|
Autor |
Zpráva |
pay 8-20

|
Zaslal: st leden 07, 2009 7:06 pm Předmět: jedna nova vas zdravi |
|
|
tuto stranku jsem objevila uz na podzim a prosla jsem si nektere prispevky a ted jsem rada ze jsem se stala clenkou dlouhych vlasu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kikuška 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: st leden 07, 2009 7:34 pm Předmět: Re: jedna nova vas zdravi |
|
|
pay napsal: | tuto stranku jsem objevila uz na podzim a prosla jsem si nektere prispevky a ted jsem rada ze jsem se stala clenkou dlouhych vlasu | To je skvele že ses k nám přpojila...jaké jsou tvé vlasy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Janie ***moderátorka***

|
Zaslal: st leden 07, 2009 8:49 pm Předmět: |
|
|
pay, vítej u nás  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: čt leden 08, 2009 9:32 am Předmět: |
|
|
Janie napsal: | pay, vítej u nás  | jsem ráda když se nováčkům odpovídá  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
pay 8-20

|
Zaslal: čt leden 08, 2009 2:00 pm Předmět: |
|
|
dekuju vam moc za privitani.moje vlasy jsou do puli zad mam blond melir ale nechavam si ho odrust tak uvidim jakou mam vlastne svou barvu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: pá leden 09, 2009 9:10 pm Předmět: |
|
|
pay napsal: | dekuju vam moc za privitani.moje vlasy jsou do puli zad mam blond melir ale nechavam si ho odrust tak uvidim jakou mam vlastne svou barvu  | Aha to je supr!!vlastně znaš jiné stránky o vlasech?jak jsi na tuto stranku přišl povídej já si ráda počtu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
pay 8-20

|
Zaslal: so leden 10, 2009 2:06 pm Předmět: |
|
|
moje mamka se chtela nechat ostrihat tak jsem hledala nejake strihy a uplne nahodou jsem narazila na tyhle stranky a rekla jsem si hm tak to je neco pro me.ja vzdycky chtela mit dlouhe vlasy moje teta je mela driv pod zadek a me se to hrozne libilo ale asi v patnacti jsem se nechala ostrihat nejdriv po ramena a pak sestrihat ze nejkratsi vlasy byly asi 4cm dlouhe no ale v prvaku me chytlo zas to si je nechat dorust tak je nechavam i kdyz minuly leto me chytlo nejaky pomateni a ja sla ke kadernici ale ted uz tam dloouho nepujdu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: so leden 10, 2009 7:32 pm Předmět: |
|
|
pay napsal: | moje mamka se chtela nechat ostrihat tak jsem hledala nejake strihy a uplne nahodou jsem narazila na tyhle stranky a rekla jsem si hm tak to je neco pro me.ja vzdycky chtela mit dlouhe vlasy moje teta je mela driv pod zadek a me se to hrozne libilo ale asi v patnacti jsem se nechala ostrihat nejdriv po ramena a pak sestrihat ze nejkratsi vlasy byly asi 4cm dlouhe no ale v prvaku me chytlo zas to si je nechat dorust tak je nechavam i kdyz minuly leto me chytlo nejaky pomateni a ja sla ke kadernici ale ted uz tam dloouho nepujdu | Aháá a jaké máš vlasy teď?vlnité?rovné?já mám vlnité kaštánkové asi na ramena nebo po lopatky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
pay 8-20

|
Zaslal: ne leden 11, 2009 12:16 pm Předmět: |
|
|
no vlasy mam rovne, ale zas ne jako hrebiky ale ze by byly vlnite to se taky rict neda, se mas ze je mas vlnite, ja je takove chtela mit vzdycky, vsak jsem si je taky driv nekdy nakulmovala nebo dala na natacky, ty sis nekdy rovnala vlasy?moje spoluzacka ma az kudrnate vlasy po ramena a driv si je nekdy rovnala ale pry je s tim dost prace... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: ne leden 11, 2009 12:41 pm Předmět: |
|
|
pay napsal: | no vlasy mam rovne, ale zas ne jako hrebiky ale ze by byly vlnite to se taky rict neda, se mas ze je mas vlnite, ja je takove chtela mit vzdycky, vsak jsem si je taky driv nekdy nakulmovala nebo dala na natacky, ty sis nekdy rovnala vlasy?moje spoluzacka ma az kudrnate vlasy po ramena a driv si je nekdy rovnala ale pry je s tim dost prace... | nikdy jsem si vlasy nerovnala ale chtěla bych vlnité vlasy jsou otrava!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|