Čepka nebo čelenka?
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Péče o dlouhé vlasy
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=cde2d740ba1aaf0df577e5d420362cf4Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ještěrka
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: po prosinec 04, 2006 10:57 am    Předmět: Čepka nebo čelenka? Citovat

V zimě je dost problém, když člověku táhne na uši. Ale když si narazím na hlavu čepici, tak abych moc nemlela hlavou, nebo jí nedej bože zakláněla, jelikož mi cop/y tu čepici vytáhne/ou nad uši. Ještě je tu čelenka,ale ta zas nechrání vlasy. Jak to řešíte?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
catenata
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: po prosinec 04, 2006 12:51 pm    Předmět: Citovat

Já mám vlněnou čepici z Tibetu s látkovou "vnitřní" čepicí - Takovou tu s klopama na uši a vlněnými "copy" na vršku hlavy a na koncích obou klop na uši. Ty spodní si svazuju pod krkem a tak mi na uši netáhne a čepice vlasy drží a nikam nepustí. A zbytek, co mi trčí zpod spodku čepice, schovám pod bundu. Celkově mám vlasy tak do půli lopatek, takže neřeším takové problémy jako dámy a slečny s vlasy do psu a pod.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Day
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: po prosinec 04, 2006 1:28 pm    Předmět: Citovat

Buď rozpuštěné vlasy a čepka/klobouk, nebo copy a kapuca, popř. v kombinaci s čelenkou.
Daniela
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po prosinec 04, 2006 1:41 pm    Předmět: Citovat

Já nosím čepice jen na sáňkování, jinak mi to není příjemné, navíc nosím dlouhé kabáty a k těm se to nehodí, takže mám buď dlouhé a široké šály, které si přehazuju přes hlavu (jenže to zas vypadám jako Nastěnka) nebo mám kapuci. Mám i klobouk, ale ten se taky dá vzít jen k něčemu a na uši stejně táhne.
Day

PříspěvekZaslal: po prosinec 04, 2006 2:33 pm    Předmět: Citovat

Jó, to táhne. Já mám klobouky moc ráda, jenže je nosím přes jedno ucho a pak mám na druhém omrzliny Smile
Kopretina
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po prosinec 04, 2006 3:48 pm    Předmět: Citovat

catenata napsal:
Já mám vlněnou čepici z Tibetu s látkovou "vnitřní" čepicí - Takovou tu s klopama na uši a vlněnými "copy" na vršku hlavy a na koncích obou klop na uši. Ty spodní si svazuju pod krkem a tak mi na uši netáhne a čepice vlasy drží a nikam nepustí. A zbytek, co mi trčí zpod spodku čepice, schovám pod bundu. Celkově mám vlasy tak do půli lopatek, takže neřeším takové problémy jako dámy a slečny s vlasy do psu a pod.

Tu čepku já mám taky!!!A je super....sice v ní vypadám jak eskymák na válečné výpravě,ale to teplo.....hm....bájo... Very Happy Wink Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
catenata
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: po prosinec 04, 2006 5:48 pm    Předmět: Citovat

Ta moje je v zářivé fuchsiové a tyrkisové barvě, takže naprosto nepřehlédnutelná Very Happy . Sice v ní vypadám trošku jako idiot (no, spíš víc než trošku), ale teplo v ní je a vlásky schová taky dobře, tak ať si okolí trhne levou zadní Laughing .
Anonymní
Anonymní

PříspěvekZaslal: po prosinec 04, 2006 5:57 pm    Předmět: Citovat

No já zas musím být extravaganz Wink . Loni na jaře jsem si na burze koupila nádhernou ruskou ušanku, úplně novou Smile . Běhala jsem s ní celý ten den na burze a všichni mi říkali, jak mi sluší Very Happy . Takže až půjdu do přírody (ehm, ve městě si přec jen asi netroufnu), budu vypadat jako rudoarmějec, včetně rudé hvězdy.A bude mi krásně teplo na ušiska! Very Happy
Nika
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út prosinec 05, 2006 8:32 am    Předmět: Citovat

hm...Tak ja sem cepici na hlave nemela snad od puberty,... mozna jen nekde na horach, kdyz byla uz jo velka zima, a i tam spis jen celenku:-) Protoze me cepice tak divne kousou a porad mi padaji a vubec je to ee:-)
takze ve meste chodim povetsinou bez cepice, bez celenky a na usich mam plus minus vlasy... Me nikdy ani nenapadlo, ze by to jako mohlo vlasum skodit:-) ale asi jo....
kdyz je mi hodne zima, tak to taky resim kapuci nebo salem pres hlavu....Akorat ja potom nevypadam jako Nastenka, ale jako muslimka a otaceji se za mnou Araby:-)
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út prosinec 05, 2006 1:57 pm    Předmět: Citovat

Já to většinou taky řeším šálem přes hlavu. A jestli se někomu nelíbí, jak v něm vypadám, to už je jeho problém, ne? Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Přejdi na: