|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Lucky1 41-80

|
Zaslal: út květen 19, 2009 9:34 pm Předmět: Jahodová vůně |
|
|
Bude to hodně specifický dotaz, ale doufám, že to nevadí, kdyžtak to nějak smažte nebo něco . Mám strašně ráda šampóny/kondicionéry/masky (prostě cokoliv na vlasy) s jahodovou vůní. A tak bych potřebovala poradit, jestli neznáte nějaký přípravek s intenzivní jahodovou vůní? Občas použiju dětské šampóny, protože ty jediné jsem zatím objevila, ale ráda bych používala něco více kvalitnějšího. Ještě vím, že něco měl Avon, ale kamarádce prý spíše smrděl, tak nevím. Moooc děkuju za jakoukoliv radu/přípomínku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
poupátko 161-320

|
Zaslal: út květen 19, 2009 10:35 pm Předmět: Re: Jahodová vůně |
|
|
Lucky1 napsal: | Bude to hodně specifický dotaz, ale doufám, že to nevadí, kdyžtak to nějak smažte nebo něco . Mám strašně ráda šampóny/kondicionéry/masky (prostě cokoliv na vlasy) s jahodovou vůní. A tak bych potřebovala poradit, jestli neznáte nějaký přípravek s intenzivní jahodovou vůní? Občas použiju dětské šampóny, protože ty jediné jsem zatím objevila, ale ráda bych používala něco více kvalitnějšího. Ještě vím, že něco měl Avon, ale kamarádce prý spíše smrděl, tak nevím. Moooc děkuju za jakoukoliv radu/přípomínku  |
Fleur de Sante má jahodové tělové mléko, ale neměla jsem ho tak nevím jak voní. Jinak mě nic nenapadá... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út květen 19, 2009 11:38 pm Předmět: |
|
|
což o to, přípravky jo, ale na vlasy... to moc nee. vim o dětskym krému z rossmana, balea na ruce, i tělový v těch butelkách, avon má sprcháč, mlíko a sprej, .... no a víc nevypotim, a už vůbec ne na vlasy ačkoliv to dětský mlíko z rossmana sem si do vlasů vždycky patlala  _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Awerin >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: út květen 19, 2009 11:46 pm Předmět: |
|
|
Jsme na tom podobně, také sháním jahodový šampon.... v Americe jich měli regály...v Americe... u nás nic  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Karmilla >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st květen 20, 2009 12:24 am Předmět: |
|
|
ja som si nedávno u kohosi umývala hlavu detským Schauma šampónom jahodovým so šmoulami (a čakala som strašnú paseku na mojej anti-chemickej hlave, ale vlasy som mala celkom obstojné). voňal krásne a ešte som videla v Avone tie spreje z rady naturals, bol aj jahodový. po nastriekaní do vlhkých vlasov by vôňa mohla celkom držať. ja mám doma višňový. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
lillypad 161-320

|
Zaslal: st květen 20, 2009 8:01 am Předmět: |
|
|
Ještě existuje GREEN MAMA jahoda+bříza?.
Jestli mají nějaké šampóny v USA, tak stačí zařídit paypal a kupovat přes ebay. Třeba kokosový olej tam mají za hubičku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lucky1 41-80

|
Zaslal: st květen 20, 2009 1:11 pm Předmět: |
|
|
Účet mám na německém ebayi a tam mají akorát ten šampón od avonu . Jinak Green Mama? To jsem nikde neviděla, kde se to prodává? Jo a btw zrovna tu schaumu se šmoulama vlastním, jenže jsem si říkala, že přeci jenom to pro vlasy nebude nejlepší na časté použití, tak hledám něco jiného  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Karmilla >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st květen 20, 2009 3:11 pm Předmět: |
|
|
Lucky1 napsal: | Jo a btw zrovna tu schaumu se šmoulama vlastním, jenže jsem si říkala, že přeci jenom to pro vlasy nebude nejlepší na časté použití, tak hledám něco jiného  |
Lucky, asi máš pravdu, dávať si na hlavu rozomletých šmoulov viac krát za týždeň nie je najlepší nápad, ešte by ti mohli zmodrať
Green mama by mala byť nejaká prírodná kozmetika, čo som narýchlo pozrela na ich stránku, tak asi polovica výrobkov mala Ecocert a Bio certifikát, tie ostatné nie. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st květen 20, 2009 3:18 pm Předmět: |
|
|
tak jsem se ti koukla po netu, a asi blbě hledám, protože jsem našla na vlasy jen dva výrobky s jahodama, tu schaumu pro děti, a avon šampon dva v jednom s jahodou a guavou. Ale myslím, že o moc víc toho nebude. Jestli se ti líbí vůně jahod, tak zkus tělový sprej jahoda od avonu anebo od christiny aguilery voňavku Inspire, tam to jde trochu cítit
to je ten avon šampon |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lucky1 41-80

|
Zaslal: st květen 20, 2009 3:23 pm Předmět: |
|
|
Já se začínám obávát, že hledáním to nebude, taky jsem narazila na to samé co ty . Každopádně moc děkuju za vynaložení času a úsilí .
Spíš jsem myslela, jeslti jste někdy nenarazili na nějaký přípravek na vlasy, který aniž by měl v popisku vůni jahod, tak po jahodách voněl . Kdyby se něco objevilo, určitě dejte vědět. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|