|
✿
|
Autor |
Zpráva |
kattana 8-20

![]()
|
Zaslal: čt leden 29, 2009 9:55 pm Předmět: kattana |
|
|
Ahoj vsem,
konecne jsem se dostala k tomu, trochu se predstavit
Takze jak zacit ... vetsinu casu jsem nosila kratke vlasy, byly pohodlnejsi pri sportu .. ale jelikoz hodne casu travim na motorce, a tudiz s prilbou na hlave, nechala jsem si vlasy narust. A ted nevim co s nima
Je fakt, ze jsem se po dlouhe dobe zase rozhodla pro zmenu, a to alespon barva, takze jsem zrzave vlasy vymenila za hnede, ale i tak by to chtelo umet je ucesat jinak, nez jen do culiku.
A tak jsem na netu patrala jak na to, a voila jsem tu. Ucesy a navody jsou tu uzasne, jen bych asi potrebovala jine ruce .. v tomto smeru jsem asi uplne nepouzitelna  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá leden 30, 2009 8:41 am Předmět: |
|
|
Ahoj, kattano, vítej mezi námi.
Co se týče účesů, chce to asi trénovat a časem to půjde...
No dobře, a teď upřímně, taky mám nešikovné ruce, nepůjde to nikdy, ať si kdo chce co chce říká Ale naštěstí jsou účesy, které zvládneme i my, které máme obě ruce levé  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá leden 30, 2009 9:01 am Předmět: |
|
|
Ahoj Kattano,
jen jsem chtěla napsat, že máž úžasnou přezdívku.
A k těm účesům. Já se za tu dobu co tu jsem naučila hůlkový drdol díky členkám, jinak bych ho nikdy nezvládla
Nic dalšího mi jaksiko nejde  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
kattana 8-20

![]()
|
Zaslal: pá leden 30, 2009 5:11 pm Předmět: |
|
|
Dekuju za privitani
Hned se citim tak nejak lip, kdyz vim, ze nejsu jedina, kdo nezvlada perfektni ucesy hodne prvnich stranek magazinu
Jinak sem rada, ze se wensdy libi muj nick, netusila sem, ze je necim zajimavy nebo dokonce pekny  _________________ NATURA DUCE ERRARE NULLO MODO POSSUMUS.
(Pod vedenim prirody nemuzeme nikterak pochybit.)
- Marcus Tullius Cicero - |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá leden 30, 2009 5:29 pm Předmět: |
|
|
Když mě se hned vybavila jedna moc krásná věc
sice se píše jen z jením ká, ale mě se ta tvá podoma moc líbí  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
kattana 8-20

![]()
|
Zaslal: pá leden 30, 2009 5:40 pm Předmět: |
|
|
Je fakt, ze miluju chladne zbrane, jak secne tak bodne, a klobouk dolu pred katanou, ale ja radeji goticke mece Tenhle nick je podle motorky  _________________ NATURA DUCE ERRARE NULLO MODO POSSUMUS.
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá leden 30, 2009 5:47 pm Předmět: |
|
|
tak to jo  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá leden 30, 2009 9:03 pm Předmět: |
|
|
O bože, milovnice mečisek, nožíků a motorek...není možná ! Tak to tě vítám dvojnásob ráda  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
kattana 8-20

![]()
|
Zaslal: pá leden 30, 2009 9:13 pm Předmět: |
|
|
to Nicole:
Dekuju za privitani ... dovolila sem si juknout na Tvuj profil a zda se, ze toho mame spolecneho vic mj. fantasy. Znas Davida Gemmella?  _________________ NATURA DUCE ERRARE NULLO MODO POSSUMUS.
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá leden 30, 2009 9:16 pm Předmět: |
|
|
kattana napsal: | to Nicole:
Dekuju za privitani ... dovolila sem si juknout na Tvuj profil a zda se, ze toho mame spolecneho vic mj. fantasy. Znas Davida Gemmella?  |
Nebyl mi představen, měla bych to napravit ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|