tož zdar:)

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
itoe
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2009 9:54 am    Předmět: tož zdar:) Citovat

Našla jsem toto fórum úplně náhodou, když jsem hledala nějakou přírodní masku na vlasy a jsem nadšená! Ještě, že něco podobného existuje, jinak bychom si my amatéři dál ničili vlasy a pak se divili jaktože nám už rokm vůbec nenarostly Laughing
No a jestli mám říct něco o sobě tak.. jmenuju se Alžběta, bydlím v jednom mega zapdákově na Jižní moravě a právě jsem studentkou místního gymnázia. Ráda maluju, kreslím, fotím a tvořím, ráda si i upravuju oblečení podle mého gusta:)Miluju anime, mangy a cokoliv japonského...No a nevím co dál říct o sobě, páč můj život je vcelku dost nudný Very Happy Možná bych mohla ještě zmínit, že tak jako hodně lidí zde poslouchám metal...Ale nepohrdnu i kvalitním instrumentálním počinem.
No a co se týče péče o vlasy, dlouho dobu jsem si umývala vlasy ráno a foukala je fénem a zjistila jsem že hodně na koncích prořídly a taky tak opticky se skoro vůbec neprodloužily a když se dívám na některé fotky z loňska tak to vypadá že se spíše zkrátily Laughing Ale fén už jsem zatratila a snad se to nějak dá do pořádku:)

A ještě jsem se chtěla zeptat na bezbarvý zábal z henny, jak funguje a kde se dá případně koupit?Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Karmilla
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2009 2:36 pm    Předmět: Citovat

zdravímSmile
niečo k bezfarebnému hennovému zábalu nájdeš v tomto vlákne: http://dlouhevlasy.cz/phpbb/viewtopic.php?t=1502&start=380
nachádza sa v sekcii "barvy a henna", určite tam nájdeš aj kopu iných rád.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Přejdi na: