|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: st červen 27, 2007 3:12 pm Předmět: It's Legal To Be Loser! |
|
|
Hračička pro otrlé! Říká se, že se na netu každý prezentuje jinak, než jaký je, rozuměj: jako superman, superwoman či super-it. Pojďme ukázat, že je legální být i méněcenný! (vypůjčíme si slogan politicko-cirkusové skupiny z posledních voleb). Pojďme si ukázat, že jsme jiní! A že jsme na to hrdí!
Pravidla hračičky jsou jednoduchá.
1) Napište něco, co nemáte - nedělali jste - nezažili jste - neumíte - atp., a co podle co největší počet ostatních naopak již zažili, dělali, měli, četli, a tak. Volte ty nejdrsnější věci, ať to lítá! Např.: Jsem looser protože jsem jeětě nebyl v Indii (pokud jste hipík), Jsem looser protože nemám BMW (pokud jste podnikatel), Jsem looser protože nečtu Respekt (pokud jste intoš). Cílem je vytáhnout fakt těžký kalibr, něco, co všichni ostatní uuuurčitě mají nebo děljaí jinak, než vy. Zvítězí ten, kdo vytáhne něco, co dělali úplně už všichni - viz následující bod pravidel.
2) Kdo danou věc má stejně jak vy (nebyl v indii, nečte respekt, nemá BMW), na váš příspěvek hned odpoví, přihlásí se k vašemu handicapu a napíše, čím je looser pro změnu on.
A jedéééém, já začínám:
Ještě jsem nečetl Babičku od Boženy Němcové.
Pozn.: tato hračička se občas hraje na Lipnických táborech, kam jezdí samí intoši, právě s knížkama... je velice uvolňující na sebe napráskat, co všechno člověk neví )
Naposledy upravil Aha Admin dne st červen 27, 2007 4:26 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
lučnívíla >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st červen 27, 2007 3:28 pm Předmět: |
|
|
ja ji taky necetla
jeste sem si nikdy nenapatlala make-up |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Dvířka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st červen 27, 2007 6:21 pm Předmět: |
|
|
Babičku jsem taky jaktěživa su nečetla
Nikdy jsem nebyla na Woodstocku !
Sakra to mě žere. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: st červen 27, 2007 7:14 pm Předmět: |
|
|
Dvířka napsal: | Babičku jsem taky jaktěživa su nečetla
Nikdy jsem nebyla na Woodstocku !
Sakra to mě žere. |
Hehe Kazdopadne lide dvirni i virny, odpovidame jen na ten posledni prispevek, Babicka je uz tedy passe, ale mas me sympatie, dviratko |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st červen 27, 2007 7:22 pm Předmět: |
|
|
Hmm, jenže tady už nejspíš není žádná ženská, která na sebe nikdy nenapatlala make-up. Skládám naděje v naše muže! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* 41-80
|
Zaslal: čt červen 28, 2007 8:23 am Předmět: |
|
|
Daniela napsal: | Hmm, jenže tady už nejspíš není žádná ženská, která na sebe nikdy nenapatlala make-up. Skládám naděje v naše muže! |
je, takze ja pokracuju
Taky jsem na sebe nidy nenapatlala make-up.
Nikdy jsem nevidela UFO. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: čt červen 28, 2007 8:51 am Předmět: |
|
|
zuzalinkaa napsal: | Daniela napsal: | Hmm, jenže tady už nejspíš není žádná ženská, která na sebe nikdy nenapatlala make-up. Skládám naděje v naše muže! |
je, takze ja pokracuju
Taky jsem na sebe nidy nenapatlala make-up.
Nikdy jsem nevidela UFO. |
Wow, Danielko, nepodcenuj nas ) Vila a Zuzalinkaa jsou velice pozitivni luzerky ))
Jinak UFO, no, tohle bude jednoduchy, decka jen se priznejte k necemu, co ostatni uz dost mozna zazili nebo zazivaji.. Ten makeup je dooost dobry priklad =))) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nika >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt červen 28, 2007 9:02 am Předmět: |
|
|
OK, tak tohle opravdu není těžký- já jsem taky ještě UFO neviděla
Doufám, že moje lůzrovství bude těžšího kalibru :
Nevlastním ani jedny modré rifle
(nebo jeansy nebo džínsy nebo jak se tomu nadává ...)
... Prostě takový ty kalhoty, co je nosí asi každej
Nebo že by nééé???????
(a mám v zásobě jěště pár speciálních lůzrovin, dělám si naději, že tuhle hru vyhraju )
PS: citace: | ... je velice uvolňující na sebe napráskat, co všechno člověk neví |
No já nevím, já to dělám celkem běžně a ani na to nepotřebuju speciální hru |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Soufflet >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt červen 28, 2007 6:31 pm Předmět: |
|
|
Nika napsal: |
|
týýjo, asi tři roky zpátky bych tě dala, to jsem měla jen dvoje černé, ale teď už mám modré džíny asi troje Takže nic, no.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: čt červen 28, 2007 6:37 pm Předmět: |
|
|
Nika napsal: |
(nebo jeansy nebo džínsy nebo jak se tomu nadává ...)
... Prostě takový ty kalhoty, co je nosí asi každej
Nebo že by nééé??????? |
Taky nemáááááám (a budiž mi omluvenkou vzhledem k pokročilému stádiu věku, že aspoň tak osum let už ne )
Tak a jedu já, tentokrát libůstka obzvlášt pro pány. Neumím vyměnit kolo od auta (aspoň myslím. nějak si tu operaci nedokážu fyzikálně představit. místo heveru mám v mobilu příslušné číslo ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|