|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Blueberry 21-40

![]()
|
Zaslal: po prosinec 08, 2008 12:40 am Předmět: jemne vlasy, henna, padani vlasu |
|
|
Ahoj, tak po tom co jsem si tu dva dny cetla ruzna fora- a to hlavne o henne, a po tom, co se mi tohle forum vazne libilo:-) jsem se sem taky zaregistrovala. Nejsem si uplne jista kam svou otazku zaradit-asi do henny, ale presto budu se vyjimecne "ridit navodem" a dam to jako nove tema a budu spolehat, ze ti sikovnejsi z vas uz to spravne zaradi
tak tedy mam dlouhe vlasy-ted zrovna asi tak k podprsence, a muj problem je ze jsou prisrne jemne-takove ty, co s nimi muzete delat cokoli-klidne prospat noc na natackach a stejne vam to k nicemu nebude...vlnite nebo jinak upravene proste nezustanou...ale to by mi az tak nevadilo-preci jen po tech letech si clovek zvykne....muj hlavni problem je, ze mi asi pred rokem a pul silene moc vlasu vypadalo-trvalo to asi ctyri mesice a bylo to strasne-stacilo se vlasu jen dotknout a uz jsem mela v rukou chuchvalce a to nemluvim o cesani...odhaduju ze mi jich zustala tak pulka...nevim cim to bylo, ale asi vse dohromady-stres pred statnici, navrat po roce ze zahranici atd...kazdopadne bych rada aby se to konecne spravilo a tak jsem zkusila hennu, kdysi jsem ji uz jednou mela, je to asi 3 tydny mela jsem tu z dm-orechove plavou jelikoz me vlasy jsou ta typicka barva-svetle hneda v lete tmaveplave...no barva nechytila nevadi, slo mi hlavne o regeneraci-ale nedala jsem si tam olej-v navodu neni ale jak jsem si cetla vase fora davate ho tam skoro vsechny-daly byste ho i na jemne vlasy?ja totiz nemuzu pouzivat ani kondicionery aby z toho ty vlasy hned nelehly...ale chci s hennou pokracovat tak abych priste vedela
jo a koupila jsem si i ten sampon s hennou-ten cesky-nevite muzu ho pouzivat?neni tam totiz napsane jestli treba nebarvi nebo neztmavi nebo tak neco?to bych opravdu nerada tak kdybyste s nim nektera mela zkusenosti
diky moc za odpovedi
a prakticka otazka-jak pak najdu kam byl muj dotaz zarazen?no jo novacek  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Titania ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: po prosinec 08, 2008 10:40 am Předmět: |
|
|
Ahojky Blueberry a vítej!
Do té henny si olej klidně přidej. Nepřeháněj to nijak moc (já dávám takovou menší polívkovou lžíci), ale neboj se toho. Já mám vlasy taky extrémně jemný a ne až tak hustý (v mým případě od dětství) a taky nemůžu kondicionéry, ale olej v henně ani v kuchyňskejch maskách mi je nesplácne. A to hennu nevymejvám šamponem, ale kondicionerem (což je taky jedinej případ, kdy kondicionér použiju, protože jinak je to pak šíleně zplihlý). Ale v tomhl případě jak ta henna sama o sobě trochu vysouší, tak se to nějak srovná.
Jinak jsem se po letech dopracovala k pár trikům na jemný vlasy, abych si je držela od těla, pardon, od hlavy (tj. aby nevypadaly skoro pořád zplihle), tak kdybys chtěla, můžu se podělit o zkušenosti (jinak ty informace najdeš různě po fórech, ale poněkud roztroušeně) a můžeš taky mrknout do mýho profilu na vlasopéči (sice není úplně aktuální, ale některý základní tipy jak bojovat s jemnejma vlasama a aspoň trochu tu jemnost "ošidit" tam jsou - tak můžeš vyzkoušet a případně si upravit podle toho, na co budou slyšet Tvoje vlasy). Jinak můžeš kromě vlákna o henně mrknout na lávovou zem, ajurvédický šampon, ajurvédické mýdlo Visaka a gel z lněných semínek. Samozřejmě, co sedne jednomu, nemusí sednout druhýmu, ale alespoň je od čeho se odpíchnout.
S tím šamponem, o kterým píšeš, bohužel nemám zkušenosti, ale bylo tu o něm někde vlákno (Šampon Henna se to myslím jmenovalo).
Držím palce, ať najdeš něco, co Ti pomůže, a přeju, ať se Ti u nás líbí!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sidonie ADMIN

|
Zaslal: po prosinec 08, 2008 10:44 am Předmět: |
|
|
Ahoj vítej u nás. Veškeré své příspěvky najdeš u sebe na profilu pod Forum  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
slunovláska 321-600

|
Zaslal: po prosinec 08, 2008 3:33 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, vítám tě. Toho šamponu se bát nemusíš, myslím,že pro jemné vlasy je vhodný, nebarví. Dokonce bych ti doporučila od stejné firmy ještě regenerační krém. Musíš číst a zkoušet, co ti sedne.Najdi si třeba někoho s podobnými vlasy jako máš ty a zkus, co sedlo jemu...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|