|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Mischelka 8-20

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 11:34 am Předmět: Zesvětlení vlasů ? |
|
|
Ahojky :) Byla sem přírodní blondýnka a na vlasy sem si dala hnědý přeliv...už je to delší dobu a vlasy mám pořád tmavší.Už se nechci barvit ,nevíte někdo jak by se vlasy dali přírodně zesvětlit ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá červenec 17, 2009 1:46 pm Předmět: |
|
|
Přírodně?
To půjde ztuha. Ale mohla bys dosáhnout aspoň malého zesvětlení.
Teď si nech barvu vymýt, už hlavně nebarvi, a podívej se tady do vláken zesvětlení vlasů citronem, je tam tip na citronovo-peroxidový zábal, je to nedestruktivní, to by ti mohlo pomoct, nebo se ještě koukni na vlákno Zesvětlení vlasů heřmánkem (nebo tak nějak).
A vítej!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
EricAmerican 8-20

|
Zaslal: pá červenec 17, 2009 4:09 pm Předmět: |
|
|
ne!, vubec ty s tim nic nedelej, hlavne neodbargvu, v každém lepším kadeřnictbví ti barvu umějí z velké časti stáhnout |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Mischelka 8-20

|
Zaslal: pá červenec 17, 2009 10:05 pm Předmět: |
|
|
Déscantes napsal: | Přírodně?
To půjde ztuha. Ale mohla bys dosáhnout aspoň malého zesvětlení.
Teď si nech barvu vymýt, už hlavně nebarvi, a podívej se tady do vláken zesvětlení vlasů citronem, je tam tip na citronovo-peroxidový zábal, je to nedestruktivní, to by ti mohlo pomoct, nebo se ještě koukni na vlákno Zesvětlení vlasů heřmánkem (nebo tak nějak).
A vítej!  |
Právě že ta barva se mi vymívá už asi 3 měsíce a pořád nic :(Vlasy mi rostou pomalu,takže než to odroste bude asi taky dlouho trvat.. Ale určitě něco vyzkouším Moc děkuju za pomoc |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
slunovláska 321-600

|
Zaslal: so červenec 18, 2009 5:29 pm Předmět: |
|
|
Já bych nedělala nic, jenom myla a chodila na sluníčko,občas bych plácla Baleu pytlíčkovou masku pro blond vlasy, zdá se mi,že maličko zesvětluje a rozhodně vlasům neublíží...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Simba77 321-600

|
Zaslal: st červenec 22, 2009 8:28 pm Předmět: |
|
|
Vítej u nás
časem se to vymyje samo ale kámoška měla podobný problém a začala to po mytí oplachovat roztokem citrónové šťávy a octa ve vodě (octem mnozí oplachují i kvůli lesku) a trochu jí to zesvětlilo... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|