|
Autor |
Zpráva |
Michaela_1 81-160

|
Zaslal: pá leden 15, 2010 1:56 am Předmět: Kenvelo kosmetika- sampony apod |
|
|
Vsimla jsem si nove kosmetiky v Kenvelo... vypada zajimave.....zkouseli jste nekdo?Popr. jake mate zkusenosti...?Vsimli jste si ji ? Jaky na Vas děla dojem?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
barthezka ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: pá leden 15, 2010 11:41 am Předmět: |
|
|
Do kenvela nechodím, takže jsem neměla možnost zjistit, že maj šampony...ale moc dobrej dojem to na mě nedělá, určitě bych si ho nekoupila co to vůbec stojí? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Majdal_e_e_nka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so březen 20, 2010 10:24 pm Předmět: |
|
|
No já na Kenvelový šampony, masky a kondiše narazila dneska. Jen jsem to vzala, otočila a cenovka 129,- byla nalepená přes složení, tak jsem jí sloupla a silikony tam teda asi nejsou, nic jsem nenašla a jinak víc nevím no.. Asi to nebude žádný luxus pro vlasy, ale těžko říct, když to není vyzkoušené  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Taru >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne březen 21, 2010 10:48 am Předmět: |
|
|
Pokud má všechna jejich kosmetika stejnou kvalitu jako jejich laky na nehty = začnou se loupat ihned po zaschnutí , tak bych za sebe nedoporučovala. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: ne březen 21, 2010 11:55 am Předmět: |
|
|
A přecejenom za 129kč bych očekávala něco trošku kvalitnějšího... samozřejmě nevylučuju, že by to náááhodou mohl být zázrak  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Michaela_1 81-160

|
Zaslal: út březen 23, 2010 3:13 am Předmět: |
|
|
barthezka napsal: | A přecejenom za 129kč bych očekávala něco trošku kvalitnějšího... samozřejmě nevylučuju, že by to náááhodou mohl být zázrak  |
tak to rozhodně nezbyva nic jineho než ten šampon vyzkoušet,tak se nikdy nedozvíš jestli je to objev roku Nicmene každemu muže sedět něco jineho, a kdyby někomu neseděl, něku muže sednout a naopak
A u nas ho teda nemaji za 129 ale za 90kc.... a tak nevim zaleží i na tom kterej se vyzkouší,...je tu už někdo kdo zkušenosti ma..? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: út březen 23, 2010 7:02 pm Předmět: |
|
|
Michaela_1 napsal: | barthezka napsal: | A přecejenom za 129kč bych očekávala něco trošku kvalitnějšího... samozřejmě nevylučuju, že by to náááhodou mohl být zázrak  |
tak to rozhodně nezbyva nic jineho než ten šampon vyzkoušet,tak se nikdy nedozvíš jestli je to objev roku Nicmene každemu muže sedět něco jineho, a kdyby někomu neseděl, něku muže sednout a naopak
A u nas ho teda nemaji za 129 ale za 90kc.... a tak nevim zaleží i na tom kterej se vyzkouší,...je tu už někdo kdo zkušenosti ma..? |
129,- to byla tusim maska, tu jedinou jsem mela v ruce  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út březen 23, 2010 8:08 pm Předmět: |
|
|
Já bych si to nekoupila, zasadně nekupuju kosmetiku od firem, ktere se specializují na jiný obor. Je to jen zpusob, jak z lidí tahat peníze....když už mate naše kalhoty, musíte mít i náš šampon/parfm/balzam na rty....  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: út březen 23, 2010 8:15 pm Předmět: |
|
|
wensdy napsal: | Já bych si to nekoupila, zasadně nekupuju kosmetiku od firem, ktere se specializují na jiný obor. Je to jen zpusob, jak z lidí tahat peníze....když už mate naše kalhoty, musíte mít i náš šampon/parfm/balzam na rty....  |
To jo no.. To máš pravdu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: út březen 23, 2010 8:23 pm Předmět: |
|
|
Taky to ve mě nevyvolává důvěru... mám pak pocit že to nemůže bejt kvalitní, když se tím nezabývají a maj to zboží jenom aby ho měli... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|