|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Kathory >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so únor 14, 2009 6:09 pm Předmět: Hodnocení skladeb |
|
|
Tak mě napadlo to tady trošku rozhýbat. Vzhledem k tomu, že je zde spousta lidí s naprosto odlišným hudebním vkusem, bude to - doufám - o to zajímavější.
Pravidla jsou následující:
1) První účastník (tj. já) sem hodí skladbu, která se dá rovnou poslouchat (nejlepší je YouTube, Video Goole, dá se eventuelně použít Bandzone nebo Myspace, Last.fm, prostě ať je to lehce dostupný zdroj, na které už daná píseň je)
2) Tato skladba bude zhodnocena několika lidmi na stupnici 0 - 10, přičemž 0 je nejhorší a 10 nejlepší, půlbody možné, důležitý je hlavně slovní komentář, proč se líbilo/nelíbilo apod.
3) Po několika hodnoceních (libovolně jak moc) ten, který vkládal skladbu vybere jednoho z hodnotících, který bude pokračovat. A začne se nanovo...
Tak snad se to uchytí |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
speedy.gonzales391 >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so únor 14, 2009 6:17 pm Předmět: |
|
|
Kath, docela good nápad _________________ Jsem jak?? jsem a komu se to nel?????????????Âb?????????????Â, a??..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kathory >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so únor 14, 2009 6:18 pm Předmět: |
|
|
Takže začínám skladbou, která se od svého vzniku dočkala nespočtu méně či více dobrých předělávek a která je zakryta neuvěřitelně depresivním temným závojem. Vždyť sama dostala označení "Hungarian Suicide Song" Verze, kterou sem dávám, je nazpívána nesmírně charismatickou, působivou zpěvačkou s překrásným, velmi velmi silným hlasem...
Diamanda Galas - Gloomy Sunday
(v první minutě povídá, tak prosím o strpení)
http://www.youtube.com/watch?v=KzWVWY5QUzg&feature=related |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: so únor 14, 2009 6:47 pm Předmět: |
|
|
Dobrý napad, KAč
Hlas má ta zpěvačka fakt silný a krásný, jenom mě strašně iritujou ty až moc vibrované tóny. To je už až přehnané. Skladba jako taková je přesně podle názvu lehce sebevražedná...
Hodnocení - 6,5. _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
speedy.gonzales391 >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so únor 14, 2009 7:17 pm Předmět: |
|
|
Song, který přichází tónech z piana (třeba z kláves, je to asi jedno ) na mě trochu ponure a po pár větších krocích v podobě silnějších úderů do toho inštrumentu na mě skočí silný a pronikavý hlas, který mě skoro donutí seslabit repráky a pak zase po inštrumentových tónech odchází....
není můj styl, ale i tak dám 8 _________________ Jsem jak?? jsem a komu se to nel?????????????Âb?????????????Â, a??..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so únor 14, 2009 7:50 pm Předmět: |
|
|
Kdybys nenapsala, co je to za píseň, vůbec bych ji nepoznala. Já ji znám v příjemně melancholickém podání Sinéad O'Connor s jazzovým bandem. Což je takové příjemně zádumčivé.
Je mi líto, ale dávám 1. Ta paní tak nějak spíš mečí než zpívá...já nevím, no. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
egle ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: so únor 14, 2009 8:01 pm Předmět: |
|
|
To je hrozně hezká písnička, ta má za 10, ALE už když jsem onu paní slyšela mluvit, tak jsem věděla, že si nebudeme rozumět, podle mě má hlas jako chlap, takový já tomu řikám vychlastaný, zpěv má 0, zachraňuje to piano, jeden z nejkrásnějších nástrojů...
tak dohromady dávám 4, ten zpěv nemůžu vydýchat... ani mi to v jejím podání nepřijde moc sebevražedné... nemůžu si pomoct, ten hlas nezní vůbec nešťastně nebo depresivně... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kassy 81-160
|
Zaslal: ne únor 15, 2009 11:54 am Předmět: |
|
|
Dávám 3.
Když si představím tu písničku v jiném provedení, mohla by být možná i zajímavá, i když to vůbec není můj styl. Ale...
1. Ta nahrávka má mizernou kvalitu, což té písni hodně ubírá.
2. Zpěvačka má dobrý hlas (já mám naopak tyhle "mužské hlasy" ráda, trochu mi připomněla Amandu Lear, kterou miluju), ale přišlo mi, jako by neměl žádnou barvu.
3. Připadalo mi to uměle vyhrocené, takový zoufalý, chvějící se hlas na efekt, ale naprosto bez prožitku. To nemám ráda.
4. V půlce písničky jsem se začala nudit, byla pořád stejná, nic se tam neměnilo a nedokázala jsem se na tu hudbu soustředit. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kathory >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne únor 15, 2009 11:57 am Předmět: |
|
|
Díky moc za hodnocení, to jsem čekala Zvláštní, že nejvíc je kritizováno právě to, co se mi osobně hrozně líbí
Hodila jsem si kostkou a další bude egle |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
egle ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: ne únor 15, 2009 1:21 pm Předmět: |
|
|
Tak jo, já jsem hodim Incubus - Warning
podle mne je to docela univerzální líbivka.. tak hodnoťte |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|