Jahodová vůně
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lucky1
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: út květen 19, 2009 9:34 pm    Předmět: Jahodová vůně Citovat

Bude to hodně specifický dotaz, ale doufám, že to nevadí, kdyžtak to nějak smažte nebo něco Very Happy Embarassed . Mám strašně ráda šampóny/kondicionéry/masky (prostě cokoliv na vlasy) s jahodovou vůní. A tak bych potřebovala poradit, jestli neznáte nějaký přípravek s intenzivní jahodovou vůní? Občas použiju dětské šampóny, protože ty jediné jsem zatím objevila, ale ráda bych používala něco více kvalitnějšího. Ještě vím, že něco měl Avon, ale kamarádce prý spíše smrděl, tak nevím. Moooc děkuju za jakoukoliv radu/přípomínku Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
poupátko
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: út květen 19, 2009 10:35 pm    Předmět: Re: Jahodová vůně Citovat

Lucky1 napsal:
Bude to hodně specifický dotaz, ale doufám, že to nevadí, kdyžtak to nějak smažte nebo něco Very Happy Embarassed . Mám strašně ráda šampóny/kondicionéry/masky (prostě cokoliv na vlasy) s jahodovou vůní. A tak bych potřebovala poradit, jestli neznáte nějaký přípravek s intenzivní jahodovou vůní? Občas použiju dětské šampóny, protože ty jediné jsem zatím objevila, ale ráda bych používala něco více kvalitnějšího. Ještě vím, že něco měl Avon, ale kamarádce prý spíše smrděl, tak nevím. Moooc děkuju za jakoukoliv radu/přípomínku Wink

Fleur de Sante má jahodové tělové mléko, ale neměla jsem ho tak nevím jak voní. Jinak mě nic nenapadá...
tiborMel
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út květen 19, 2009 11:38 pm    Předmět: Citovat

což o to, přípravky jo, ale na vlasy... to moc nee. vim o dětskym krému z rossmana, balea na ruce, i tělový v těch butelkách, avon má sprcháč, mlíko a sprej, .... no a víc nevypotim, a už vůbec ne na vlasy Very Happy ačkoliv to dětský mlíko z rossmana sem si do vlasů vždycky patlala Laughing Cool
Awerin
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út květen 19, 2009 11:46 pm    Předmět: Citovat

Jsme na tom podobně, také sháním jahodový šampon.... v Americe jich měli regály...v Americe... u nás nic Confused Embarassed
Karmilla
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2009 12:24 am    Předmět: Citovat

ja som si nedávno u kohosi umývala hlavu detským Schauma šampónom jahodovým so šmoulami (a čakala som strašnú paseku na mojej anti-chemickej hlave, ale vlasy som mala celkom obstojné). voňal krásne Smile a ešte som videla v Avone tie spreje z rady naturals, bol aj jahodový. po nastriekaní do vlhkých vlasov by vôňa mohla celkom držať. ja mám doma višňový.
lillypad
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2009 8:01 am    Předmět: Citovat

Ještě existuje GREEN MAMA jahoda+bříza?.

Jestli mají nějaké šampóny v USA, tak stačí zařídit paypal a kupovat přes ebay. Třeba kokosový olej tam mají za hubičku.
Lucky1
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2009 1:11 pm    Předmět: Citovat

Účet mám na německém ebayi a tam mají akorát ten šampón od avonu Rolling Eyes . Jinak Green Mama? To jsem nikde neviděla, kde se to prodává? Jo a btw zrovna tu schaumu se šmoulama vlastním, jenže jsem si říkala, že přeci jenom to pro vlasy nebude nejlepší na časté použití, tak hledám něco jiného Very Happy
Karmilla
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2009 3:11 pm    Předmět: Citovat

Lucky1 napsal:
Jo a btw zrovna tu schaumu se šmoulama vlastním, jenže jsem si říkala, že přeci jenom to pro vlasy nebude nejlepší na časté použití, tak hledám něco jiného Very Happy

Lucky, asi máš pravdu, dávať si na hlavu rozomletých šmoulov viac krát za týždeň nie je najlepší nápad, ešte by ti mohli zmodrať Laughing
Green mama by mala byť nejaká prírodná kozmetika, čo som narýchlo pozrela na ich stránku, tak asi polovica výrobkov mala Ecocert a Bio certifikát, tie ostatné nie.
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2009 3:18 pm    Předmět: Citovat

tak jsem se ti koukla po netu, a asi blbě hledám, protože jsem našla na vlasy jen dva výrobky s jahodama, tu schaumu pro děti, a avon šampon dva v jednom s jahodou a guavou. Ale myslím, že o moc víc toho nebude. Jestli se ti líbí vůně jahod, tak zkus tělový sprej jahoda od avonu anebo od christiny aguilery voňavku Inspire, tam to jde trochu cítit Smile

to je ten avon šampon
Lucky1
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2009 3:23 pm    Předmět: Citovat

Já se začínám obávát, že hledáním to nebude, taky jsem narazila na to samé co ty Very Happy . Každopádně moc děkuju za vynaložení času a úsilí Wink .

Spíš jsem myslela, jeslti jste někdy nenarazili na nějaký přípravek na vlasy, který aniž by měl v popisku vůni jahod, tak po jahodách voněl Very Happy . Kdyby se něco objevilo, určitě dejte vědět.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Přejdi na: