|
✿
|
Autor |
Zpráva |
petpis 321-600

|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 12:28 pm Předmět: CutisHelp |
|
|
K založení tohoto tématu mě vede fakt, že jsem toho na fórech o této kosmetice (momentálně bych ráda probrala šampón) moc nenašla. Párkrát jsem viděla nějaký reakce ohledně ekzému ap., ale nic uceleného, snad jsem ho někde nepřehlédla. Já jsem silná ekzematička od narození, ale zhruba od 20 let mám klid a ani antihistaminika už užívat nemusím. Trápí mne jen ekzém na rukách (hlavně svědivé puchýřky mezi prsty) ... prý to mám, ale tzv. syndrom čistotné matky, která se furt ráchá ve vodě či dezinfekci ... nepomáhá vůbec nic a když pomůže tak jen na pár dnů, takže to už nějak neřeším. Bohužel sklon k alergii zdědil synek, který je na velmi přísné dietě a i přesto je často dost osypaný, dříve i dost často nemocný, naštěstí co je na dietě, je to celkem pod kontrolou. Já rezignovala na veškerý masti obsahující kortikoidy či ATB a dala jsem se na přírodní cestu. Po mnoha různých pokusech, jsem se usadila u konopné kosmetiky CutisHelp a malého mažu už jen touto značkou. Bezkonkurenční je Oparen, na mokvavý ekzém. Nyní však řeším problém sama ze sebou, začala mě docela dost svědit hlava a připadá mi, že se mi začínají dělat lupy, máte někdo zkušenost s touto kosmetikou obecně, nebo alespoň se šampónem? Je to docela drahá kosmetika a tak než koupím (i když ho asi určitě koupím ) ráda bych věděla vaše zkušenosti, děkuji |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Valkira 321-600

|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 1:17 pm Předmět: |
|
|
K Cutis Help ti mohu podat celkem rozsáhlé reference. Osobně se znám s lidmi z vývojového oddělení firmy, panem doktorem, co výrobky testuje a dalšími.
Jejich konopný olej se zásadně liší od ostatních - způsobem získávání a obsaženými látkami. Mají jej dokonce patentovaný. Dodávají pouze do lékáren, je to velmi dobře vytvořen é léčebná kosmetika s minimálním použitím aditiv. Některé masti jsou dokonce čistě přírodní.
Mám ideální zkušenost s Oparenem. Oparen skutečně nejen urychlí hojení oparu, ale zabrání i opakovanému výsevu. Díky přírodním antivirotickým látkám. Dá se použít i na jiné opary než na rtech.
Mast Defekt je ideální na větší poškození kůže. Viděla jsem výsledky jejího používní při uříznutí kusu bříška palce. Výborně zhojí rány.
Na ekzém je zaměřena celá jedna řada krém, mast a i šampon. Krém používám s naprostou spokojeností.
Doporučila jsem Cutis Help jedné známé, které má atopického chlapečka. Výsledky jsou opět velice dobré.
Takže mohu říct, že co jsem sama vyzkoušela, byla jsem naprosto spokojená. Stejně tak lidé, kterým jsem doporučila. Rozhodně stojí za to investovat do Cutis Helpu, je skutečně kvalitní a zásadně se liší od jiných u nás běžne distribuovaných kosmetik s konopím. Viděla jsem i fotografie z použití v nemocnici... a výsledky opravdu fantastické.
Takže se neboj a nějaký ten šampon vyzkoušej (mají tuším dva druhy). _________________ Dnes je dobr?? den na smrt... Tvoji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
petpis 321-600

|
Zaslal: ne listopad 23, 2008 2:03 pm Předmět: CutisHelp |
|
|
Val, děkuji moc moc moc za Tvůj příspěvěk, jak jsem již psala, ohledně řady mimi nemůžu nic než chválit. Malému dost pomáhá, i když ji máme zatím krátce, ale díky ní nemusím na malého patlat silné (chemické) masti. Já teď rozhodně zkusím ten šampón a taky jsem se rozhodla pro balneum, a budu v něm koupat i malého, prý okamžitě uleví od svědění, což je super. A taky zkusím na ty své nemocné ruce tu mycí emulzi ... už jsem zakoupila výrobky cca za 1200, ale nelituju ani jedinné koruny, protože stejně za ty experimenty od lékařů jsme utratili co je malý na světě majlant, nepočítám hospitalizace v nemocnici, kdy musel být malej na kapačkách . Taky uvažuju o oleji z konopí, jak do jídla, tak na vlasy, ale u Cutis Helpu jsem takový produkt nenašla, snad Canaderm či jiná firma, nemáš zkušenost z olejovým (konopným) zábalem na vlasy? Ještě jednou děkuji za Tvoje zkušenosti a rady. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* 161-320

