BIODERMA
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kopretinka
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: út červen 24, 2008 10:33 am    Předmět: BIODERMA Citovat

Nevyzkoušel jste někdo i vlasovou kosmetiku od Biodermy? Viděla jsem v lékárně letáček a docela mě zaujal ten jejich šampon Nodé fluide a pak ty tabletky Nodé oral.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Janie
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: út červen 24, 2008 10:37 am    Předmět: Citovat

taky mě jedna paní lákala na Biodermu, jaký má vůbec složení? je opravdu "bio" ?
osobně s ní nemám žádnou zkušenost..člověk pomale neví, jakou kosmetiku si z toho množství vybrat Rolling Eyes
Soufflet
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2008 8:55 pm    Předmět: Citovat

bio to podle mě není, ale co vím, tak je to určitě hodně kvalitní lékárenská kosmetika.
morana
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: čt červenec 24, 2008 9:45 am    Předmět: Citovat

no bioderma nie je prírodná, avšak je dosť kvalitná. začala som ju používať na odporúčanie mojej kožnej lekárky. používam pleťovú vodu Sensibio a krémik na tvár Hydrabio a teda musím konštatovať, že je to kozmetika naozaj luxusná. mám po nej ksichtík o akom sa mi ani nesnívalo Smile ale je to poriadne drahá kozmetika...

pre zaujímavosť, zloženie pleťovej vody: aqua, PEG-6 caprylic/capric glycerides, propylene glycol, cucumis sativus, fruit extract, fructooligosacharides, mannitol, xylitol, rhamnose, disodium EDTA, cetrimonium bromide
Jna
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: čt červenec 24, 2008 10:41 am    Předmět: Citovat

Tak tak, Bioderma není přírodní, ale je to kvalitní, pouze lékárenská značka. Nepoužívají parabeny a zaměřují se na problematickou pleť, mastnou, citlivou a sluneční řada od nich byla skvělá. Díky Biodermě jsem přešla na přírodu, protože ta mě naučila, že bez parabenů moje pleť péči lépe snáší, tak jsem hledala ještě méně chemie a našla přírodní produkty. Ale ještě předtím mi Bioderma dala pleť dohromady po kortikoidech a zbytku paseky, co napáchalo Vichy. Ačkoli teď používám jen přírodu, na Biodermu nedám dopustit. Skvělá varianta pro lidi, kterým čistě příroda nesedí Smile. Ovšem ten šampon popravdě nebyl nic moc, měla jsem po něm hodně jemné a splihlé vlasy.
efcaa
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: ne leden 11, 2009 11:28 pm    Předmět: Citovat

uplne suhlasim od biodermy mam tiez tu pletovu vodu na citlivu plet a hned politrou Very Happy cenovo vysla ovela vyhodnejsie ako male balenie a fakt je super...este by som chcela pletovu masku tiez na citlivu plet no ale najprv musim nasetrit nejake tie korunky Very Happy
Misch
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: po leden 12, 2009 12:23 am    Předmět: Citovat

Hm, mě by zajímalo, zda jste někdo zkoušel tu micelární vodu ABC, je sice pro děti, ale četla jsem, že si s ní někdo normálně odličuje obličej a je spokojen. Kvůli ceně bych radši zkusila tuto než třeba Sensibio, vyjde opravdu o dost levněji.
Karina
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: po leden 12, 2009 12:33 am    Předmět: Citovat

Naprosto souhlasím.Taky mám krém sensibio AR.Měla jsem zánětlivou reakci na chemickou kosmetiku a tahle mi hodně pomohla.Sensibio H2O uvažuju že si koupím taky v tom větším balení.Čistě přírodní kosmetika mi pleť bohužel podráždila znova,takže mi na pleť nic kromě Biodermy nesmí.Když jsem byla na kožním tak mi doporučili Physiogel,pak jsem přešla na tuhle kosmetiku.
Morano,jaký je ten krém Hydrabio?Nedráždí?Já mám zkušenosti jen s tou Sensibio a v týdnu jdu kupovat.
Šampony jsem nezkoušela.
Maudík
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: út leden 13, 2009 10:32 am    Předmět: Citovat

Já mám zkušenost s Biodermou velmi dobrou. Šampon jsem sice nezkoušela, možná se k tomu v budoucnu dostanu, ale každopádně kosmetika na pleť mi od nich vyhovuje moc a už bych ji nerada někdy měnila. Bohužel, přírodní kosmetika mi na pleť moc nezafungovala
morana

PříspěvekZaslal: út leden 13, 2009 2:42 pm    Předmět: Citovat

Karina: Hydrabio nedráždil. je fakt dobrý, nie je prifarbovaný, ani parfumovaný. úplne ľahúčky. ale sú dva druhy, jeden je taky light a druhy je rich. ja som na odporúčanie lekárky používala ten rich, ale ja mam strašne citlivý a suchý ksicht Smile (teda mala som Very Happy už nemám) používala som ho v kuse asi 4 mesiace a výsledok bol skvelý. na leto si ho určite kúpim znovu, za tie prachy mi to stojí Smile

škoda že bioderma nerobí krémy na zimu Sad
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Další

Přejdi na: