|
✿
|
Autor |
Zpráva |
itoe 8-20

|
Zaslal: ne březen 08, 2009 9:54 am Předmět: tož zdar:) |
|
|
Našla jsem toto fórum úplně náhodou, když jsem hledala nějakou přírodní masku na vlasy a jsem nadšená! Ještě, že něco podobného existuje, jinak bychom si my amatéři dál ničili vlasy a pak se divili jaktože nám už rokm vůbec nenarostly
No a jestli mám říct něco o sobě tak.. jmenuju se Alžběta, bydlím v jednom mega zapdákově na Jižní moravě a právě jsem studentkou místního gymnázia. Ráda maluju, kreslím, fotím a tvořím, ráda si i upravuju oblečení podle mého gusta:)Miluju anime, mangy a cokoliv japonského...No a nevím co dál říct o sobě, páč můj život je vcelku dost nudný Možná bych mohla ještě zmínit, že tak jako hodně lidí zde poslouchám metal...Ale nepohrdnu i kvalitním instrumentálním počinem.
No a co se týče péče o vlasy, dlouho dobu jsem si umývala vlasy ráno a foukala je fénem a zjistila jsem že hodně na koncích prořídly a taky tak opticky se skoro vůbec neprodloužily a když se dívám na některé fotky z loňska tak to vypadá že se spíše zkrátily Ale fén už jsem zatratila a snad se to nějak dá do pořádku:)
A ještě jsem se chtěla zeptat na bezbarvý zábal z henny, jak funguje a kde se dá případně koupit? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Karmilla >RADA STARŠÍCH<

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|