Zesvětlení vlasů ?

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mischelka
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: čt červenec 16, 2009 11:34 am    Předmět: Zesvětlení vlasů ? Citovat

Ahojky :) Byla sem přírodní blondýnka a na vlasy sem si dala hnědý přeliv...už je to delší dobu a vlasy mám pořád tmavší.Už se nechci barvit ,nevíte někdo jak by se vlasy dali přírodně zesvětlit ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá červenec 17, 2009 1:46 pm    Předmět: Citovat

Přírodně?
To půjde ztuha. Ale mohla bys dosáhnout aspoň malého zesvětlení.
Teď si nech barvu vymýt, už hlavně nebarvi, a podívej se tady do vláken zesvětlení vlasů citronem, je tam tip na citronovo-peroxidový zábal, je to nedestruktivní, to by ti mohlo pomoct, nebo se ještě koukni na vlákno Zesvětlení vlasů heřmánkem (nebo tak nějak). Smile
A vítej! Smile
EricAmerican
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: pá červenec 17, 2009 4:09 pm    Předmět: Citovat

ne!, vubec ty s tim nic nedelej, hlavne neodbargvu, v každém lepším kadeřnictbví ti barvu umějí z velké časti stáhnout
Mischelka
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: pá červenec 17, 2009 10:05 pm    Předmět: Citovat

Déscantes napsal:
Přírodně?
To půjde ztuha. Ale mohla bys dosáhnout aspoň malého zesvětlení.
Teď si nech barvu vymýt, už hlavně nebarvi, a podívej se tady do vláken zesvětlení vlasů citronem, je tam tip na citronovo-peroxidový zábal, je to nedestruktivní, to by ti mohlo pomoct, nebo se ještě koukni na vlákno Zesvětlení vlasů heřmánkem (nebo tak nějak). Smile
A vítej! Smile

Právě že ta barva se mi vymívá už asi 3 měsíce a pořád nic :(Vlasy mi rostou pomalu,takže než to odroste bude asi taky dlouho trvat.. Ale určitě něco vyzkouším Smile Moc děkuju za pomoc
slunovláska
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: so červenec 18, 2009 5:29 pm    Předmět: Citovat

Já bych nedělala nic, jenom myla a chodila na sluníčko,občas bych plácla Baleu pytlíčkovou masku pro blond vlasy, zdá se mi,že maličko zesvětluje a rozhodně vlasům neublíží... Very Happy
Simba77
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st červenec 22, 2009 8:28 pm    Předmět: Citovat

Vítej u nás
časem se to vymyje samo ale kámoška měla podobný problém a začala to po mytí oplachovat roztokem citrónové šťávy a octa ve vodě (octem mnozí oplachují i kvůli lesku) a trochu jí to zesvětlilo...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Přejdi na: