|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Adluska >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út červenec 26, 2011 11:33 am Předmět: Klub: Odvykači kouření |
|
|
Protože vím, že tu nejsem jediná kuřačka, a protože chci přestat, zakládám tenhle klub. Jestli jste na tom někdo jako já, přidejte se. Založila jsem ho hlavně, protože potřebuju podporu já sama. Za další mi přijde, že ani vlásky už nejsou, co bývaly.
Kouřím už 5 let a dneska (dobře ne s rozbřeskem, ale zrálo to ve mně) jsem se rozhodla, že s tím seknu.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
wolfishness >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út červenec 26, 2011 11:37 am Předmět: |
|
|
Já bych taky potřebovala přestat kouřit. Sice kouřím jen v hospodě, ale poslední dobou, jak mám obrovský stres a víc a víc problémů, kouřím skoro pořád, když na mě příjde úzkost, tak první, co mě napadne je cigareta. Jenže i když si řeknu ne, tak jakmile to příjde znovu, už si zase zapálím... _________________ http://kocicinadeje.cz/
Studies show:
Intelligent girls are more depressed
because they know
what the world is really like |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
psilocybe ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: út červenec 26, 2011 1:01 pm Předmět: |
|
|
Máte moju veľkú podporu a obdiv Úplne seknúť s fajčením bolo moje najlepšie rozhodnutie, cigaretu som nemala cca 5 rokov, ale nikdy som nebola tuhý fajčiar len taký ten spoločenský či ako sa tomu hovorí...takže tak cca 5 - 6 cigariet za mesiac, ale za to by som si teraz nafackala _________________ [img]http://www.TickerFactory.com/exercise/wOv1k7j/]
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tanka777 >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út červenec 26, 2011 1:33 pm Předmět: |
|
|
ja som bola 8rokov tuhy fajciar ( s vynimkou obdobia tehotenstva a kojenia) a prestala som fajcit zo dna na den a nemam ani ziadnu chut na cigaretu. mala som take mensie stretnutie so smrtou a odvtedy proste nefajcim. a je to fajn _________________ Ak sa nechce?? c???????????Âti?? s??m, o??e?? sa. Ak sa nechce?? c???????????Âti?? smutn??, opi sa. Ak nechce?? by?? nikdy zraden??-zadov???? si psa. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út červenec 26, 2011 2:48 pm Předmět: |
|
|
Tanka: RESPEKT! Jsi dobrá |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Wilwarin 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: út červenec 26, 2011 4:27 pm Předmět: |
|
|
Taky chci přestat, takže se přidávám, strašně to leze do peněz (a do zdraví, ale to je jasné).
Jenže vůbec si nedokážu představit jak, protože kouřím hodně a prostě mě nenapadá nic, co dělat místo té cigarety. Miluju třeba u přítele sednout si na terasu, zapálit si a jen tak se dívat na zahradu a poslouchat ptáky a prostě, co bych tam dělala bez té cigarety-jenom tak seděla? Chápete jak to myslím? Je to prostě silný zvyk.
Letos jsem to už párkrát zkoušela omezit, ale když jsem u sebe neměla žádnou cigaretu tak to i skončilo tím, že jsem byla nervózní, vzteklá a ufňukaná Takže to bude asi těžkej oříšek v mém případě
Btw, máte někdo nebo někdo z vašeho okolí zkušenost s elektronickou cigaretou? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
medunka 321-600
|
Zaslal: út červenec 26, 2011 4:33 pm Předmět: |
|
|
Po celé republice jsou centra pro odvykání závislosti na tabáku, kde můžete vyhledat odbornou lékařskou pomoc.
http://www.slzt.cz/
Držím pěsti. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
janula 321-600
|
Zaslal: út červenec 26, 2011 4:44 pm Předmět: |
|
|
Wilwarin, s tou elektrocígou - jeden známej to měl v práci, dal mi potáhnout - je to docela síla, jelikož do sebe taháš jenom ten nikotin tak si toho do plic nasaješ dost a pak se ti pěkně motá budka - je to zajímavý, vychází z toho i jakoby kouř, ale cigaretu ti to podle mě úplně nenahradí.
Já kouřím skoro 13 let (to je hnus, začala sem fakt brzo), už jsem tak 40x přestávala kouřit, ale nikdy mi to dlouho nevydrželo, nejdýl když mi řekli že mám něco na děložním čípku, ale nějakou dobu po operaci jsem zase začala (asi 2 měsíce).
Nejhorší to bylo vždycky s bandou někde na pivě nebo na akci, to jsem se nikdy nebavila akorát jsem hypnotizovala ostatní jak si tu cigaretu vychutnávají..
Teďka mě donutilo přestat těhotenství, doufám že už mi to vydrží napořád.. ale ruku do ohně za sebe nedávám. Jestli se dožiju důchodu, tak to určitě znovu začnu.
Každopádně obdivuju všechny co přestanou jenom proto že se rozhodnou že už prostě nechtějí. Kupodivu takhle znám víc chlapů jak ženskejch co takhle přestali.. všem držím palce ať to vydrží. Stejně je z toho akorát hnusně v puse a leze to do peněz |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Ihmissusi 321-600
|
Zaslal: út červenec 26, 2011 4:46 pm Předmět: |
|
|
Wilwarin napsal: | Taky chci přestat, takže se přidávám, strašně to leze do peněz (a do zdraví, ale to je jasné).
Jenže vůbec si nedokážu představit jak, protože kouřím hodně a prostě mě nenapadá nic, co dělat místo té cigarety. Miluju třeba u přítele sednout si na terasu, zapálit si a jen tak se dívat na zahradu a poslouchat ptáky a prostě, co bych tam dělala bez té cigarety-jenom tak seděla? Chápete jak to myslím? Je to prostě silný zvyk.
Letos jsem to už párkrát zkoušela omezit, ale když jsem u sebe neměla žádnou cigaretu tak to i skončilo tím, že jsem byla nervózní, vzteklá a ufňukaná Takže to bude asi těžkej oříšek v mém případě
Btw, máte někdo nebo někdo z vašeho okolí zkušenost s elektronickou cigaretou? |
Kamarádka elektronickou cigaretu zkoušela, ale je to prý k ničemu. Stejně si vždy musela zakouřit tu ,,pravou". Pro ni to byla zbytečná ztráta peněz. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Wilwarin 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: út červenec 26, 2011 4:50 pm Předmět: |
|
|
janula Přesně, já to taky omezila po tom, co jsem měla problémy s děložním čípkem, ale teď zas kouřím vesele jako by nic A nevím, jak je to s těma chlapama a ženskýma, ale můj přítel je taky odnaučený kuřák (kouřil prý léta), jenže on teď místo toho hulí Po těhotenství bych už taky nechtěla kouřit, ale kdoví.
Jinak díky za názory s tou el.cigaretou : ) Pro sebe asi teda ne, ale napadlo mě pořídit to dědovi, který i po několika mrtvicích prostě nepřestal |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|