|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Leriraine 81-160

|
Zaslal: st prosinec 09, 2009 11:45 pm Předmět: Krátké vlasy |
|
|
My musíme mít v tělocviku culík, mě vlasy nepřekáží ani když je mám do půlky zad, ale nevím, proč je musí nosit v culíku i holky s krátkými vlasy. Připadá mi směšné, když si vlasy musí vzadu připevňovat pinetkama, aby jim držely.. Vždyť přece, když nemůžou dát vlasy do culíku, nemůžou překážet a není důvod, aby je musely mít v tělocviku svázané. Taky vám to připadá zvláštní? Ne že bych si toho nevšimla dřív, ale bavily jsme se o tom s holkama tento týden. A ještě jsme se bavily o délce vlasů a á jsem řekla, že je nemám dlouhé, ale polodlouhé a jim se to asi zdálo směšné, no neznají DV xD, ale taky se není čemu divit u nás ve třídě mají holky vlasy po bradu, maximálně po ramena. Jak máte dlouhé vlasy? A zdají se vám moc dlouhé? A ostatním lidem? xD |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Gina 321-600

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 12:40 am Předmět: |
|
|
U nás tělocvikáři taky měli divné požadavky. Asi to mají v popisu práce
A co se délky vlasů týká - mám je do pasu, moc dlouhé mi nepřipadají a z okolí jak komu. Kolem mě nikdo podobně vlasatý není, někomu se to líbí, a ostatní mají smůlu - mohou odvrátit zrak, pokud jim vadím Hlavně rodina mi do toho nemluví a na názorech ostatních mi příliš nesejde. Navíc se dlouhé vlasy hodí jako poznávací znamení - už jsem zaslechla jak mě hledala studentka, která si nemohla vzpomenout na jméno - tak chtěla tu paní s dlouhýma vlasama a našly jsme se  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
osminka 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 10:35 am Předmět: |
|
|
A co kdyby se ještě více ostříhaly, holku s ježečkem by přetě tělocvikář nutit nemohl. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tanka777 >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 11:28 am Předmět: |
|
|
no mam ich skoro po pas, ale nejake extra dlhe sa mi nevidia. zato mojmu okoliu ano, som vraj vlasata... zvlastne je, ze kedsa divam po ludoch, tak krasne dlhe vlasky -pre mna znamena od pol chrbta nizssie- maju hlavne tinedzerky, dospele zeny, tak od osemnast vyssie uz velmi velmi zriedka. napriklad ked nastupia do autobusu vysokoskolacky, tak je to same mikado, maximalne vlasy po lopatky. nechapem ci to je |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
psilocybe ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 11:55 am Předmět: |
|
|
Tanka: mne sa práveže zdá skoro všetci u nás na skole majú vlasy aspon pod lopatky. Inak ked som sa pýtala slpolužiačky prečo má krátke vlasy(cca po plecia), tak mi povedala že sa nechce starat sa o dlhé... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tanka777 >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 11:00 pm Předmět: |
|
|
psilocybe napsal: | Tanka: mne sa práveže zdá skoro všetci u nás na skole majú vlasy aspon pod lopatky. Inak ked som sa pýtala slpolužiačky prečo má krátke vlasy(cca po plecia), tak mi povedala že sa nechce starat sa o dlhé... |
no hej to vacsina tvrdi, ale zato si nakupit clipy alebo pricesok cop po pas to im nevadi. a potom bedakaju ked obdivuju niecie dlhe vlasy, ze preco oni take nemaju....skoda reci prosto |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Woky >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so prosinec 12, 2009 9:45 pm Předmět: |
|
|
Tak já při tělocviku mohl mít vlasy volně. Třída se totiž dělila při tělocviku na kluky a holky a tělocvikář, co vždy učil jen kluky tento "problém" neznal a tudíž ho ani neřešil. Po holkách ze třídy, které na tom byly délkově podobně jako já, však jejich učitelka culík vyžadovala.
Vlasy v culíku po mě pak vyžadoval instruktor v autoškole, protože přes mé kudrnaté vlasy rozlézající do všech stran neviděl na křižovatkách doleva. A už jsem si na to zvyknul a od té doby je tak nosím převážně.
A délka po ramena až po lopatky (podle aktuální míry kudrnatosti - to je každý den jiné a působí na to řada faktorů: počasí, počet dnů od umytí,...) a nazval bych je tedy spíše polodlouhými, ale co naplat, už léta vůbec nerostou.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tanka777 >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so prosinec 12, 2009 10:08 pm Předmět: |
|
|
Woky napsal: | Tak já při tělocviku mohl mít vlasy volně. Třída se totiž dělila při tělocviku na kluky a holky a tělocvikář, co vždy učil jen kluky tento "problém" neznal a tudíž ho ani neřešil. Po holkách ze třídy, které na tom byly délkově podobně jako já, však jejich učitelka culík vyžadovala.
Vlasy v culíku po mě pak vyžadoval instruktor v autoškole, protože přes mé kudrnaté vlasy rozlézající do všech stran neviděl na křižovatkách doleva. A už jsem si na to zvyknul a od té doby je tak nosím převážně.
A délka po ramena až po lopatky (podle aktuální míry kudrnatosti - to je každý den jiné a působí na to řada faktorů: počasí, počet dnů od umytí,...) a nazval bych je tedy spíše polodlouhými, ale co naplat, už léta vůbec nerostou.  |
v jednom vlakne som zaregistrovla, ze si spominal, ze zacnes pouzivat biohar. ani to nepomohlo? o tvojich vlasoch si osobne myslim, ze rastu, akurat sa velmi kuceraveju, takze ten prirastok nevidno |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Woky >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so prosinec 12, 2009 10:30 pm Předmět: |
|
|
tanka777 napsal: | Woky napsal: | Tak já při tělocviku mohl mít vlasy volně. Třída se totiž dělila při tělocviku na kluky a holky a tělocvikář, co vždy učil jen kluky tento "problém" neznal a tudíž ho ani neřešil. Po holkách ze třídy, které na tom byly délkově podobně jako já, však jejich učitelka culík vyžadovala.
v jednom vlakne som zaregistrovla, ze si spominal, ze zacnes pouzivat biohar. ani to nepomohlo? o tvojich vlasoch si osobne myslim, ze rastu, akurat sa velmi kuceraveju, takze ten prirastok nevidno | No já totiž se ještě nedokopal k tomu, abych došel do lékárny, koupil ho a konečně ho začal používat.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|