na krátko, vždycky jsem to obrečela a pak jsem nosila na hlavě takovej šátek a hrála jsem si na to, že to jsou moje dlouhý vlasy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Simba77 321-600

|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 5:36 pm Předmět: |
|
|
já to až tak úplně neřeším ale jinak jsem taky docela vlasový blázen.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
pimpa >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 8:58 pm Předmět: |
|
|
Janulína napsal: | Takhle úchylná jsem už od malička. Když mě Naši nechávali ostříhat na krátko, vždycky jsem to obrečela a pak jsem nosila na hlavě takovej šátek a hrála jsem si na to, že to jsou moje dlouhý vlasy  |
Jo, tomu rozumím, my jsme si ze ségrou zase dělaly copy ze silonových punčoch a nosily jsme to pak na hlavě a hrály si na indiánky...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
osminka 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 10:16 pm Předmět: |
|
|
Janulína napsal: | Já zase nemůžu chodit k holiči. Vždycky to obrečím, protože místo zastřižení 2 cm přijdu tak o 20 min. Vždycky mám pak chuť tu holičku přizabít. A to ještě musim v zrcadle sledovat ty její ksichty, jakoby se dlouhých vlasů štítila.
Někdy mi i vadilo, když mi na vlasy sahali někteří mí kluci, vždycky mi je akorát umastili. |
Já jsem u kadeřnice byla ve středu na ty konečky a neodstřihla mi možná ani ty 2 cm. Přesto to vypadá teď zdravěji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Uumi 21-40

|
Zaslal: po listopad 10, 2008 6:33 am Předmět: |
|
|
Ja mam obdobi,kdy vlasy vubec neresim,stahnu do gumy a je vystarano. Pak ziskam pocit,ze prestavam vypadat jak zenska,tak se zacnu starat az moc,mnohdy ke skode a velke litosti z nepovedeneho vysledku. Jako naposled,kdy jsem si od kamaradky nechala udelat melir,misto prirozeneho ``slunickoveho`` efektu,vypadam jak spatne odbarvena . Dobre mi tak. Necham to postupne odrust,budu muset sestrihavat a pak uz zadna chemie. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Rina 321-600

|
Zaslal: po listopad 10, 2008 8:52 am Předmět: Re: Lezou vám vlasy na mozek? =o) |
|
|
Kikachu napsal: | Tak tahle otázka mě napadla ze své vlastní zkušenosti...Taky se vám stáva že furt kontrolujete své vlasy jestli sedí tak jak maji, češete je po umytí alespon 15 minut protože "co kdyby jsem omylem vythrla vlas ktery by tam mohl být ještě 2 měsice?!" Jakkékoliv skleněné vyklenky kde je možnost vidět alepson náznak vašich vlasů tak neváhate a jde te se podívat jestli je vše OK...Mazlíte se s nimi, mluvíte k nim, nadáváte jim....krmíte je všim možným i nemonym....Pokud trpíte takovými příznaky je toto vlákno to pravé pro vás  |
takmer presne to na mna sedí. hlavne čo sa týka zrkadiel a obchodných výkladov. Nikdy si nezabudnem obzrieť vlásky. Mojím problémom je že svoje vlasy vnímam ovela dlhšie ako sú a potom ked si ich uvidím v zrkadle, tak som sklamaná že sú odosť kratšie ako si myslím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lucy W. 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: po listopad 10, 2008 10:22 am Předmět: |
|
|
citace: | Jo, tomu rozumím, my jsme si ze ségrou zase dělaly copy ze silonových punčoch a nosily jsme to pak na hlavě a hrály si na indiánky...  |
Tak si říkám, kdo to nedělal
A taky mám občas pocit, že jsem na své vlasy až nezdravě psychicky fixovaná. Pořád přemýšlím, co s nimi, aby vypadaly lépe a pořád se trápím, že dost nerostou. A pořád říkám, no ještě 5 cm a pak si ty konečky dám opravdu zastřihnout. No, a podobně. A taky si s nima hraju, čímž rozčiluju okolí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|