Kenvelo kosmetika- sampony apod

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Michaela_1
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: pá leden 15, 2010 1:56 am    Předmět: Kenvelo kosmetika- sampony apod Citovat

Vsimla jsem si nove kosmetiky v Kenvelo... vypada zajimave.....zkouseli jste nekdo?Popr. jake mate zkusenosti...?Vsimli jste si ji ? Jaky na Vas děla dojem? Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
barthezka
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: pá leden 15, 2010 11:41 am    Předmět: Citovat

Do kenvela nechodím, takže jsem neměla možnost zjistit, že maj šampony...ale moc dobrej dojem to na mě nedělá, určitě bych si ho nekoupila Smile co to vůbec stojí?
Majdal_e_e_nka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so březen 20, 2010 10:24 pm    Předmět: Citovat

No já na Kenvelový šampony, masky a kondiše narazila dneska. Jen jsem to vzala, otočila a cenovka 129,- byla nalepená přes složení, tak jsem jí sloupla a silikony tam teda asi nejsou, nic jsem nenašla a jinak víc nevím no.. Asi to nebude žádný luxus pro vlasy, ale těžko říct, když to není vyzkoušené Smile
Taru
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne březen 21, 2010 10:48 am    Předmět: Citovat

Pokud má všechna jejich kosmetika stejnou kvalitu jako jejich laky na nehty = začnou se loupat ihned po zaschnutí Very Happy, tak bych za sebe nedoporučovala.
barthezka
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: ne březen 21, 2010 11:55 am    Předmět: Citovat

A přecejenom za 129kč bych očekávala něco trošku kvalitnějšího... samozřejmě nevylučuju, že by to náááhodou mohl být zázrak Laughing
Michaela_1
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: út březen 23, 2010 3:13 am    Předmět: Citovat

barthezka napsal:
A přecejenom za 129kč bych očekávala něco trošku kvalitnějšího... samozřejmě nevylučuju, že by to náááhodou mohl být zázrak Laughing

tak to rozhodně nezbyva nic jineho než ten šampon vyzkoušet,tak se nikdy nedozvíš jestli je to objev roku Laughing Nicmene každemu muže sedět něco jineho, a kdyby někomu neseděl, něku muže sednout a naopak Wink

A u nas ho teda nemaji za 129 ale za 90kc.... a tak nevim zaleží i na tom kterej se vyzkouší,...je tu už někdo kdo zkušenosti ma..?
Majdal_e_e_nka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út březen 23, 2010 7:02 pm    Předmět: Citovat

Michaela_1 napsal:
barthezka napsal:

tak to rozhodně nezbyva nic jineho než ten šampon vyzkoušet,tak se nikdy nedozvíš jestli je to objev roku Laughing Nicmene každemu muže sedět něco jineho, a kdyby někomu neseděl, něku muže sednout a naopak Wink

A u nas ho teda nemaji za 129 ale za 90kc.... a tak nevim zaleží i na tom kterej se vyzkouší,...je tu už někdo kdo zkušenosti ma..?

129,- to byla tusim maska, tu jedinou jsem mela v ruce Wink
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út březen 23, 2010 8:08 pm    Předmět: Citovat

Já bych si to nekoupila, zasadně nekupuju kosmetiku od firem, ktere se specializují na jiný obor. Je to jen zpusob, jak z lidí tahat peníze....když už mate naše kalhoty, musíte mít i náš šampon/parfm/balzam na rty.... Mad

[/url]
Majdal_e_e_nka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út březen 23, 2010 8:15 pm    Předmět: Citovat

wensdy napsal:
Já bych si to nekoupila, zasadně nekupuju kosmetiku od firem, ktere se specializují na jiný obor. Je to jen zpusob, jak z lidí tahat peníze....když už mate naše kalhoty, musíte mít i náš šampon/parfm/balzam na rty.... Mad

To jo no.. To máš pravdu...
barthezka
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: út březen 23, 2010 8:23 pm    Předmět: Citovat

Taky to ve mě nevyvolává důvěru... mám pak pocit že to nemůže bejt kvalitní, když se tím nezabývají a maj to zboží jenom aby ho měli...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: