|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Maketa 8-20

![]()
|
Zaslal: so prosinec 13, 2008 11:19 am Předmět: nováček, s jemnýma vláskama |
|
|
Zdravím všechny tak jsem tu od včerejška nová..chtěla bych se zeptat, co byste doporučily na jemné vlasy? Mám je dlouhé kousek pod ramena, a jsou docela řídké a velmi jemné. Také jsou dosti polámané, protože jsem je dřív hodně žehlila. Dost často připomínají takové chmýří. Doteď jsem o ně nijak zvlášť nepečovala, používám šampon elséve, občas na ně dám masku z obchodu. Taky beru tablety Biosil a občas si na ně dám březovou vodu, ale už tolik nepadají. Zajímalo by mě, jestli je vhodné na ně používat nějaké oleje, a pokud ano tak které? Uvažovala jsem, že začnu používat šampon Panthenol. A tak jestli nemáte nějaké zkušenosti s takovými vlasy? Děkuju  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tanka777 >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so prosinec 13, 2008 8:01 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, vitam ta tu.
Ten sampon Panthenol ti odporucam, velmi kvalitny a fakt pomaha. Inak by som este povedala, ze vlasky vela olejovat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ilona ***moderátorka***

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Meadow ***moderátorka a Strážkyně tématu***

|
Zaslal: ne prosinec 14, 2008 9:34 am Předmět: |
|
|
Ahoj,
zkus pročíst články a fórum. Stránky jsou sice obsáhlý, ale najdeš tu spoustu informací a tipů.
Taky mám celkem jemné vlasy a pomáhá mi střídat šampony (vlasy si tolik nezvyknou na jeden a míň plihnou), jednou za měsíc bezbarvá henna (vlasy jako zpevní, míň se mi mastí, jsou objemnější), nečesat za mokra po mytí (vlasy jen na chvíli zabalím do ručníku, pak trochu upravím rukama, aby mi nepadaly do očí, po uschnutí v pohodě rozčešu hřebenem s řídkými zuby a jak je za mokra česáním nepřiplácnu k hlavě, mají daleko větší objem)...
Ale nakonec je stejně na Tobě, co z článků a fóra vyčteš a vyzkoušíš, a taky jak Ti to sedne.
Přeju, ať si pro své vlásky něco najdeš! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Titania ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: ne prosinec 14, 2008 10:52 pm Předmět: |
|
|
Ahojky a vítej, ať se Ti tu líbí! A ať tu najdeš dostatek inspirace. Myslím, že takové základní tipy tady padly, můžeš začít zkoušet a přitom se probírat jednotlivýma vláknama. Ne každýmu, i když má zdánlivě podobněj typ vlasů, sedne úplně přesně totéž. Já s jemností svejch vlasů bojuju hlavně pravidelným hennováním, "kuchyňskejma" zábalama, lávovou zemí a různejma tužícíma prostředkama (teda pokud možno přírodníma - jako je pivo nebo gel z lněnejch semínek) - a na to všechno tady najdeš vlákna, kde se to dopodrobna probírá. Tak přeju hodně trpělivosti - a ať co nejdřív najdeš, co Tvým vláskům nejvíc sedí!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|