Další nováček...

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Maťule
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2009 5:48 pm    Předmět: Další nováček... Citovat

Ahoj.
Jsem Martina. A našla jsem vás na přelomu léta a podzimu, když jsem se dozvěděla o přírodní kosmetice. Přes google. Než si něco pořídím, nejdřív zde dlouho brousím a čtu a čtu. A tak mě napadlo, že bych se mohla i případně ptát. Nebo předávat své půlroční zkušenosti:)
Jinak mi bude 25. Mám vlasy jen po ramena. Jsou dost slabé a mé pokusy o dlouhé vlasy končily u nůžek. Nevypadají hezky, ke kořínkům mám vždy jen řídké licousy. V pubertě jsem mívala vlasy hodně mastné - musela jsem je mýt každé ráno, abych vůbec mohla mezi lidi. Teď si je myji tak jednou za dva, tři dny. Mou neřestí je fén. Pokud nevyfoukám, vlasy mám rozlítané, přeležené a snad se i dříve mastí. Snažím se toho zbavit, ale lepších výsledků opravdu dosahuji, pokud fénuji. Aspoň studeným vzduchem. Nebarvím se. Vlastně nikdy jsem se nebarvila, mám hnědou barvu, v létě s odlesky do rezata.
To je jak zpověď alkoholika:D
Strašně mě chytlo vše přírodní. Vlasy se mi zprvu zlepšily, teď nepozoruji nějakou změnu. Ale pleť mám mnohem lepší, na tu mi přírodní kosmetika sedla. Střídám Laveru a Alverde.
No, nevím, co ještě... To by zatím mohlo stačit. Ještě děkuji moderátorům za vřelé osobní přijetí. To mile překvapilo a potěšilo. Vlasům zdar.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Janie
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2009 8:11 pm    Předmět: Citovat

Maťule, vítej mezi námi ještě jednou Smile

tak čti, přispívej a pokud ti fén vyhovuje, tak ho používej dále..já si taky dřív umývala vlasy každý den, pomohlo mně až tužidlo a s tím jsem to protáhla na obden, teď už tužidlo nepotřebuji, stále žádná sláva, ale pořád lepší než mytí každý den Smile
Luciska.k
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2009 10:50 pm    Předmět: Citovat

Ahoj,
jsem tu sice už dýl, ale teprve ted jsem se dostala v klid k tomu, abych se trochu představila, takže se omlouvám za zpoždění.
Jmenuju se Lucie, říká se mi různě - Luciško, Lúco, příšero, ženská bláznivá..., ale slyším prakticky na cokoliv. Jak jsem se dostala sem už vlastně ani nevím, asi jsem něco hledala a našla tohle (jak prosté milý Watsone Very Happy ).
Duší patřím k dětem květin, takže podle toho taky vypadám. V zimě to moc není k poznání, odrbané kalhoty nosí kde kdo (když v nich je tak dobře...), ale v létě jedině široké dlouhé batikované sukně, případně šaty. Ale hlavně mám permanentně ověšené ruce náramky přátelství, které sama pletu, takže ze mě taky pořád někde visí nějaké nitě a za mnou se courají šňůrky od kristusek, protože si prostě nedají vysvětlit, že mají zůstat zavázané.
Co se týká jiných zábav než zavazování tkaniček a pletení náramků, tak většinu večerů trávím různě po divadlech. Studuju totiž teorii a dějiny divadla, takže to mám v podstatě za povinnost. Ale já si tenhle obor vybrala právě kvůli této povinnosti, protože divadlo je něco naprosto fascinujícího a překvapivého a živelného a... no to by bylo na další román Very Happy Kromě divadla taky zpívám, tančím, stepuju, čtu, koukám na filmy, hraju kulečník a marně hledám brigádu Very Happy

Děkuju za krásné přivítání (je to moc milé, když takhle vítáte lidi téměř osobně, nikde jinde jsem to neviděla a nezažila Smile ) a mějte se všichni fááááááááááááááááááájn Very Happy
Titania
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: čt leden 29, 2009 1:17 pm    Předmět: Citovat

Ahojky, Maťule, ahojky Lucisko! At se Vám tu líbí a najdete všechny vlasotriky, který potřebujete! Very Happy Very Happy
Maťule - u Tebe mě napadlo, jestli třeba jednou nechceš vyzkoušet hennu, nejlépe bez různejch pikramátů a chemickejch přísad. Mně s jemnýma a choulostivýma vláskama fakt hodně pomohla, dokonce i interval mytí se trochu prodloužil (mně se sice nijak extrémně nemastily nikdy, ale stejně je to příjemný). Sice to barví, ale ta regenerace je z ní opravdu dobrá, tak by to možná stálo za uvážení, a vhodně zvolenej odstín by Ti tu hnědou neměl nijak výrazně změnit. Ale samozřejmě nenutim. Wink
Clondyk
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt leden 29, 2009 8:55 pm    Předmět: Citovat

Luciska.k napsal:
Ahoj,
jsem tu sice už dýl, ale teprve ted jsem se dostala v klid k tomu, abych se trochu představila, takže se omlouvám za zpoždění.
Jmenuju se Lucie, říká se mi různě - Luciško, Lúco, příšero, ženská bláznivá..., ale slyším prakticky na cokoliv. Jak jsem se dostala sem už vlastně ani nevím, asi jsem něco hledala a našla tohle (jak prosté milý Watsone Very Happy ).
Duší patřím k dětem květin, takže podle toho taky vypadám. V zimě to moc není k poznání, odrbané kalhoty nosí kde kdo (když v nich je tak dobře...), ale v létě jedině široké dlouhé batikované sukně, případně šaty. Ale hlavně mám permanentně ověšené ruce náramky přátelství, které sama pletu, takže ze mě taky pořád někde visí nějaké nitě a za mnou se courají šňůrky od kristusek, protože si prostě nedají vysvětlit, že mají zůstat zavázané.
Co se týká jiných zábav než zavazování tkaniček a pletení náramků, tak většinu večerů trávím různě po divadlech. Studuju totiž teorii a dějiny divadla, takže to mám v podstatě za povinnost. Ale já si tenhle obor vybrala právě kvůli této povinnosti, protože divadlo je něco naprosto fascinujícího a překvapivého a živelného a... no to by bylo na další román Very Happy Kromě divadla taky zpívám, tančím, stepuju, čtu, koukám na filmy, hraju kulečník a marně hledám brigádu Very Happy

Děkuju za krásné přivítání (je to moc milé, když takhle vítáte lidi téměř osobně, nikde jinde jsem to neviděla a nezažila Smile ) a mějte se všichni fááááááááááááááááááájn Very Happy

Tož vítaj sestro mezi nás, vítá Tě, postarší, tak trochu více přeplešatělé ,květinové dítě... Wink Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Elionora
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: út únor 03, 2009 3:10 pm    Předmět: Citovat

Jednou sem byla zase ze svych vlasu zcela zoufala a rozhodla sem se hledat pomoc na netu. Vyplatilo se...!!!dv me okamzite jako stranka zaujaly a mysim ze me vlasy taky Very Happy. Mam je do puly zad, v jakesy neidentifikovatelne, nejspis katanovo zrzave barve. Jsou docela zajimave kudrnaty a ja husa si je jednu dobu zehlila!!! Dost se mi trepi konecky ale jinak sou fajn. Tak doufam ze me odtud hned nevykopnete Very Happy.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Přejdi na: