|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Herminka >RADA STARŠÍCH<
Založen: 10.8.2007 Příspěvky: 3260
|
Zaslal: pá říjen 29, 2010 10:12 am Předmět: |
|
|
Meeesha napsal: | K čemu byste přirovnali chuť? |
Mám neochucené tahini (tuším, že z praženého sezamu) a ze všeho nejvíc mi připomíná arašídy - dávala jsem ho o Vánocích do jáhlového cukroví a všichni se ptali, zda je to z arašídů. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Meeesha >RADA STARŠÍCH<
Založen: 13.6.2010 Příspěvky: 3763
|
Zaslal: pá říjen 29, 2010 10:25 am Předmět: |
|
|
Tak to by mohlo být dobré Do skoro všeho cukroví stejně dáváme různé ořechy, mohlo by se to pěkně doplňovat Děkuju, Herminko. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lalaith >RADA STARŠÍCH<
Založen: 19.11.2008 Příspěvky: 4667
|
Zaslal: pá říjen 29, 2010 3:50 pm Předmět: |
|
|
Tak tahini jsem sehnala... Chuťově samo o sobě nic moc, ale tak k něčemu může dobré. Ale hummus dnes nebude, přítel přinesl kapry z výlovu, tak si jednoho ještě čerstvého uděláme. Jinak jsem se chtěla zeptat - vadí cizrně, když se bude máčet dýl než přes noc? Dávala jsem ji namočit dneska ráno a chtěla bych ji udělat zítra k obědu... jo a kolik tak odhadujete tahini na 250 g cizrny? Díky moc, já jen abych to nějak nepřehnala a v každém receptu se píše něco jiného... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Herminka >RADA STARŠÍCH<
Založen: 10.8.2007 Příspěvky: 3260
|
Zaslal: pá říjen 29, 2010 3:56 pm Předmět: |
|
|
Lalaith napsal: | vadí cizrně, když se bude máčet dýl než přes noc? Dávala jsem ji namočit dneska ráno a chtěla bych ji udělat zítra k obědu... |
Myslím, že nevadí, pokud ji máš někde v chladu, jen ji propláchni a vyměň vodu. Anebo ji můžeš uvařit dnes a skladovat už uvařenou v lednici. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|