|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Simeek 321-600
|
Zaslal: st únor 24, 2010 8:57 pm Předmět: Chystáme se ke kadeřníkovi/právě jsme u něj byly(i) |
|
|
Založila jsem toto téma, protože by mě zajímaly Vaše pocity před návštěvou u kadeřníka, co bylo důvod tam jít, no a jak to dopadlo. A co okolí a Vaše spokojenost, popřípadě i jestli Vám cena za tyto služby vyrazila dech?!
Já se chystám příští sobotu, nějak by to chtělo poupravit cancourky a sjednostit barvu, zbavit se zrzavého nádechu. Už jsem se naštvala chodit pokaždé k jiné kadeřnici a poprvé jdu tam, kde už jsem byla 2x spokojená, ale zase si budu muset asik připlatit. A čím víc se to blíží, tím větší uzlíček nervů jsem, mám strach, že nebudu spokojená. Kdysi když jsem byla u kadeřnice, tak jsem byla svolná povolit i větší zkrácení, neboť jsem si říkala, že když už ke kadeřníkovi jdu, tak aby to bylo i vidět. Doufám, že to na mě zas nepřijde, když budu právě na křesle. Dříve jsem se do kadeřnictví těšila, ale odcházela jsem skoro s brekem a ted mám nervy na dranc a netěším se, spíš už mám i noční můry, tak snad výsledek bude dobrý. Snad nebudu litovat. Napíšu pak své dojmy PO. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Shahlah >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st únor 24, 2010 9:12 pm Předmět: |
|
|
Já se ke kadeřníkovi chystám zítra odpoledne. Potřebuju radikálnější ozdravný zástřih - barvení nešetrnými barvami holt udělalo svoje
K tomuto kadeřníkovi jdu poprvé, doporučily mi ho dvě kamarádky s tím, že je skvělý a nestříhá víc než si člověk řekne... Obě mají dlouhé vlasy, tak jim snad můžu věřit Ale stejně jsem nervózní... Hlavně proto, že se s ním chci poradit, kolik cm musí dolů a doufám, že neřekne "po lopatky"...
Pak dám vědět, jak jsem dopadla a na kolik mě to vyšlo - nepatří k nejlevnějším... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Simeek 321-600
|
Zaslal: st únor 24, 2010 9:56 pm Předmět: |
|
|
Jojo taky jdu k chlapíkovi, na kterého jsou i z okolí dobré ohlasy a taky nepatří k nejlevnějším, spíš naopak. A taky by mě zajímal jeho názor jak kadeřníka muže, kadeřnice žena by totiž mohla říct, že potřebuju zkrátit tak 15 cm. On snad moje úsilí o dlouhé vlasy pochopí. Tak přeju hodně štěstí zítra Shahlah!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
pimpa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st únor 24, 2010 10:43 pm Předmět: |
|
|
Holky, tak držím palce oběma! Přeji vám, ať jste spokojené! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Shahlah >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st únor 24, 2010 11:25 pm Předmět: |
|
|
A nejdeme náhodou k tomu samému?
Tenhle prý úsilí o dlouhé vlasy chápe a když mu člověk řekne, že chce zastřihnout jen 1 centimetr, tak prý vážně vezme jen tolik... Nu, jsem na něj zvědavá...
Taky přeju hodně štěstí! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Shahlah >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt únor 25, 2010 10:07 pm Předmět: |
|
|
Tak se hlásím "po"...
Jsem nadmíru spokojená, tento kadeřník vážně nepatří ke "střihorukým maniakům"... Bral v potaz, že moje momentální délka je pro mě ideální a že čím míň zastřihne, tím líp - ovšem s tím, že chci radši kratší pěkné vlasy než rousy... Nakonec stříhal dosti málo - až jsem se několikrát zeptala, jestli by to nechtělo střihnout víc - ale přemlouvat ho k tomu nebudu, že Říkal, že mi vezme max. 5 cm a podle měření metru mi vzal jen cca 4 cm
Jediné, z čeho jsem trochu nesvá je, že mi vlasy umyl nějakým profi-chemkovým šamponem a kondišem a vlasy jsou teď strašně hladké a kluzké... Do reklamy dobré, ale na normální nošení je to pěklo, protože se z toho skoro nedá udělat ani cop, jak to klouže... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Simeek 321-600
|
Zaslal: pá únor 26, 2010 10:30 am Předmět: |
|
|
Tak výborně Shahlah! Však užívej si vlasů hladkých a lesklých jak z reklamy. Za chvíli je umyješ svým šamponem na který jsi zvyklá. A foukal nebo žehlil? Takže bylo jen stříhání nebo i něco regeneračního? A zástřih dorovna nebo s nějakých sestříháváním. Já jdu k nám do Frýdku-Místku, tak asi to nebude ten samý. A říkáš že jen 4cm? A ozdravilo to viditelně vlásky? A co ohlasy okolí? všimlo si? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Shahlah >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá únor 26, 2010 11:00 am Předmět: |
|
|
Foukal (vzhledem k tomu, jak je venku, tak to jinak ani nejde), asi tak polovinu času foukal zvláštně - seděla jsem na židli posunutá "dolů" s hlavou opřenou o opěradlo (jako když se myjí vlasy) a druhou polovinu času foukal v předpoklonu, jako když si občas vlasy foukám sama...
Regenerace byla - nějaký ten profi kondiš - prý rekonstrukční řada - nenapadlo by mě, že se tohle slovo používá i pro vlasy
Střih dole do obloučku - to mě potěšilo, protože se mi to líbí - říkal, že jemné vlasy by se sestříhávat a prostříhávat neměly, jen je dole střihnout do obloučku. Jinak vždycky od kadeřníků čtu a slyším, že se jemné vlasy musí ostříhat a sestříhat, což je podle mého hloupost, protože pak v délkách zůstane o to míň vlasů...
I ty 4 cm vlasy očividně ozdravily, ale jsem zvědavá, jak budou konce vypadat po umytí mým šamponem bez vyfoukání atd. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
efox 81-160
|
Zaslal: pá únor 26, 2010 9:41 pm Předmět: |
|
|
Já se chystám na stříhání příští týden. Původně jsem chtěla ty tenký roztřepený konečně přehlížet, aby mi narostly co nejrychleji dlouhý, ale je to blbej nápad - pak bych možná měla dělší, ale na koních o 3/4 tenčí, než u hlavy, což je hrůza Holt je na vlasech znát to žehlení a fénování (s žehlením jsem přestala před rokem, s fénem asi před 2 měsíci)! Takže střihnu a budu pořádně pečovat, ať nejsou tak hnusný. Jen doufám, že mi to nevezme na mikádo Celkem dost se bojím, vlasy mi rostou pomalu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
psilocybe ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: so únor 27, 2010 9:44 am Předmět: |
|
|
efox napsal: | Jen doufám, že mi to nevezme na mikádo Celkem dost se bojím, vlasy mi rostou pomalu |
Veď mu/jej povedz koľko chceš strihať napr.max dva cm... _________________ [img]http://www.TickerFactory.com/exercise/wOv1k7j/]
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|