|
✿
|
Autor |
Zpráva |
osminka 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: ne březen 22, 2009 11:05 am Předmět: Pátrací vlákno, aneb jak se to jmenuje |
|
|
Zakládám nové vlákno a nevím, jestli se ujme. Dala jsem to do hudby, ale patřilo by to i do filmu a televize nebo literatury. Myslím, když si nemůžeme na něco vzpomenout, nebo nevíme, co to bylo za herce, za písničku, kdo to zpíval, jak se jmenoval ten film, tak bychom si mohli pomoct. Jinak by to možná patřilo do retra, ale můžou to být i současné věci. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: ne březen 22, 2009 11:43 am Předmět: |
|
|
ju osminko - super!!!!
Marně pátrám po jedné staré písničce z mládí - ovšem nevím ani název, ani kdo ji zpíval ( anglicky) - takže mně nikdo nepomůže...leda bych ji tu kousek zazpívala? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
eltecko 161-320
|
Zaslal: ne březen 22, 2009 12:15 pm Předmět: |
|
|
ilona napsal: | ...leda bych ji tu kousek zazpívala? |
Tak to bylo dobry )
Ja zase patram po pohadce. Pohadce, kterou jsem videla straaasne davno, kdyz mi bylo cca 8. A davali ji na 2ce Pamatuji si jen utrzky, ale vim, ze tam byla princezna Agnes a tusim, ze mela plnou zahradu zkamenelych napadniku Jinak celkove pohadka pry ponura a depresivni....ale me se moc libila a od te doby jsem ji nevidela. Nevzpomene si nekdo? _________________ Zivot se meri na okamziky, ktere se dotknou vaseho srdce. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: ne březen 22, 2009 12:23 pm Předmět: |
|
|
eltecko - ta se jmenuje O Janovi a jeho podivuhodnem priteli. Moje oblibena, natacena na Bouzove _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
blueberry39 8-20
|
Zaslal: ne březen 22, 2009 12:30 pm Předmět: |
|
|
eltecko napsal: | ilona napsal: | ...leda bych ji tu kousek zazpívala? |
Tak to bylo dobry )
Ja zase patram po pohadce. Pohadce, kterou jsem videla straaasne davno, kdyz mi bylo cca 8. A davali ji na 2ce Pamatuji si jen utrzky, ale vim, ze tam byla princezna Agnes a tusim, ze mela plnou zahradu zkamenelych napadniku Jinak celkove pohadka pry ponura a depresivni....ale me se moc libila a od te doby jsem ji nevidela. Nevzpomene si nekdo? |
Nemohla by to náhodou být O Janovi a podivuhodném příteli? Princezna Agnes, děsivá strašidelná atmosféra,...Sama ji neznám, to vše jen google, imdb a csfd
Pozdě |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kačenka1910 161-320
|
Zaslal: ne březen 22, 2009 4:39 pm Předmět: |
|
|
Vlákno chválím a rovnou ho vyuziju...
Už dlouho sháním název filmu,který jsem viděla už dávno.Vím že tam šlo o kauzu rodiču s dětmi(myslím že 2 kluku)kde v podstate byli oba rodice obvineni ze zneuzivani svych synu,kteri ale byli k odsouzeni svych rodicu navedeni.Nevim moc si nevzpominam,myslim ze to byl nejspis americky film podle skutecne udalosti.Myslím ze z toho popisu se toho moc vymyslet neda...ale kdyby tu prece jen nekdo vedel budu rada |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
eltecko 161-320
|
Zaslal: ne březen 22, 2009 4:54 pm Předmět: |
|
|
Morganna napsal: | eltecko - ta se jmenuje O Janovi a jeho podivuhodnem priteli. Moje oblibena, natacena na Bouzove |
blueberry39 napsal: |
Nemohla by to náhodou být O Janovi a podivuhodném příteli? Princezna Agnes, děsivá strašidelná atmosféra,...Sama ji neznám, to vše jen google, imdb a csfd
Pozdě |
Wau Super holky, diky za promptni reakce Zkusim to postahovat _________________ Zivot se meri na okamziky, ktere se dotknou vaseho srdce. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
blueberry39 8-20
|
Zaslal: ne březen 22, 2009 4:55 pm Předmět: |
|
|
Kačenka1910 napsal: | Vlákno chválím a rovnou ho vyuziju...
Už dlouho sháním název filmu,který jsem viděla už dávno.Vím že tam šlo o kauzu rodiču s dětmi(myslím že 2 kluku)kde v podstate byli oba rodice obvineni ze zneuzivani svych synu,kteri ale byli k odsouzeni svych rodicu navedeni.Nevim moc si nevzpominam,myslim ze to byl nejspis americky film podle skutecne udalosti.Myslím ze z toho popisu se toho moc vymyslet neda...ale kdyby tu prece jen nekdo vedel budu rada |
Dá - http://www.csfd.cz/film/17611-zeptejte-se-mych-deti-just-ask-my-children/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kačenka1910 161-320
|
Zaslal: ne březen 22, 2009 5:03 pm Předmět: |
|
|
No téééda ,to bude ono .Opravdu děkuju už ten název sháním nějakej ten pátek ...a vida.Máš muj dík |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
osminka 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: po březen 23, 2009 4:34 pm Předmět: |
|
|
Tak na té pohádce o Janovi a jeho podivuhodném příteli nejvíc miluju ten závěrečný svatební pochod, takové ty fanfáry.
Ilono, taky se nemůžu dopátrat dvou písniček co jsem slýchávala kdysi na zábavách. Třeba mi nějaký zdejší metalista pomůže.
Jedna je od Helloween a zpívá se tam asi přibližně: with my heart, with my soul, nevím, možná blbě slyším, nemůžu najít ani v žádné diskografii nějaký název, co by tomu odpovídal. Zpíval to nějaký vlasáč na castingu do X faktoru.
A druhá, myslím že má úplně obyčejný název I love you a žila jsem v domění, že je od skupiny Accept, ale taky jsem to nikde nenašla. Existuje to vůbec? A nezpívá to někdo jiný? Naposledy jsem to slyšela za svobodna a měl by to být ploužák, takový drsně zpívaný. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|