|
✿
|
Autor |
Zpráva |
romana 0-7

![]()
|
Zaslal: po únor 23, 2009 11:29 am Předmět: další nováček na světě |
|
|
Ahoj,
jsem tedy další nováček na těchto stránkách. Neprošla jsem si to tu ještě do hloubky, ale myslím, že zde najdu pár dobrých tipů, inspirací a rad. Stránek "Dlouhé vlasy" jsem si všimla na jiném serveru.
Něco o mě a mých vlasech: jsou tedy dlouhé , barvené čokoládovým přelivem a mám hodně roztřepené konečky. Hlavně teď ta zima dává mým vlasům dost zabrat. Kadeřník mi stále říká, že si je mám nechat ostříhat alespoň o 10cm, aby se mi zacelily a celkově zregenerovaly. Ale to mě přijde strašná škoda. Je ale pravda, že roztřepené je nemám jen na konečkách. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sidonie ADMIN

|
Zaslal: po únor 23, 2009 11:32 am Předmět: |
|
|
Ahoj vítej u nás. Pokud cítíš, že by se tvé vlásky neměly stříhat, tak je nestříhej. Záleží jen na tobě.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po únor 23, 2009 11:34 am Předmět: |
|
|
Vítej,
další krásné douhéééééééééééééééé vlasy. Prima  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
romana 0-7

![]()
|
Zaslal: po únor 23, 2009 11:41 am Předmět: |
|
|
Děkuju za milé přivítání.
Dokud mi vlasy nebudou vypadávat nebo dokud nebudu mít mimi, tak je budu zkracovat asi vždy jen o 2-3cm.
Děkuju za názor. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Simba77 321-600

|
Zaslal: út únor 24, 2009 8:52 am Předmět: |
|
|
ahoj a vítej. je jen a jen na tobě jak moc budeš stříhat, nenech si do toho mluvit |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|