|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Liphea 0-7

|
Zaslal: po září 14, 2009 4:47 pm Předmět: Ahoj :) |
|
|
Ahojte
Pred pár dňami som sa náhodou dostala na túto stránku, zapáčilo sa mi tu a hneď som sa aj registrovala
Volám sa Lenka, mám 16 a som zo Slovenska, zo Záhoria.
Som zaťažená na dlhé vlasy, také sa mi najviac páčia. Aj som ich sama mala po pás, ba trošku dlhšie. Lenže začali mi strašne padať a lámať sa, preto ma moji drahí príbuzní presviedčali, že je potrebné ostrihať. Nuž som dala na ich rady a razom mám vlasy o polovicu kratšie
Padať neprestali, lámali sa stále, preto som neskutočne rada, že som objavila túto stránku. Rád ako sa starať o vlasy tu je neúrekom, tak je viac než isté, že niektoré z nich mojim vlasom pomôžu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Arya 161-320

|
Zaslal: po září 14, 2009 7:57 pm Předmět: |
|
|
Vitaj medzi milovnikmi dlhych vlasov !
Som presvedcena, ze nas voje vlasky najdes to prave, sama mam tie iste problemy a je to lepsie a lepsie  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Morganna ***moderátorka***

|
Zaslal: po září 14, 2009 8:07 pm Předmět: |
|
|
Vítám tě mezi námi. Doufám, že tu najdeš užitečné věci, které by ti s hárošema mohly pomoct. Ať se líbí  _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Luky 161-320

![]()
|
Zaslal: po září 14, 2009 8:16 pm Předmět: |
|
|
Ahoj ja Ťa tu takisto vítam medzi dlhovlasými Som tu zatial tiež len krátko ale ver mi že nájdeš tu fakt čo potrebuješ sám som sa o tom presvedčil a super komunita Hodnotím za 1  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Karmilla >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út září 15, 2009 12:53 pm Předmět: |
|
|
zdravím, ja som tiež záhoráčka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|