|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Zlatushiq 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: pá únor 10, 2017 10:52 am Předmět: |
|
|
Viem, že je to na poslednú chvíľu, ale...
Mám kúpené 2 lístky cez smsticket.cz na koncert Gregorian, Masters of Chant: Final Chapter.
Brno, Hala Vodova, 12.2. (nedeľa) o 19:00.
Kupovala som za 2 x 790Kč, nechám za 1400Kč.
Sektor B6, rada 7, miesta 14 a 15.
EDIT: Tak som nakoniec bola ja, vytiahla so sebou kamošku, a nemalo to chybu! Koncert Gregorian sa zaradil do mojej top trojky vystúpení, užila som si to neskutočne, neľutujem ani korunu a dotyční dvaja ľudia, ktorým boli lístky pôvodne určené, ma môžu bozať v riť.
Naposledy upravil Zlatushiq dne út únor 14, 2017 10:36 am, celkově upraveno 2 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne únor 12, 2017 2:30 pm Předmět: |
|
|
Apocalyptica včera. Bylo to fantastické. Jen tedy to sezení bylo mučení. Nakonec jsem utekla stoupnout si dozadu ke stěně. Na tuhle muziku se prostě sedět nedá |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Wilwarin 601-1200. Guru III. kategorie
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
SmoothAnnie 81-160
|
Zaslal: st březen 08, 2017 8:21 pm Předmět: |
|
|
Wilwarin napsal: | Mám lístky na Placebo <3 a vážně zvažuju ještě Nicka Cavea! |
na Placebo jsem (ve Fóru Karlín) byla letos v listopadu a můžu jenom doporučit. Brian Molko je ve skutečnosti vážně éterická bytost. Byla bych na ně šla znova, jenže do Brna se ted' asi nevypravím... _________________ Mandarynki i pomara??cze, pomara??cze, i mandarynki... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st červen 07, 2017 9:52 pm Předmět: |
|
|
Včera v pražském Rokáči Ugly Kid Joe.
NIKDY bych si nepomyslela, že ještě někdy budou koncertovat a k tomu ještě tady u nás. Takže se mi splnil sen, na který jsem si ani nemyslela. Koncert byl naprosto fantastický. Lidi zpívali jako o život, kapela šlapala jak před čtvrt stoletím a Wit všechny vokály vystřihl s přehledem. Když jsem před začátkem viděla setlist, musela jsem si poskočit radostí - všechny moje nejoblíbenější.
Domů jsem odcházela kompletně zpocená s mokrýma vlasama a bez hlasu a sluchu, ale totálně šťastná. Jak jsem zaslechla při odchodu: ty vole já vůbec nic neslyšim....Ty vole, já taky ne. A je mi to úplně jedno.
A třešničkou na dortu bylo, že jsem nemusela zadržovat dech, lapat po kyslíku a spát s vyuzenýma vlasama. A ráno jsem neměla migrénu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zahry 321-600
|
Zaslal: čt červen 08, 2017 2:55 pm Předmět: |
|
|
Naposledy teď o víkendu Metalfest a ano hlavně kvůli Exodus a ikdyž jsem krvácel - hned bych dal repete!
Mimochodem - kdo by chtěl, tak budeme s kapelou hrát v Brně 19.6. v Melodce před Vanguard a italskou mafií Sinatras;) Určitě se mi tam bude taky líbit |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: ne červen 11, 2017 9:39 am Předmět: |
|
|
Sborové slavnosti v Hradci Králové. Naprosto skvělý zážitek (a Hradec je boží město, tam se ještě podívám) _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po červenec 03, 2017 8:58 pm Předmět: |
|
|
Ve čtvrtek v Lucerna baru The Dead Daisies. Vyprodaná sauna, ale bylo to fantastické. Až tak, že kapela vyhodnotila výkon publika jako nejlepší za toto evropské turné |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lulu Nixe 161-320
|
Zaslal: ne listopad 26, 2017 9:12 pm Předmět: |
|
|
Teď v sobotu na Helloween! Skvělé bylo, že šlo o v tomhle turné o znovuspojení se starými členy a hrálo se tedy hodně starých věcí a nechyběla skoro žádná z mých oblíbených skladeb (miluju od nich právě ty staré). Úžasná show! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
nezabudka 161-320
|
Zaslal: po listopad 27, 2017 3:47 pm Předmět: |
|
|
Ja som bola včera....úúúúžasné!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|