|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Ještěrka 161-320

|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 10:57 am Předmět: Čepka nebo čelenka? |
|
|
V zimě je dost problém, když člověku táhne na uši. Ale když si narazím na hlavu čepici, tak abych moc nemlela hlavou, nebo jí nedej bože zakláněla, jelikož mi cop/y tu čepici vytáhne/ou nad uši. Ještě je tu čelenka,ale ta zas nechrání vlasy. Jak to řešíte? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
catenata 81-160

|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 12:51 pm Předmět: |
|
|
Já mám vlněnou čepici z Tibetu s látkovou "vnitřní" čepicí - Takovou tu s klopama na uši a vlněnými "copy" na vršku hlavy a na koncích obou klop na uši. Ty spodní si svazuju pod krkem a tak mi na uši netáhne a čepice vlasy drží a nikam nepustí. A zbytek, co mi trčí zpod spodku čepice, schovám pod bundu. Celkově mám vlasy tak do půli lopatek, takže neřeším takové problémy jako dámy a slečny s vlasy do psu a pod. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Day 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 1:28 pm Předmět: |
|
|
Buď rozpuštěné vlasy a čepka/klobouk, nebo copy a kapuca, popř. v kombinaci s čelenkou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 1:41 pm Předmět: |
|
|
Já nosím čepice jen na sáňkování, jinak mi to není příjemné, navíc nosím dlouhé kabáty a k těm se to nehodí, takže mám buď dlouhé a široké šály, které si přehazuju přes hlavu (jenže to zas vypadám jako Nastěnka) nebo mám kapuci. Mám i klobouk, ale ten se taky dá vzít jen k něčemu a na uši stejně táhne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Day 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 2:33 pm Předmět: |
|
|
Jó, to táhne. Já mám klobouky moc ráda, jenže je nosím přes jedno ucho a pak mám na druhém omrzliny  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kopretina >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 3:48 pm Předmět: |
|
|
catenata napsal: | Já mám vlněnou čepici z Tibetu s látkovou "vnitřní" čepicí - Takovou tu s klopama na uši a vlněnými "copy" na vršku hlavy a na koncích obou klop na uši. Ty spodní si svazuju pod krkem a tak mi na uši netáhne a čepice vlasy drží a nikam nepustí. A zbytek, co mi trčí zpod spodku čepice, schovám pod bundu. Celkově mám vlasy tak do půli lopatek, takže neřeším takové problémy jako dámy a slečny s vlasy do psu a pod. |
Tu čepku já mám taky!!!A je super....sice v ní vypadám jak eskymák na válečné výpravě,ale to teplo.....hm....bájo...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
catenata 81-160

|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 5:48 pm Předmět: |
|
|
Ta moje je v zářivé fuchsiové a tyrkisové barvě, takže naprosto nepřehlédnutelná . Sice v ní vypadám trošku jako idiot (no, spíš víc než trošku), ale teplo v ní je a vlásky schová taky dobře, tak ať si okolí trhne levou zadní . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 5:57 pm Předmět: |
|
|
No já zas musím být extravaganz . Loni na jaře jsem si na burze koupila nádhernou ruskou ušanku, úplně novou . Běhala jsem s ní celý ten den na burze a všichni mi říkali, jak mi sluší . Takže až půjdu do přírody (ehm, ve městě si přec jen asi netroufnu), budu vypadat jako rudoarmějec, včetně rudé hvězdy.A bude mi krásně teplo na ušiska!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nika >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út prosinec 05, 2006 8:32 am Předmět: |
|
|
hm...Tak ja sem cepici na hlave nemela snad od puberty,... mozna jen nekde na horach, kdyz byla uz jo velka zima, a i tam spis jen celenku:-) Protoze me cepice tak divne kousou a porad mi padaji a vubec je to ee:-)
takze ve meste chodim povetsinou bez cepice, bez celenky a na usich mam plus minus vlasy... Me nikdy ani nenapadlo, ze by to jako mohlo vlasum skodit:-) ale asi jo....
kdyz je mi hodne zima, tak to taky resim kapuci nebo salem pres hlavu....Akorat ja potom nevypadam jako Nastenka, ale jako muslimka a otaceji se za mnou Araby:-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út prosinec 05, 2006 1:57 pm Předmět: |
|
|
Já to většinou taky řeším šálem přes hlavu. A jestli se někomu nelíbí, jak v něm vypadám, to už je jeho problém, ne?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|