|
✿
|
Autor |
Zpráva |
suginecka 0-7

|
Zaslal: ne březen 08, 2009 9:06 pm Předmět: pozdrávek |
|
|
Ahojky všem, sem tu nová, jmenuju se Péťa a tenhle rok maturuju, takže toho času moc nemám, což mě štve ae tak už to mám za pár )bydlím v Táboře a tak to do tý školičky nemám tak daleko.. Chtěla bych se zeptat co mám dělat s mejma vláskama?? Mám je jemňoučký a začínají se mi třepit konečky. Dříve sem si je barvila na černo a protože sem si nedávno umanula, že chci svojí přírodní barvu, tak jsem navštívila kadeřnický salon, kde mi na ně ta ta rádoby kadeřnice plácla ten největší driák. Sem z toho byla v šoku, jenže bez brejliček prostě nevidím a měla sem je samozřejmě na ten zákrok sundaný.. sem čekala něco jinýho ae co se dá dělat, pro příšte vím kam nechodit... Já naivka!! Ae teď mi zbývá jediný, prosím všechny hodně moc o radu. Jak sem už psala moje vlásky jsou jemný, třepí se mi konečky a mám je po chemickým odbarvení od kadeřnice, po umytí šamponem se mi drhají a ne a ne je rozčesat, používám gliss kur ae i jemu to dá zabrat, po balzámu a následném smytí si je stejně ještě stříkám rozčesávačem a pak už je to dobrý ae taky je mám hned takový splácnutý. aach jo. Mám délku k lopatkám.. prosím nevíte někdo jak jim pomoci, aby se uzdravili?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne březen 08, 2009 9:10 pm Předmět: |
|
|
Ahoj vítej:)
Mě na barvené vlasy moc pomáhal olivový olej s medem. Asi 1:1 nanášený ny konečky ( pokud doma máš, za skoušku nic nedáš )
Přeji hodně štěstí  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Karmilla >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po březen 09, 2009 7:52 pm Předmět: |
|
|
Ahoj:)
regenerácia vlasov je beh na dlhú trať, skús si prečítať nejaké vlákna a články (v top témach je jeden s názvom "jak na zničené vlasy?"), a hlavne skúšať rôzne masky a pod:)
nech sa Ti darí! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Simba77 321-600

|
Zaslal: so březen 14, 2009 5:10 pm Předmět: |
|
|
ahoj
dej jim hodně něčeho mastného - oleje, masky, jemné šampony aby je moc neodmastily, zkus je nosit třeba v copu nebo v drdolu.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Šugryna 321-600

|
Zaslal: út březen 24, 2009 12:05 pm Předmět: |
|
|
Zkus vitaminovou hennu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|