|
Zaslal: st prosinec 03, 2008 2:05 am Předmět: |
|
|
I já mohu podat jedině kladné reference, šampon " Lupy, ekzém" je jeden z nejlepších výrobků, jaké jsem kdy používala. Pořídila jsem ho kvůli svědění kůže hlavy a občasným lupům, zabral již po první aplikaci. Lupy zmizely asi po čtvrtém umytí tímto šampónem. Vlasy jsem měla hebké, rozčesatelné(bez použití kondicioneru), neplihly. Musím pochválit i velmi příjemnou decentní vůni, je taková skoro medová, něžná(má asociace )
to, že neprošel dle prohlášení výrobce testy na zvířatech, je další pozitivní rys! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ilona ***moderátorka***

|
Zaslal: st květen 13, 2009 6:47 pm Předmět: |
|
|
Navnazená diskuzí o konopném oleji zakoupila jsem denní a noční krem na akné od CutisHelp... pronikavý a okamžitý účinek zaznamenaly moje stříbrné šperky - do rána totálně zčernaly - naušnice, řetízek na krku i na ruce...ke všemu jsem si toho díky své slepotě nevšimla, upozornil mě až syn, co že to mám za strašný černý dráty v uších Zkoumala jsem složení - noční krem obsahuje síru - to bude asi ta příčina zčernání.
Po skoro týdnu používání - veškeré pupínky jsou fuč , bohužel plet šíleně vysušená, denní krém po nanesení aspon hodinu pálí.
Tak nevím....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
petpis 321-600

|
Zaslal: čt květen 14, 2009 12:38 pm Předmět: |
|
|
Já používám na prcka jedině výrobky od této firmy, protože už jsem měla plné zuby těch lékařských či lékarnických testů na mém vlastním dítěti, mohla bych z fleku dělat kožařku (vystřídali jsme 4 lékaře), protože snad nemůže být výrobek, kterým jsem ho za rok nenamazala ... výsledky mazání kortikoidovou či ATB mastí byly znatelné, pochopitelně, ale po vysazení do pár dnů bylo vše při starém, ba dokonce někdy horší (o ztenčení kůže a pajizévkách nemluvě). Nyní je čistý na tělíčku, občas zlobí koutky nebo za ušima, ale je to nepopsatelný rozdíl jak před konopím. Vzpomínám na hnusné časy, kdy jsem vlastní dítě svazovala, protože nepomáhaly jiné rady (ostříhat nehty... to bych mu je musela snad vyškubat, dát bavlněné či plátnové rukavičky... s těma si vydřel cm díru do kůže (jakoby ryl do koberce). Samozřejmě, že svazování mělo pak za následek opozděnost, takže navíc cvičení vojtovy metody a o trápení nás všech nemluvě Tak jsem zkusila výše uvedenou firmu a jsem spokojená, všichni jsme spokojení. Navíc při "obyč" mastech jsem ho promazávala i 7x denně a stále byl přesušený, řekla bych, že si tělo už ani neumělo vytvořit kožní maz a pod. samo. Nyní ho téměř nemažu, skoro denně koupu v konopném balneu, stačí opravdu pár kapek a tělo je krásné a hladké. Já osobně používám mycí emulzi a šampón a zmizel mi ekzém z ruk a hlava přestala svědit a zmizely lupy. Dle vlastní zkušenosti, ale vím, že viditelný výsledek příjde později, až tak po měsíci i dvou. Zezačátku se ekzém může i razantně zhoršit, může to pálit a svědit, o to víc, pokud jsi používala nějaké lékařské masti (kortikoid, ATB), protože konopí zvýší jejich účinek. Ale každému sedí něco jiného, já jsem teď sice velký zastánce konopí (napadá mě skvělý produkt OPAREN, balzám na rty, výborně zastavuje mokvání), ale najde se jistě spousta lidí, kterým tata firma nesedí, já jsem ovšem zatím spokojená, mít víc financí, koupím snad celou řadu (dětskou i klasickou) ... i tak už toho máme doma dost  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ilona ***moderátorka***

|
Zaslal: pá květen 15, 2009 3:14 pm Předmět: |
|
|
petpis - noční krem se sírou už jsem věnovala synkovi - taky má akné a jeho mladá plet se regeneruje mnohem rychleji než ta moje. Takže není vysušený jako ja... dcera se mi smála, že budu mít za chvíli obličej scvrknutý jako rozinku ( nebo hrozinku??? )  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
petpis 321-600

|
Zaslal: pá květen 15, 2009 8:41 pm Předmět: |
|
|
Ty moje hrozinko  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ilona ***moderátorka***

|
Zaslal: ne květen 17, 2009 10:22 am Předmět: |
|
|
petpis napsal: | Ty moje hrozinko  |
Na téhle řadě se mi líbí cena - třeba Extravaganja nebo Cannaderm - také konopná kosmetika, ale jednou tak drahá jako CutisHlep...
Navíc se mi zdá, že zrovna drahá Extravaganja obsahuje i dost chemie ( doufám, že to nepletu ) . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
porcelainswan >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st červenec 29, 2009 5:46 pm Předmět: |
|
|
nepleteš-je to extravaganja Cutis help znám jen z reklam časopisů...složení teda neznám, osobní zkušenost mám jen s cannadermem, víceméně pozitivní..tak možná vyzkouším. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|