Přírodní šampony a kosmetika Rituals
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Awerin
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne říjen 26, 2008 4:17 pm    Předmět: Přírodní šampony a kosmetika Rituals Citovat

Chtěla jsem se zeptat, má někdo zkušennost s touto kosmetikou? Respektive s tímto ajurvédským šamponem: http://rituals.bg.cz/index.php?p=productsMore&iProduct=204&sName=Brilliant-Bliss
Měla by to být hodně kvalitní přírodní kosmetika. Mám od nich doma jasmínový čaj a ten je VYNIKAJÍCÍ. Ráda bych tedy zkusila i tento šampon, jen co přibydou nějaké peníze Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Titania
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: po říjen 27, 2008 9:51 am    Předmět: Citovat

Hmm, ten zní zajímavě. (sakra, chtělo by to oblizující se smajlík) Ale zkušenost přímo nemám. Nicméně bylina shikakai je na vlásky príma, občas si myju jenom tak čistým shikakai, který působí zároveň i jako kondicioner (a je taky jako jedna z hlavních složek v tom ajurvédickým šamponu z Biosféry, jak je tu o něm taky vlákno). Takže jestli je shikakai jedna z hlavních složek, asi to bude fajn. Jestli vyzkoušíš, dej vědět dojmy! Wink Já mám zatím vlasopéče minimálně na dva roky dopředu, takže průkopnický zkoušení musím přenechat někomu jinýmu. Embarassed Rolling Eyes Laughing
Awerin
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po říjen 27, 2008 2:44 pm    Předmět: Citovat

To mi povídej, já mám právě ten ajurvéďák v prášku z biosféry, jenomže je to strašně nepraktické, když si třeba potřebuju umýt ve škole vlasy po bazénu, nebo když někam jedu a já vždycky mívala jeden přírodní šampon v lahvičce ( tekutý) pro všechny případy a na prostřídání a pak ten ajurvédský v prášku na doma...No a když už si mám nějaký nový koupit, tak bych ráda zkusila něco nového, buď tenhle, nebo Hauschku s pomerančem...Už jsem vyzkoušela ten lichořeřišnicový a byl fajn, ale podle mě zbytečně přesušoval, jinak to byl snad nejlepší šampon vedle ajurvéďáků co jsem měla. Stejně teď nemám moc peněz, ale už přemýšlím dopředu Laughing
Titania
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: po říjen 27, 2008 2:53 pm    Předmět: Citovat

Nojo, trochu nepraktický to je. Sad A lávovka, kterou používám na střídačku taky Rolling Eyes ). Ale na tyhle příležitosti používám ajurvédický mejdlo Visaka, mejm vláskům docela sedí (ale sem tam si tu někdo stěžoval, že jemu ne) a cena je taky příjemná. I když na druhou stranu i s ním je např. v bazéně o trošičku horší manipulace než s nějakým normál šamponemv lahvičce...
Každopádně držím palce, ať to, co vybereš, vláskům maximálně sedne. A kdyby to byl náhodou tenhle ajurvéďák, tak pak dej vědět, jak jsi spokojená! Wink
Valkira
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: po říjen 27, 2008 10:57 pm    Předmět: Citovat

Hmm.... s růží.... Twisted Evil Já slyším na všechno, kde je růže. Koukala jsem i na jiné věci... vypaají zajímavě. Stálo by to za hřích.

http://rituals.bg.cz/index.php?p=productsMore&iProduct=28&sName=Carpe-Diem
Tohle je také... zajímavé. Carpe diem je mi dost blízké rčení, moje oblíbené Carpe diem, carpe noctem.
Awerin
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po říjen 27, 2008 11:32 pm    Předmět: Citovat

Že jo? Aspoň v tom nejsem sama Laughing Koukala jsem na oba šampony, ale spíš bych si koupila ten růžový, protože moje vlasy zas tak šetrnou péči nepotřebují ( jsem to ale zláá Twisted Evil ) ,ale zase toho třešňového je dvojnásobek za stejnou cenu...hmmmmm těžká to situace Laughing
Honey star
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2008 8:14 am    Předmět: Citovat

Teda, koukám, že mají i podobné věci do domácnosti.... Prostředek na mytí nádobí s jasmínem a vetiverií, to jsem ještě nikdy neviděla Smile. Že by se pak mytí nádobí stalo skutečnym požitkem? Wink
Valkira
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: út říjen 28, 2008 8:15 pm    Předmět: Citovat

Moje milé dámy, asi vás zklamu.
Dneska jsem byla na Zličíně, a tak jsem se koukla do prodejny Rituals... Přírodní kosmetika to tedy rozhodně není. Je to obyčejná chemie jen s gětším podílem přírodních extraktů.
Ten růžový šampon a maska jsou naparfemované, vůbec nevoní po růžích. Ale alespoň nebsahují silikony. Růže a ta indická bylina jsou někde uprostřed složení. Balení je na tom asi tak to nejhezčí. Hodně jsem si to rozmýšlela, ale nakonec jsem si řekla, že ho zkusím.

Ten druhý šampon - zelený Carpe diem, za nic nestojí. Nevím v čem je šetrnější na mytí, obsahuje také SLS a krom toho i silikon. Stejně tak ta maska k němu, tam těch silikonů bylo i snad víc. Takže Carpe diem mne skutečně zklamal... užít dne, abych si zapatlala kořínky silikony, se mi nechce.

To samé všechna ostatní kosmetika. Jediné, co mě skutečně oslovilo byly čaje. Mají balení, které není na hrneček, ale na celou konvičku. Koupila jsem si Earl Grey a pro mého knížete kouřový.
Awerin
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st říjen 29, 2008 8:29 pm    Předmět: Citovat

Tak to mě moc mrzí, vidiš to, a tak hezky dovedli nalákat, nicméně, čaje jsou naprosto perfektní, jak říkám, ten jasmínový byl bezvadný Wink
Denynka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st červenec 31, 2013 7:42 am    Předmět: Citovat

Já tedy rituals používám a nemohu vynachválit. Mám sprchovou pěnu s růží, měla jsem i tu v bílém balení. Nevysušují. Mám šampon hammam s eukalyptem, krásně osvěží hlavu, mám po něm snad nejlepší vlasy vůbec. Mám i stejný kondicionér. Mamka má sprchovou pastu s růží, prý nic lepšího nikdy neměla a to nepoužívá nic z drogerie ale porovnává například s justem. Zkoušela i šampon s růží a zamilovala se do něj. Ještě jsem zkoušela mycí gel na obličej, cítila jsem se po něm krásně čistá. Za mě rituals ano, v září dokoupím zbytek produktů jako sprchový olej, šampony, kondicionéry, tělová mléka, deodoranty....zkusím i dekorativku
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: