sušení masa

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Krása, móda, zdraví + strava
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
curupury
81-160
81-160


Založen: 11.9.2008
Příspěvky: 105

PříspěvekZaslal: ne leden 10, 2010 12:21 pm    Předmět: sušení masa Citovat

Dostala jsem od manži k vánocům sušičku na ovoce a dočetla jsem se v návodu ,že se v ní dá sušit i maso .Víte někdo jak se to dělá?Návod tam je,ale je dost......nepodrobnej.Nepíšou tam jak tlusté(nebo tenké) mají plátky masa být.Nebo jak se má takové usušené maso skladovat a nebo dál používat.Musí se potom uvařit,nebo se jí syrové? A jak dlouho takové maso vydrží ,je trvanlivější a zdravější než uzené? Dost mě to zajímá.Jezdíme s manžou dost často na čundry(teda on hodně jezdí) a takhle zpacované maso mi přijde líp skladné než třeva konzerva.Snad vám moje otázky napřijdou nablblé,ale fakt mě to zajímá.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
*Hanča
>RADA STARŠÍCH<


Založen: 10.3.2009
Příspěvky: 4307

PříspěvekZaslal: út březen 16, 2010 9:25 am    Předmět: Citovat

o tomhle vím jedině to, že se ve skandinávii toto maso nejdřív nakládá do nějakého solného láku a pak se suší... a vydrží to hodně dlouho... a usušené je už připravé k jídlu...

jedla jsem tak losí a bylo to moc dobré..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.