|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Lucky1 41-80

|
Zaslal: út srpen 26, 2008 10:01 pm Předmět: Pudr |
|
|
Ahojte lidičky ! Potřebovala bych poradit.. mám klasickou T-zónu - tudíš čelo, brada mastnější a na těchto místech se mi taktéž objevují pupínky. Proto bych chtěla doporučit nějaký pudr, který alespoň zmatní mou pleť. Kdyby byl taky bezva krycí, tak to samozřejmě vadit nebude . Ale to zmatnění mi klidně stačí.. slyšela jsem o nějakém "bezbarvém" pudru, který je výhradně jen na zmatnění pleti.. zkušenosti? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Bílá Pivoňka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út srpen 26, 2008 11:53 pm Předmět: |
|
|
mně osobně na hodně mastnou lesknoucí se pleť se nejlépe osvědčil hauschka pudr. je tady o tom vlákno, tak se zkus podívat, možná Tě to bude inspirovat. opravdu žádný lepší neznám. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lucky1 41-80

|
Zaslal: st srpen 27, 2008 9:15 am Předmět: |
|
|
Bílá Pivoňka napsal: | mně osobně na hodně mastnou lesknoucí se pleť se nejlépe osvědčil hauschka pudr. je tady o tom vlákno, tak se zkus podívat, možná Tě to bude inspirovat. opravdu žádný lepší neznám. |
Jo, o tom už jsem slyšela, ale napadlo mě, jeslti neexistuje nějaká levnější varianta.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Slunéčko >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st srpen 27, 2008 11:16 am Předmět: |
|
|
Mně se osvědčila tato kombinace: přebytečnou mastnotu odsát papírovým ubrouskem (buď takové ty "facial tissues" co vypadají skoro stejně jako běžné papírové kapesníčky v krabičce, ale ještě lepší jsou ty papírové utěrky co bývají na WC - nakoupila jsem si v Makru zásobu, sajou výborně), no a potom případně přepudrovat pudrem - já používám značku Manhattan, mají několik odstínů a měl by být antibakteriální přímo na akné, kupuju v drogerii. _________________ www.psycholog-brno.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Allean >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st srpen 27, 2008 7:48 pm Předmět: |
|
|
Já mám na t-zóny vyzkoušený pudr od L´oréal - Ideal balance,je přímo na to a nemůžu si ho vynachválit...akorát nevím,kolik stojí,dostala jsem ho... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lilith.2 ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: st srpen 27, 2008 9:18 pm Předmět: |
|
|
Moc dobrý je Manhattan pudr,je vhodný i na aknozní plet.Ale krycí pudr neseženeš,jedině makeup,nebo pokud se nechceš patlat makeupem,tak si na pupínky nanes korektor  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st srpen 27, 2008 10:09 pm Předmět: |
|
|
S Manhattanem mám taky dobré zkušenosti, kamarádka si pochvaluje Alverde. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lucky1 41-80

|
Zaslal: st srpen 27, 2008 10:50 pm Předmět: |
|
|
Děkuju, děkuju, děkuju. Určitě se po nějakých vámi zmiňovaných pudrech kouknu a btw nemáte někdo zkušenost s těmi "pěnovými pudry"? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
eltecko 161-320

|
Zaslal: čt srpen 28, 2008 8:16 am Předmět: |
|
|
Daniela napsal: | S Manhattanem mám taky dobré zkušenosti, kamarádka si pochvaluje Alverde. |
Přidávám se k chvále Alverdího pudru. Matuje fakt dobře, a možná i trošku vysuší ty problematické partie, což není vůbec na škodu. Ale od té doby, co používám na mou dříve mastnou pleť olej , tak se ráno neprobouzím leská a moc pudru není ani třeba. Konec nánosů  _________________ Zivot se meri na okamziky, ktere se dotknou vaseho srdce. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
človíček 81-160

|
Zaslal: pá srpen 29, 2008 12:55 pm Předmět: |
|
|
taky chválím Alverde. mám ho sice krátce,ale přijde mi dobrý a hlavně kráááásně voní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|