jedna nova vas zdravi
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=08c0932cd070285906ba4509941e9e2cZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
pay
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2009 7:06 pm    Předmět: jedna nova vas zdravi Citovat

tuto stranku jsem objevila uz na podzim a prosla jsem si nektere prispevky a ted jsem rada ze jsem se stala clenkou dlouhych vlasu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kikuška
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2009 7:34 pm    Předmět: Re: jedna nova vas zdravi Citovat

pay napsal:
tuto stranku jsem objevila uz na podzim a prosla jsem si nektere prispevky a ted jsem rada ze jsem se stala clenkou dlouhych vlasu
To je skvele že ses k nám přpojila...jaké jsou tvé vlasy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Janie
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: st leden 07, 2009 8:49 pm    Předmět: Citovat

pay, vítej u nás Smile
Kikuška

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2009 9:32 am    Předmět: Citovat

Janie napsal:
pay, vítej u nás Smile
jsem ráda když se nováčkům odpovídá Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
pay
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2009 2:00 pm    Předmět: Citovat

dekuju vam moc za privitani.moje vlasy jsou do puli zad mam blond melir ale nechavam si ho odrust tak uvidim jakou mam vlastne svou barvu Very Happy
Kikuška

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2009 9:10 pm    Předmět: Citovat

pay napsal:
dekuju vam moc za privitani.moje vlasy jsou do puli zad mam blond melir ale nechavam si ho odrust tak uvidim jakou mam vlastne svou barvu Very Happy
Aha to je supr!!vlastně znaš jiné stránky o vlasech?jak jsi na tuto stranku přišl povídej já si ráda počtu Laughing
pay
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2009 2:06 pm    Předmět: Citovat

moje mamka se chtela nechat ostrihat tak jsem hledala nejake strihy a uplne nahodou jsem narazila na tyhle stranky a rekla jsem si hm tak to je neco pro me.ja vzdycky chtela mit dlouhe vlasy moje teta je mela driv pod zadek a me se to hrozne libilo ale asi v patnacti jsem se nechala ostrihat nejdriv po ramena a pak sestrihat ze nejkratsi vlasy byly asi 4cm dlouhe Embarassed no ale v prvaku me chytlo zas to si je nechat dorust tak je nechavam i kdyz minuly leto me chytlo nejaky pomateni a ja sla ke kadernici ale ted uz tam dloouho nepujdu
Kikuška

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2009 7:32 pm    Předmět: Citovat

pay napsal:
moje mamka se chtela nechat ostrihat tak jsem hledala nejake strihy a uplne nahodou jsem narazila na tyhle stranky a rekla jsem si hm tak to je neco pro me.ja vzdycky chtela mit dlouhe vlasy moje teta je mela driv pod zadek a me se to hrozne libilo ale asi v patnacti jsem se nechala ostrihat nejdriv po ramena a pak sestrihat ze nejkratsi vlasy byly asi 4cm dlouhe Embarassed no ale v prvaku me chytlo zas to si je nechat dorust tak je nechavam i kdyz minuly leto me chytlo nejaky pomateni a ja sla ke kadernici ale ted uz tam dloouho nepujdu
Aháá a jaké máš vlasy teď?vlnité?rovné?já mám vlnité kaštánkové Laughing asi na ramena nebo po lopatky
pay
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: ne leden 11, 2009 12:16 pm    Předmět: Citovat

no vlasy mam rovne, ale zas ne jako hrebiky ale ze by byly vlnite to se taky rict neda, se mas ze je mas vlnite, ja je takove chtela mit vzdycky, vsak jsem si je taky driv nekdy nakulmovala nebo dala na natacky, ty sis nekdy rovnala vlasy?moje spoluzacka ma az kudrnate vlasy po ramena a driv si je nekdy rovnala ale pry je s tim dost prace...
Kikuška

PříspěvekZaslal: ne leden 11, 2009 12:41 pm    Předmět: Citovat

pay napsal:
no vlasy mam rovne, ale zas ne jako hrebiky ale ze by byly vlnite to se taky rict neda, se mas ze je mas vlnite, ja je takove chtela mit vzdycky, vsak jsem si je taky driv nekdy nakulmovala nebo dala na natacky, ty sis nekdy rovnala vlasy?moje spoluzacka ma az kudrnate vlasy po ramena a driv si je nekdy rovnala ale pry je s tim dost prace...
nikdy jsem si vlasy nerovnala ale chtěla bych vlnité vlasy jsou otrava! Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: