Ahoj :)

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Liphea
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 4:47 pm    Předmět: Ahoj :) Citovat

Ahojte Smile
Pred pár dňami som sa náhodou dostala na túto stránku, zapáčilo sa mi tu a hneď som sa aj registrovala Smile
Volám sa Lenka, mám 16 a som zo Slovenska, zo Záhoria.
Som zaťažená na dlhé vlasy, také sa mi najviac páčia. Aj som ich sama mala po pás, ba trošku dlhšie. Lenže začali mi strašne padať a lámať sa, preto ma moji drahí príbuzní presviedčali, že je potrebné ostrihať. Nuž som dala na ich rady a razom mám vlasy o polovicu kratšie Crying or Very sad
Padať neprestali, lámali sa stále, preto som neskutočne rada, že som objavila túto stránku. Rád ako sa starať o vlasy tu je neúrekom, tak je viac než isté, že niektoré z nich mojim vlasom pomôžu Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Arya
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 7:57 pm    Předmět: Citovat

Vitaj medzi milovnikmi dlhych vlasov ! Very Happy
Som presvedcena, ze nas voje vlasky najdes to prave, sama mam tie iste problemy a je to lepsie a lepsie Wink
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 8:07 pm    Předmět: Citovat

Vítám tě mezi námi. Doufám, že tu najdeš užitečné věci, které by ti s hárošema mohly pomoct. Ať se líbí Wink
Luky
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 8:16 pm    Předmět: Citovat

Ahoj ja Ťa tu takisto vítam medzi dlhovlasými Smile Som tu zatial tiež len krátko ale ver mi že nájdeš tu fakt čo potrebuješ sám som sa o tom presvedčil a super komunita Smile Hodnotím za 1 Smile
Karmilla
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út září 15, 2009 12:53 pm    Předmět: Citovat

zdravím, ja som tiež záhoráčka Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Přejdi na: