Henna a solárko..:)
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Barvy a henna
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=860af0e9aab033b68371af4f0216b5b9Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Breberka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2008 9:51 am    Předmět: Henna a solárko..:) Citovat

Muze mit solarium nejaky vliv na cerstve nahenne vlasky?Wink resp. na jejich oxidaci? mam ted na hlave hnedou hennecolor(ku) a zitra se chystam do solaria..uz jsem na solarku byla nekolikrat, ale ne s certve nahennenou hlavou..
Vim, ze solarium neni zdrave, ale chtela jsem mit trosku zaklad na leto..a taky mi to pekne stahlo akne:) akorat se mi zda, ze mam mirne sussi konce nez normalne, to ale zpravi kokosak;) jenze ted mi vrta hlavou ta henna.... Embarassed
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
*Leontýnka*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2008 11:37 am    Předmět: Citovat

Není to sice odpověď na tvůj dotaz ale mi solárium vlasy hodně poškodilo...začaly mi dokonce v trsech padat...nevím jaký vliv to bude mít na hennu. Ale je to přeci jen o hodně silnější záření než Slunce takže nějak to asi šisovat bude.
panvicka
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2008 11:50 am    Předmět: Citovat

venku je krasny slunicko zadarmo, kdyz na nej polezes pomalinku, tak to bude ok ne? Smile myslim ze to hennu znici, bydto ji to vysisuje, nebo nejak jinak zabarvi (treba na zeleno Laughing )
Misha
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2008 12:10 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Breberko, já chodím na solárko pravidelně jednou týdně a s hennou mi to vůbec nic nedělá Wink
Breberka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2008 12:33 pm    Předmět: Citovat

dekuji za odpovedi:) no zitra kdyztak pisnu jak bylo, ale myslim ze se snad nic nestane:)
Breberka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2008 12:35 pm    Předmět: Citovat

*Leontýnka* napsal:
Není to sice odpověď na tvůj dotaz ale mi solárium vlasy hodně poškodilo...začaly mi dokonce v trsech padat...nevím jaký vliv to bude mít na hennu. Ale je to přeci jen o hodně silnější záření než Slunce takže nějak to asi šisovat bude.

ja si vzdy udelam culik a z nej cop a ten pripnu k hlave kouka jen takovej cancourek vlasu..a ten mi pripadne sussi..jinak je to zatim ok Embarassed Wink
Breberka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2008 12:40 pm    Předmět: Citovat

panvicka napsal:
venku je krasny slunicko zadarmo, kdyz na nej polezes pomalinku, tak to bude ok ne? Smile myslim ze to hennu znici, bydto ji to vysisuje, nebo nejak jinak zabarvi (treba na zeleno Laughing )

njn, ale ja nemam na "normalni" slunicko cas. pres den su ve skole a dom dondu tak, ze spis uz pomale zapada nez sviti. takto si skocim rano pred skolou nebo v hodine volna vyhrat do solarka. brzo pojedu k mori a nechci tam jet bleda, ne ze by mi bledost vadila, ale nechci se hned spalit a proto postupne zvykam kuzi na "slunicko".....nééé na zeleno neeeeeee Laughing i kdyz by to byla haluz Laughing Laughing Laughing Crying or Very sad
*Leontýnka*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2008 12:42 pm    Předmět: Citovat

Breberka napsal:
*Leontýnka* napsal:

ja si vzdy udelam culik a z nej cop a ten pripnu k hlave kouka jen takovej cancourek vlasu..a ten mi pripadne sussi..jinak je to zatim ok Embarassed Wink

Jo já jsem si vlásky taky sepínala podobně jak ty a myslela jsem si že jim tím přeci neublížím...tak vlasům jako takovým ne ale pokožce hlavy jsem ublížila dost a to mi z pod vlasů pokožka nevykukovala. Prý se doporučuje do solária vlasy krýt nějakou čepicí.
panvicka
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2008 2:58 pm    Předmět: Citovat

Breberka napsal:

njn, ale ja nemam na "normalni" slunicko cas. pres den su ve skole a dom dondu tak, ze spis uz pomale zapada nez sviti. takto si skocim rano pred skolou nebo v hodine volna vyhrat do solarka. brzo pojedu k mori a nechci tam jet bleda, ne ze by mi bledost vadila, ale nechci se hned spalit a proto postupne zvykam kuzi na "slunicko".....nééé na zeleno neeeeeee Laughing i kdyz by to byla haluz Laughing Laughing Laughing Crying or Very sad

ano ano, taky jedu za chvilinku k mori a nechci bejt druhej den cervena... dneska tu mame krasne, tak se vyvaluju a jinak chodim v tilku s velkym vystrihem (ne kvuli chlapum, ale abych si opalila dekold, jelkož ten se žahne první) a staci to Laughing
Breberka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2008 3:54 pm    Předmět: Citovat

panvicka napsal:
Breberka napsal:

ano ano, taky jedu za chvilinku k mori a nechci bejt druhej den cervena... dneska tu mame krasne, tak se vyvaluju a jinak chodim v tilku s velkym vystrihem (ne kvuli chlapum, ale abych si opalila dekold, jelkož ten se žahne první) a staci to Laughing

Smile no ja jdu prave jeste za tyden na odstraneni znaminka a pak se nesmi dlouho na jakekoliv slunicko, takze kdybych nezasla obcas do solarka, tak bych byla poprve na slunicku asi az u more a to fakt e-ee Rolling Eyes Embarassed
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Přejdi na: