|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Simba77 321-600

|
Zaslal: út březen 03, 2009 4:22 pm Předmět: dlouhé vlasy a atopický ekzém |
|
|
ahoj,
sestra má vlasy tak po lopatky, chtěla by delší ale má atopický ekzém, občas i na pokožce hlavy, a nějak nenašla šampon, který by jí to víc nerozdráždil. hennu používat odmítá, svědí jí to šíleně....
nevíte někdo co s tím? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Adluska >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út březen 03, 2009 4:36 pm Předmět: |
|
|
Nemám sice atopický ekzém, ale seboreu. Takže pokud by se to dalo srovnat, tak mi sedl šampon od la chevre se syrovátkou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lee 21-40

|
Zaslal: út březen 03, 2009 9:30 pm Předmět: |
|
|
No ja jsem kdyz jsem mela naposledy problem s ekzemem ve vlasech,tak jedine co mi pomohlo byla kortikoidova vodicka a nejaky sampon, co smrdel jako dehet:/ale jinak pouzivam brizu/salvej alverde nebo henna/oliva totez a spokojenost. taky balea na hnede vlasy mi vyhovuje a na pokozku tela mleko balea urea (to ji moc doporucuju,je velmi hutné).
Co se tyka dlouhych vlasu a ekzemu obecne, zacinam si myslet, ze to nejde dohromady. Kdyz mam nejaky svedici zachvat, tak si vydrbu vzdycky spoustu vlasu. Ale preju ji, at se ji to podari! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Devilbajka 21-40

![]()
|
Zaslal: st březen 04, 2009 12:48 pm Předmět: |
|
|
Celkově na atopický exem velmi pomáhá Kozí mlíčko - kozí syrovátka. V lékárně - či na netu- se dá koupit šampon La Chevre- navíc podpoříte český prodej, je to vyráběno z mlíčka českých kozenek.Pracuji s touto kosmetikou spoustu let a opravdu hodně klientkám to pomohlo na všelijaké neduhy, ať atopák, lupénku apod. http://www.krasa.cz/jemny-vlasovy-sampon-se-syrovatkou-la-chevre--g.html |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Simba77 321-600

|
Zaslal: st březen 04, 2009 1:39 pm Předmět: |
|
|
moc děkuju... teď ještě přesvědčit ségru že by to mohla vyzkoušet.... (je strašně zatvrzelá...) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st březen 04, 2009 2:44 pm Předmět: |
|
|
Také by mohl pomoci šampon s konopím, třeba od Cannadermu. Konopí působí léčivě na různé kožní problémy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Devilbajka 21-40

![]()
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
*Tereza 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 1:44 pm Předmět: |
|
|
Mela jsem seboroickou dermatitidu a obcas se to nejak v mirnejsi forme vrati. Nevim, zda se da srovnavat s atopickym ekzemem. Hodne mi pomohl Freederm sampon se zinkem (volne prodejny v lekarne), psala jsem to tady do ruznych vlaken uz nekolikrat.
Balea na hnede vlasy me taky nedrazdi, jsem spokojena. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Adluska >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt březen 05, 2009 4:49 pm Předmět: |
|
|
Na zklidnění hlavy mi taky pomohl zábal z dýňového oleje...
teď vypotřebovávám šampony, tak střídám vždycky na první šamponování nějaký proti lupům nebo odmašťující trochu a na druhé mytí dávám zase nějaký na barvené nebo spíš vyživující....a je to taky dobré...hlavně pořádně vypláchnout...a taky mi na seboroickou hlavu pomohla lávovka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
vesper 161-320

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 10:42 am Předmět: |
|
|
taky ho mam akorat se u me nejak silne neprojevuje a ve vlasech vazne zridkakdy- no snad jsem to prave nezakrikla kazdopadne sampony pouzivam ruzne a od kozni mam akorat kapky triamcinolonkdyby s emi to nahodou ve vlasech objevilo tak kapat dokud to nezmizi..sice to trosku stipe ale da se toho do doby nez se to udela zase zbavit=) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|