|
✿
|
Autor |
Zpráva |
čečetka_wendeshki >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 7:26 pm Předmět: Balet |
|
|
Tancuje nekdo? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po prosinec 21, 2009 6:11 pm Předmět: Re: Balet |
|
|
čečetka_wendeshki napsal: | Tancuje nekdo? |
Já jsem baletila od tří do sedmnácti let _________________ Zdrav????????? m?????????©ho d?????????Ât???te je nejd??le??it???j??????????? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Hanča >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po prosinec 21, 2009 6:25 pm Předmět: |
|
|
chi, já jsem takový hromotluk, že se se mnou bojí tančit i polku.. prý mám skrytý temperament..
leč moc se mi balet líbí.. i klasický, i moderní...
jinak loni jsme byli na exkurzi v divadle a dozvěděla jsem se několik drbů.. baletky se stále převažují, z toho důvodu kouří, aby neměly hlad a nohy baleta od baletky nemůžu nějak odlišit (to jsem vyzkoumala já) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Diamanta 81-160
|
Zaslal: po prosinec 21, 2009 7:50 pm Předmět: |
|
|
od října jsem začala (sice velmi pozdě, ale lepší pozdě než jindy a snad se ještě něco málo z baletní průpravy naučím Nicméně balet se mi velmi líbí. Jen mě štve, že kvůli změně rozvrhu budu muset změnit asi baletní školu. Chodím k paní Merelové-Trávníčkové, kde jsem velmi spokojená, ale v dobu výuk, to vypadá, že budu muset do školy, tak právě přemýšlím, kam jít jinam, kde mají balet pro dospělé. Přemýšlím o piruetě, která má dost velký výběr časů výuky, ale zase prý jede tak třikrát rychleji než my a nejsem si jistá, jestli bych to dohnala a stíhala. Nemáte někdo zkušensot? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po prosinec 21, 2009 8:43 pm Předmět: |
|
|
Jé, Pirueta je kousek od nás
Já jsem chodila do baletní školy, která dnes již neexistuje, pak do přípravky pro ND, ale nevzali mě kvůli zádům na konzervatoř. Pak jsem po revoluci navštěvovala kurzy baletu od Dance - Perfect. Koukni zde: http://www.danceperfect.cz/cz/kurz/dosp/balet
Chodila jsem k Saše Aišmanové.
Po té, co se přestěhovali z Lucerny a začali tančit na magneťák, mě to přestalo u nich bavit.
V poslední době přemýšlím, že bych zase někam chodila, ale nevím, jestli je to v mém věku vhodné _________________ Zdrav????????? m?????????©ho d?????????Ât???te je nejd??le??it???j??????????? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Diamanta 81-160
|
Zaslal: út prosinec 22, 2009 11:18 am Předmět: |
|
|
já myslím, že se nedá říct v jakém věku je něco vhodné či nevhodné. Spíš záleží na tobě, jak to cítíš a pokud tě to láká, tak bych do toho být tebou šla |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
H.Dolores 21-40
|
Zaslal: út prosinec 22, 2009 12:11 pm Předmět: |
|
|
Já jsem baletila od 13 necelý tři roky. Moc mě to bavilo, akorát nás tam učitelka pořád buzerovala kvůli váze + to stálo dost peněz - takže sem skončila a teď dělám druhym rokem kickbox |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út prosinec 22, 2009 4:33 pm Předmět: |
|
|
Diamanta napsal: | já myslím, že se nedá říct v jakém věku je něco vhodné či nevhodné. Spíš záleží na tobě, jak to cítíš a pokud tě to láká, tak bych do toho být tebou šla |
No, já si vzpomínám, jak s námi chodila do jednoho kuzru jedna asi čtyřicetiletá paní a jak jsme si z ní coby děti dělali srandu a byla to pro nás děsná vykopávka
Ale asi do toho půjdu. Stejně jsem si říkala, že bych se měla nějak hýbat, vytvarovat si postavu a balet je k tomuto vlastně ideální
Dřív, tedy za komunistů to stálo pakatel, teď chtějí v té piruetě za hodinu 170,-, což je docela dost _________________ Zdrav????????? m?????????©ho d?????????Ât???te je nejd??le??it???j??????????? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Diamanta 81-160
|
Zaslal: út prosinec 22, 2009 4:46 pm Předmět: |
|
|
ono je hlavně dobře, že teď už se dělají i kurzy baletu pro dospělé začátečníky, což dřív vlastně nebylo. Protože chodit s dětmi do kroužku by teda stálo dost nervů |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Ofélie 81-160
|
Zaslal: po prosinec 28, 2009 10:50 pm Předmět: |
|
|
Jů, škoda že u nás nic takového není, hned bych si splnila sen z dětství. Jen tak trošku rekreačně by mi stačilo tancovat. Mě se hrozně líbí klasický balet, na to bych mohla koukat pořád. No ale mých skoro 70 kilo..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|