Zdravím Vás

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
JarkaR24
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2009 9:37 am    Předmět: Zdravím Vás Citovat

Přeji pěkný den.
Nějak se začít musí, tak tedy... Pracuji jako učitelka AJ, při dálkovém studiu.Charakterizovala bych se jako: Víra v Dobro, Víra v život, zájem o přírodu, les, historii.
Jinak, jak jsem se dostala na tyhle stránky. Mám ráda neobvyklé, nekonvenční a umělecké práce, zajímaly mě historické účesy, a tak jsem tady Smile
Bylo by záhodno, říct něco o svých vlasech... Do půli zad, kudrnaté, ohledně barvy - nějaký hnědozrz, ničím nebarvené.
Stačí to? Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2009 11:32 am    Předmět: Citovat

Ahoj Jarko, stačí to bohatěSmile
Takže další kudrnatá holka do naší party, navíc hnědozrz, já sem snad přestanu chodit, abych se neukousala závistí.
Podle toho, jak ses popsala, bych řekla, že perfektně zapadneš. Tak doufám, že se nepletu, že se ti unás bude líbit a najdeš tu všechno, co potřebuješ a co tě zajímá.
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2009 12:15 pm    Předmět: Citovat

Vítej u nás! Taky bych řekla, že sem v pohodě zapadneš Wink . Jenom pozor, je to tu silně návykový! Twisted Evil Každopádně přeju, ať se Ti u nás líbí! Very Happy Cool Very Happy
Kikuška
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2009 12:39 pm    Předmět: tak to je supr Citovat

vítej mezi námi vlasomilkami Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
JarkaR24
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: ne leden 11, 2009 11:08 am    Předmět: Děkuji Citovat

Díky všem za milé přivítání.
Dano, mrkla jsem se ti s dovolením do galerie, a musím říct, že to spíš já "závidím". Jak dlouho ti rostly, tak úžasně dlouhé vlasy?
Brzo se sem pokusím hodit taky své fotky. Snad to zvládnu, já a technika nemáme ten nejlepší vztah... Confused Smile
Kikuška

PříspěvekZaslal: ne leden 11, 2009 11:18 am    Předmět: Re: Děkuji Citovat

JarkaR24 napsal:
Dano, mrkla jsem se ti s dovolením do galerie, a musím říct, že to spíš já "závidím". Jak dlouho ti rostly, tak úžasně dlouhé vlasy?
Brzo se sem pokusím hodit taky své fotky. Snad to zvládnu, já a technika nemáme ten nejlepší vztah... Confused Smile
pokud máš dobrej coml tak to zvládneš já tam mam nějáký elfky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne leden 11, 2009 12:18 pm    Předmět: Re: Děkuji Citovat

JarkaR24 napsal:

Díky za pochvalu, těší mě to Embarassed
Vlasy mi rostou od druháku na gymplu, tzn. asi 8 let (to to letí), ale prvních pět let jsem ještě chodila na nějaké to pravidelné zastřihování a úpravu střihu k holiči, až poslední 3 roky je nechávám růst volně.
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Přejdi na: