spony
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
petrhajkos
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2008 7:01 pm    Předmět: spony Citovat

Dobrý den, cítím se tu jako nahý v trní. Asi tak, jako když ve škole rozjivený kluk vlítne do šatny plné holek a neví kam s očima. Na tyto stránky mě navedla moje 19 letá dcera.
A teď bych měl asi vysvětlit, proč jsem se rozhodl toho Vašeho úžasného života také zúčastnit. Celých 19 let totiž dělám spony do vlasů ze dřeva, a moje dcera v tomto prostředí vyrostla. K mému velkému překvapení mi nedávno řekla, že vlastně této problematice téměř vůbec nerozumím. Jistě pochopíte, že se mně tento výrok dotkl ale nicméně vzbudil mou zvědavost.
Začala s tím moje žena. že žádné plastové nesmysly ve vlasech nosit nebude atd. Zkusil jsem tedy něco vystrouhat, ale ze začátku to moc dobře nevypadalo. Trvalo několik let pojmenovávání všech požadavků a parametrů na sponu tak, aby byla vůbec použitelná. Překvapením pro mne bylo například sdělení o váze dlouhých vlasů. A když Vám nějaký umělec nabídne vydesignovanou nazdobenou nádheru do vašich úžasných vlasů, která sama o sobě má cca 45 gramů, dá se zcela oprávněně předpokládat do 30 min. po vytvoření účesu, náběh na pořádnou migrénu. Moje holky mě v tomto směru poučily tak důkladně, že si takové řešení vůbec nepřipouštím. Tak se jukněte, jestli Vás naše věci osloví. A pokud ba se můj příspěvek zdál redakci stránek nepatřičný, omlouvám se a klidně ho smažte. http://picasaweb.google.cz/PetrHajkos/SponyDoVlas#
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2008 7:20 pm    Předmět: Re: spony Citovat

Není možnéé Wink nám se tady naskytl výrobce.
Nechť celý web zavolá 3x halleluja. A zrovna 2 vaše spony mám doma Smile

Jen dál, a ať se tu líbí Wink !
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2008 7:27 pm    Předmět: Citovat

halleluja! halleluja! halleluja!

já nemám ani jednu, ale jsou krásné Embarassed

[/url]
morana
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2008 7:43 pm    Předmět: Citovat

Shocked tie spony su nádherné Wink
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2008 7:58 pm    Předmět: Citovat

Jééé, vítej, to jsou ty nádherné spony, nad kterými jsem už kolikrát slintala. Nádhera!
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2008 8:04 pm    Předmět: Citovat

Též pěkně vítám! Very Happy Jako nahý v trní se rozhodně cítit nemusíš - my tu nekoušem (nebo si aspoń zatím nikdo nestěžoval Wink ). A zvlášť když někdo umí vyrábět takový nádherný věcičky- to už nekoušem tuplem!!!
Též nad těma sponama (i jehlicema) obdivně slintám. Akorát si zřejmě budu muset ještě pár měsíců počkat, až po vlasový stránce ještě trochu "dorostu". Very Happy
egle
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2008 8:10 pm    Předmět: Citovat

Hele, a dostaneme na ty spony slevu, když je budem řádně vychvalovat? Laughing Laughing
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2008 8:15 pm    Předmět: Citovat

egle napsal:
Hele, a dostaneme na ty spony slevu, když je budem řádně vychvalovat? Laughing Laughing

To je nápad Laughing Laughing
ilona
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2008 11:15 pm    Předmět: Citovat

Vítám tě mezi námi !
... dalo mi hodně práce otevřít odkaz, ale stálo to za to! Pěkné, moc pěkné spony!
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2008 6:44 am    Předmět: Citovat

Tak jsem se nespletla, podle kontaktu jsou tohle vaše stránky a jsou to opravdu ty spony, které už asi dva roky obdivuju. Jsem si říkala, že není možné, aby dva lidi dělali úplně stejné spony.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Přejdi na: