Jsem tu tu :-)

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Marsik
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: st únor 04, 2009 9:35 pm    Předmět: Jsem tu tu :-) Citovat

Ahojky lidičky,tak jsem se rozhodla,že o sobě taky napíšu pár řádků.I když nevím,zda to někoho bude zajímat,snad jo.
Tak jmenuji se Martina a za půl roku mi bude 25let.Měřím 176cm.Moje vlasy,no,to je celoživotní boj.Už někdy od puberty,kdy člověk začne vnímat svůj vzhled,sem chtěla mít rovné vlasy a né ty husté,tvrdé,kudrnaté.Které po uschnutí vypadaly jako hřebíky,prostě jak ten pudlík Very Happy Takže nastaly procesy mytí vlasů a následné sušení fénem,kulmou...Což zas pokazilo dešťové počasí.No,a nakonec jsem skončila u žehličky na vlasy a nyní jsem spokojená.Konečně můj účes je takový,jaký jsem chtěla.Ale to až po návštěvě profi kadeřníka,který mi hodně poradil a za to dík.Takže si teď nechávám narůst delší vlasy a čekám,kdy mi tím žehlením začnou vypadávat.No,snad by tohle stačilo.Všem,kdo maj podobné problémy přeju pevné nervy a šťastný konec.Mějte se krásně
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nicole
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt únor 05, 2009 10:48 pm    Předmět: Citovat

Vítám tě. Vidíš a já jsem si vždycky kudrnaté vlasy přála. Ale teď už jsem se svými uzavřela mír Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kikuška
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: pá únor 06, 2009 7:31 pm    Předmět: Citovat

také tě vítám mezi námi,ale poslouchej kulmanení zdravá.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Přejdi na: