|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Astraia1 0-7

|
Zaslal: čt leden 05, 2012 7:59 pm Předmět: Salon textures šampón |
|
|
Ahojte, prosím vás máte niekto skúsenosti so šampónom Salon textures? Rozmýšlam si ho zakúpit i ked je neskutočne drahý, lebo som už zúfalá na moje jemné a pomerne riedke vlasy nezaberá nič ani zdravá strava ani kozmetika ani výživové doplnky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Jitt ~ Strážkyně tématu ~

Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 4030 Bydliště: Dedina za Brnem :P
|
Zaslal: čt leden 05, 2012 9:36 pm Předmět: |
|
|
Sampon sice neznam, ale na jemne vlasy bych ti spis doporucovala sampony bez silikonu ... namatkou treba Balea, ty, ktere nemaji silikony, to na sobe maji napsane.
Silikony muzou jemne vlasy zatezovat a ty pak diky tomu plihnou ... zkus se mrknout do Top Tematu o jemnych vlasech a o silikonech: najdes tam i odkazy na pripadna temata na foru, kde najdes vic informaci  _________________ Some women are lost in the fire. Me, I am born from within it. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sstrange 321-600

|
Zaslal: so březen 03, 2012 7:12 pm Předmět: |
|
|
tak saloon textures, čo dodať..viac predraženú nezaberajúcu kravinu som ešte nemala ! mala som aj kondicionér aj šampón (ževraj dvojnásobný účinok proti vypadávaniu a na rast nových vlasov) ale vznikol z toho totálny bullshit. Ani po troch mesiacoch sa tzv. "zázračné účinky" nedostavili..vlasy padali v odosť väčšom stupňujúcom sa množstve, k tomu z toho boli otrasné..nepreháňam otrasné. Spľasnuté,príliš jemné..a na dotyk brr ani som nevypatlala fľaštičky dokonca..jediné čo bolo pekné bolo to že to voňalo po tropickom ovocí ale čo z toho.. že je to blbosť čo vôbec nezaberá som im napísala aj na stránku a div sa svete..do hodiny to vymazali takže totálny podvod.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
gagysa 8-20

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 7:02 pm Předmět: :)) |
|
|
noo rozmyslala som aj ja o tom sampone SALON TEXTURES, no po precitani len chvali na ich stranke, mi to bolo az podozrive. Zeby taky zazrak? esteze viem o vas nemate skusenosti s podobnymi carovnymi pripravkami na rast vlasov? ale osvedcenymi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|