|
✿
|
Autor |
Zpráva |
petrhajkos 0-7

|
Zaslal: po listopad 24, 2008 7:01 pm Předmět: spony |
|
|
Dobrý den, cítím se tu jako nahý v trní. Asi tak, jako když ve škole rozjivený kluk vlítne do šatny plné holek a neví kam s očima. Na tyto stránky mě navedla moje 19 letá dcera.
A teď bych měl asi vysvětlit, proč jsem se rozhodl toho Vašeho úžasného života také zúčastnit. Celých 19 let totiž dělám spony do vlasů ze dřeva, a moje dcera v tomto prostředí vyrostla. K mému velkému překvapení mi nedávno řekla, že vlastně této problematice téměř vůbec nerozumím. Jistě pochopíte, že se mně tento výrok dotkl ale nicméně vzbudil mou zvědavost.
Začala s tím moje žena. že žádné plastové nesmysly ve vlasech nosit nebude atd. Zkusil jsem tedy něco vystrouhat, ale ze začátku to moc dobře nevypadalo. Trvalo několik let pojmenovávání všech požadavků a parametrů na sponu tak, aby byla vůbec použitelná. Překvapením pro mne bylo například sdělení o váze dlouhých vlasů. A když Vám nějaký umělec nabídne vydesignovanou nazdobenou nádheru do vašich úžasných vlasů, která sama o sobě má cca 45 gramů, dá se zcela oprávněně předpokládat do 30 min. po vytvoření účesu, náběh na pořádnou migrénu. Moje holky mě v tomto směru poučily tak důkladně, že si takové řešení vůbec nepřipouštím. Tak se jukněte, jestli Vás naše věci osloví. A pokud ba se můj příspěvek zdál redakci stránek nepatřičný, omlouvám se a klidně ho smažte. http://picasaweb.google.cz/PetrHajkos/SponyDoVlas# |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Morganna ***moderátorka***

|
Zaslal: po listopad 24, 2008 7:20 pm Předmět: Re: spony |
|
|
Není možnéé nám se tady naskytl výrobce.
Nechť celý web zavolá 3x halleluja. A zrovna 2 vaše spony mám doma
Jen dál, a ať se tu líbí ! _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po listopad 24, 2008 7:27 pm Předmět: |
|
|
halleluja! halleluja! halleluja!
já nemám ani jednu, ale jsou krásné  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
morana 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: po listopad 24, 2008 7:43 pm Předmět: |
|
|
tie spony su nádherné  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po listopad 24, 2008 7:58 pm Předmět: |
|
|
Jééé, vítej, to jsou ty nádherné spony, nad kterými jsem už kolikrát slintala. Nádhera! _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Titania ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: po listopad 24, 2008 8:04 pm Předmět: |
|
|
Též pěkně vítám! Jako nahý v trní se rozhodně cítit nemusíš - my tu nekoušem (nebo si aspoń zatím nikdo nestěžoval ). A zvlášť když někdo umí vyrábět takový nádherný věcičky- to už nekoušem tuplem!!!
Též nad těma sponama (i jehlicema) obdivně slintám. Akorát si zřejmě budu muset ještě pár měsíců počkat, až po vlasový stránce ještě trochu "dorostu".  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
egle ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: po listopad 24, 2008 8:10 pm Předmět: |
|
|
Hele, a dostaneme na ty spony slevu, když je budem řádně vychvalovat?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Morganna ***moderátorka***

|
Zaslal: po listopad 24, 2008 8:15 pm Předmět: |
|
|
egle napsal: | Hele, a dostaneme na ty spony slevu, když je budem řádně vychvalovat?  |
To je nápad  _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ilona ***moderátorka***

|
Zaslal: po listopad 24, 2008 11:15 pm Předmět: |
|
|
Vítám tě mezi námi !
... dalo mi hodně práce otevřít odkaz, ale stálo to za to! Pěkné, moc pěkné spony! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út listopad 25, 2008 6:44 am Předmět: |
|
|
Tak jsem se nespletla, podle kontaktu jsou tohle vaše stránky a jsou to opravdu ty spony, které už asi dva roky obdivuju. Jsem si říkala, že není možné, aby dva lidi dělali úplně stejné spony. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|